- 6 Temmuz 2010
- 9.152
- 13.872
-
- Konu Sahibi esmermavigoz
hayır değiştiğini söyleyemem.Ayy biz de birlikte yasiyoruz ama evlenince de deGisiyolar mi sahiden yaa
acelen ne şekerim şu hayatın öğrenciliğin tadını çıkarın bu günler geri gelmeyecekSeneye yazın evlenmeyi düşünüyoruz. Evlendiğimizde o askerden gelmiç iktisat mevzunı olacak, ben üniversite 1. sınıfı bitirmiş olacağım. Düşünüyorum ki, evleniriz sabah evden çıkarız o işe ben okula giderim, öğle saatlerinde eve gelip ev işlerini hallederim, 1 saat ders çalışırım. Akşam eşim gelir onunla ilgilenirim. Kafamda ki planım ve hayalim bu şekilde, destek konusunda gerçekten okumamı çok istiyor ve elinden geleni yapacağına eminim. Sizce olurmu, tecrübesi olan evlenen yada düşünen varsa yardımcı olsun yoksa delireceğim düşünmekten.. Okuldan çıkıp eve geleceğime evlenip kendi evime giderim diye düşünüyorum.. Görüşlerinizi bekliyorum
evlilik için bu kadar acele etme bence.okadarda aceleye getirilmesi gereken bir durum değil hatta sevgili olduğunuz dönemleri çok ararsın.ilişkinizin tadını çıkarın gezin eğleninSeneye yazın evlenmeyi düşünüyoruz. Evlendiğimizde o askerden gelmiç iktisat mevzunı olacak, ben üniversite 1. sınıfı bitirmiş olacağım. Düşünüyorum ki, evleniriz sabah evden çıkarız o işe ben okula giderim, öğle saatlerinde eve gelip ev işlerini hallederim, 1 saat ders çalışırım. Akşam eşim gelir onunla ilgilenirim. Kafamda ki planım ve hayalim bu şekilde, destek konusunda gerçekten okumamı çok istiyor ve elinden geleni yapacağına eminim. Sizce olurmu, tecrübesi olan evlenen yada düşünen varsa yardımcı olsun yoksa delireceğim düşünmekten.. Okuldan çıkıp eve geleceğime evlenip kendi evime giderim diye düşünüyorum.. Görüşlerinizi bekliyorum
kesinlikle katılıyorum. benimki her şeyimi fazlasıyla yapmış olmama, elimde mesleğimle gelmeme rağmen, evlenirken oğlunun arabasının olmasını ama benim olmamasını bile güzelce önüme koyduOlmaz olması da gereksiz zaten oyun değil evlilik..seni kocan okutucak ilerde en küçük şeyde basına kalkarlar maaşında kaynanan bile hak bulur biz okuttuk der
acele giden ecele gider..
hayır değiştiğini söyleyemem.
ama bizim şartlarımız çok farklılaştı. birlikte yaşarken ikimiz de okuyorduk. birlikte okula gidip birlikte geliyorduk. yemeği temizliği birlikte yapıyorduk. evlendikten sonra ben atanamayınca iş de bulamayaınca evde kaldım, o işe gitti geldi. işi de ağır bazen 12 saat bile çalışıyor.her şey bana kaldı tabi. bir de işin içine aileler giriyor. birlikteyken,üniversitedeydik, bağımsızdık. ne istersek onu yapıyorduk.
şimdi mesela ailelere gidip gelmek gerekiyor. görümcem üniversitede okuyor memlekete döndüğünde bizde kalıyor. kardeşim ara ara gelip kalıyor. aynı serbest free ortam olmuyor. bu ortamda da ders çalışmak çok zor.konu sahibine evliyken okumak zor oluyor minvalinde uyarmak için dedim. ama birlikte kalma olayı iyi oldu. şoktan şoka girmedim.
uykucu,dağınık iştahlı bir adam olduğunu üni. de çözmüştüm mesela evliliğime katkı sağladı.
ohoo değil okurken evlenmek, evli ve çocukluyken okumak bile oluyor, olacak. kendimden biliyorum.
ama bir dakika. sen 17 yaşında mısın?
Profilde yazdiginiz yas dogru mu? 17 yasinda evlenmeyi planlamayin cok pisman olursunuz. Aceleniz ne?
Seneye yazın evlenmeyi düşünüyoruz. Evlendiğimizde o askerden gelmiç iktisat mevzunı olacak, ben üniversite 1. sınıfı bitirmiş olacağım. Düşünüyorum ki, evleniriz sabah evden çıkarız o işe ben okula giderim, öğle saatlerinde eve gelip ev işlerini hallederim, 1 saat ders çalışırım. Akşam eşim gelir onunla ilgilenirim. Kafamda ki planım ve hayalim bu şekilde, destek konusunda gerçekten okumamı çok istiyor ve elinden geleni yapacağına eminim. Sizce olurmu, tecrübesi olan evlenen yada düşünen varsa yardımcı olsun yoksa delireceğim düşünmekten.. Okuldan çıkıp eve geleceğime evlenip kendi evime giderim diye düşünüyorum.. Görüşlerinizi bekliyorum