Okuyan kızlar o...... Olurlar

Esim hic o kafada bir insan degil. Harika bir insan ve harika bir eştir. Allah a sukurler olsun bir gun incitmemiştir beni. Sürekli okuyan arastiran kendini gelistiren bir insandir

Bence bir erkek isterse Amerika' da master yapmış olsun ailesi ne ise odur.
(Ki aynen böyle bir adam bir tanıdığımız açık kıza ailesine yakışmadığı için kapanması için baskı yaptı sonra kız kapanmayınca ayrıldılar )
Umarım bir gün sizi mutsuz etmez bu adam ve biz yanılırız.

canım ben sana kızdım,onların dunyaları o kadra küçükki,nasıl takarsın bu lafa dıye kızdım,cevap versen bıle zavallı o kadın,cevabıda anlayana verıceksın,ama kvden aferın yanına gelmiş,ama susturmak istersen bır daha bı araya gelınce,sneın gıbı dünyası küçük bır zavallı ile muhatap olmak istemıyorum,emınım sen benım gıbı bır oros... ile muhatap olmak istemezsın de,yeter

yılmaz güney kadar olamıyorlar tüü yazıklar olsun halaya yılmaz güney 'in 'umutsuzlar filmindeki o meşhur sahneyi izlet anlar o :KK53::KK45:

Kizlar ben de eşimde bir ünv. Araştirma gorevlisiyiz ve benim ailemdeki tum kadinlar okumustur. Teyzem ve annem emekli ögretmen ablam doktor vs. Eşimin ailesinde de birakin kizlari erkeklerde bile sadece esim ve bir kuzeni unv. Mezunu. Bu bir sorun mu? Benim ve ailem için hayir. Çünkü bir biliriz ki görgü ve asalet diplomayla elde edilecek birsey degil. İnsanin biraz aileden aldigi egitim biraz da kendini gelistirmesiyle alakali ancak gelgelim esimin ailesine. Bir halasi ve 3 kiz kardesi var ki offf. Kizlarin biri haric hicbiri lise bile bitirmemis hala da genç bir hala. Bu 4 ü resmen benimle yaris halinde ve acayip kompleksliler. Resmen aşagilik kompleksiyle yasiyorlar.
Geçenlerde kv.lerde oturuyoruz bir konu acildi. Kv. Nin komsunun kizi tip fakultesini kazanmis erzurum da derece yapmis filan. Ben de dedim ki masallah kiz hayatini kurtarmis aferin ona. Hayy demez olaydim bunlarda yine bir surat. Dedikleri laflar şu ; "ne varmiş okuyunca mi hayati kurtulurmuş" "okumak kolay ne diye buyutuyorsunuz" vs. En sonda halasi aynen şunu dedi " okuyan kizlar o....pu olur" dondum kaldim ne diyecegimi bilemedim. Kalktim mutfaga gittim kv geldi yanima sen takma kizim filan dedi ama neyse sonra kalktim eve geldim o gunden beri icime batiyor niye agzinin payini vermedim diye. O gunden beride o halayla gorusmuyorum bir daha yuzunu göresim de yok.

Bi de kiz kardeslerinden biri kocaya kacmis 1 sene nikahsiz yasamislar. Sonra nikah yapmislar aileler affetmis filan. Ama sorarsan bir namuzsusuz cunku okuduk avrupalara tatillere gidiyoz kadin basimiza . denize giriyoz mayo giyiyoruz
şekerim o zaman biz orospulukta master yapmışız :KK70: ya sene olmuş 2015 zihniyete bak :KK14: madem olucak okumuş olsun en azından repliğini hatırlayalım o zaman :KK19:

(De ki, hiç bilenlerle bilmeyenler bir olur mu? Bilen elbette kıymetlidir.) [Zümer ayet suresi ayet 9]

susmak ile en güzelini yapmışsın :KK39:

çünkü sen o an sinirle sert bi cevap verecektin ve ondan bifarkın kalmayacaktı

amaaa

eninde sonunda ver cevabını sakin ve bastırarak:KK39:

Kizlar ben de eşimde bir ünv. Araştirma gorevlisiyiz ve benim ailemdeki tum kadinlar okumustur. Teyzem ve annem emekli ögretmen ablam doktor vs. Eşimin ailesinde de birakin kizlari erkeklerde bile sadece esim ve bir kuzeni unv. Mezunu. Bu bir sorun mu? Benim ve ailem için hayir. Çünkü bir biliriz ki görgü ve asalet diplomayla elde edilecek birsey degil. İnsanin biraz aileden aldigi egitim biraz da kendini gelistirmesiyle alakali ancak gelgelim esimin ailesine. Bir halasi ve 3 kiz kardesi var ki offf. Kizlarin biri haric hicbiri lise bile bitirmemis hala da genç bir hala. Bu 4 ü resmen benimle yaris halinde ve acayip kompleksliler. Resmen aşagilik kompleksiyle yasiyorlar.
Geçenlerde kv.lerde oturuyoruz bir konu acildi. Kv. Nin komsunun kizi tip fakultesini kazanmis erzurum da derece yapmis filan. Ben de dedim ki masallah kiz hayatini kurtarmis aferin ona. Hayy demez olaydim bunlarda yine bir surat. Dedikleri laflar şu ; "ne varmiş okuyunca mi hayati kurtulurmuş" "okumak kolay ne diye buyutuyorsunuz" vs. En sonda halasi aynen şunu dedi " okuyan kizlar o....pu olur" dondum kaldim ne diyecegimi bilemedim. Kalktim mutfaga gittim kv geldi yanima sen takma kizim filan dedi ama neyse sonra kalktim eve geldim o gunden beri icime batiyor niye agzinin payini vermedim diye. O gunden beride o halayla gorusmuyorum bir daha yuzunu göresim de yok.

Bi de kiz kardeslerinden biri kocaya kacmis 1 sene nikahsiz yasamislar. Sonra nikah yapmislar aileler affetmis filan. Ama sorarsan bir namuzsusuz cunku okuduk avrupalara tatillere gidiyoz kadin basimiza . denize giriyoz mayo giyiyoruz

halacım okumuyanlara sen çok güzel örneksin ...mesela okumayanlar senin gibi boş boğaz oluyor...iftiracı oluyor...laf ettim sanıyor ama s.ç.p batırıyor deseydin

Ne kadar leş insanlarmış. Zehirli bunlar ya.. Hala mala dinlemem evime sokmam, yüzüne dahi bakmam. Bu cehalet de değil, düpedüz pislik. Hiç bozma moralini

Hem öğrencilik hem eskortluk işi yapan yada hem eğlenirim hem parasını yerim diyen üni.liler var madalyonun öbür yüzüdür bu da ha bu onları haklı çıkarır mı asla ama asla çıkarmaz geri kafalılık ile çıkarılmış söz onlara kalsa kız çocuğunu okutma kocaya ver mantık bu

okumak kolaymış heee :)
bir şekilde zamanında okuyamayanlar ,şimdi.dışardan nasıl.zorlanıyorlar bitircem diye...sıkıysa denesin ,denettirsin :)
ayrıca o....k eğitim meselesi değil
karakter göstergesi diyeydin...

Hadi onlar cahil, laflarinin ehemniyeti yok . Peki Siz de 1 sene nikahsiz yasamislar ,asil namussuz onlar minvalinde ornekler verince ayni oldugunuzu gormuyor musunuz?

Suskunluğum Asaletimdendir Her Lafa Verecek Cevabım Var Lakin Bir Lafa Bakarım Laf mı Diye, Birde Söyleyene Bakarım Adam mı Diye ! Mevlana'ya ait güzel bir söz var. boş ver derim. belli ki bu yönde içlerinde eziklik var yoksa insan gelinlerinin yanında böyle konuşur mu hiç?

İyi, or*spuyum ve mutluyum o zaman, ne diyeyim yani şimdi.
Bunu der kalkardım herhalde. Ne uğraşcam fikrini değiştirmeye, allaan hödüğü.

O ne demek öyle ya o.. ..luk okumakla mı oluyormuş. Pesssss yani kıskanıyoruz diyemiyorlar böyle çamur atıyorlar.. Terbiyesizlikten başka bişey değil.. Uzak dur uzak hiç muhatap bile olma, cahille baş edemezsin

ne alakası varmış bende üniversite okudum hiç erkek arkadaşım bile olmadı ortaokul biter bitmez çalışan kızlarda hemen koca peşindeydi gezmedikleri oğlan kalmadı çok var çevremde böyle ,yaaaaaa güzelim çekemiyorlardır hala ya bide kayınvalidende yengesi oluyo senden önce yengesini kıskanmıştır o hala emin ol buna :KK70:

Allah akil fikir versin fesatlik iclerini kaplamis onlarin gul gec bence

X