- 22 Ekim 2010
- 395
- 342
doğum yapalı 4 ay oldu tüm gebeliğim boyunca çatlaklarım olur korkusuyla yağlanıp durdum sonunda emeklerim boşa gitmedi doğum yaptıktan sonra ilk işim göbeğime bakmak oldu ve hiç bir iz çatlak yoktu size kullandıgım karışımı yazayım doktoruma evigen iğne ve rodexson iğne yazdırdım (evigen e vitaminidir,rodexson ise c vitamini)yani gebelikte güvenle kullanılabilir .vaselin marka kakao yağlı bir krem aldım siz başka bir krem alabilirsiniz ama kakao yağlı olsun ,ayrıca en önemlisi kakao yağı çok faydalı doğum sonrası göbeğim biraz kakardı ama geçiyor .kutu kremi ikiye bölüp yarım kutusuna bir şişe kakao yağını 5 tane evigen ampulü ve rodexson iğnelerin hepsini kırıp karıştırıyorum bu kadar son ayda göbeğim felaket şişmişti bu karışımı günde 5 ,6 kez sürüyordum pis kokuyordu ama hiç pes etmedim eski bir atletim vardı onu sadece göbeğimi saracak şekilde kestim ve her yağlanmamdan sonra onu taktım karnıma hiç yıkamadım zamanla o yağından ağırlaşmıştı artık sadece onu sarsam bile karnım yağlı oluyordu .iğrenç belki ama çok faydasını gördüm .şimdi aynaya baktıgımda sanki hiç doğum yapmamışım gibi karnım da çizgi bile yok .inşalllah sizede faydası olur .çünkü ben hamileyken denenmiş işe yarayan bir formül bulmak için çok çabaladım hayırlı doğumlar