Okuyup yorum yazarmisinizzz😪Anksiyete

Selam bende sizin gibiyim doğum yapmışsınızdır? Doğumnuz nasıl geçdi?

Cok tesekkur ederim canim, hani arada 4 ay iyiydim diye yazdim ya iste o arada hamile kalmisim, simdi yine kotuyum kalbim hep agzimda atiyor...
Selam nasıl oldunuz? Hamileliyniz nasıl sonlandı ? Bende anksiyeteliyim

Muhakkak tedavi olun,yoksa katlanarak artacak.Dışardan okuyan birine delice gelebilir bu yazdıklarınız ama benzer şeyler yaşadığım için sizi çok iyi anlıyorum.
Öyle bir iğne hiç olmadı,boğazınız temiz.Bunu unuttuğunuzda bigün beyninizi endişelenecek başka birşey ararken bulacaksınız.Bunu beyniniz üretiyor.Şizofreni hastalarını düşünün.Olmayan figürleri gözleriyle görüp konuşuyorlar.Bunu gerçek gibi gösteren beyin neler neler üretmez.Bundan önceki endişeleriniz nasıl beyninizin kurgusuysa şu anki de öyle.

Kuzum Allah şifa versin bende senin gibiydim şimdi daha ağır durumdayım evden çıkamıyorum bu takıntılarım beni büyük bir yalnızlığın içine itti. İçime kapandim lütfen daha fazla ilerlemeden psikiyatriye ve psikologa git okulumu yarım bıraktım ise girişte çalışamıyorum ailemle rahat iletişim kuramiyorum takintilarim vardı çok ilerledi sosyal fobiye dönüştü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…