- 19 Şubat 2015
- 1.208
- 608
-
- Konu Sahibi esmermavigoz
Ev arkadaşım üni.2 de sözlenip 33 sınıfın yazında evlnmişti. Tek söylediği "şidiki aklımla olsa acele etmezdim" ki çokta mutlu bir evliliği var ama ister istemez hayatı bir yönlerden kısıtlanmak zorunda kalıyor. Biz okul çıkışı grubumuzla etkinlikler yaparken o ya katılamıyordu malum ev işleri, ya da katılsa da aklı evde oluyor kendini tam manasıyla verip eğlenemiyordu. Acele etme bence...Seneye yazın evlenmeyi düşünüyoruz. Evlendiğimizde o askerden gelmiç iktisat mevzunı olacak, ben üniversite 1. sınıfı bitirmiş olacağım. Düşünüyorum ki, evleniriz sabah evden çıkarız o işe ben okula giderim, öğle saatlerinde eve gelip ev işlerini hallederim, 1 saat ders çalışırım. Akşam eşim gelir onunla ilgilenirim. Kafamda ki planım ve hayalim bu şekilde, destek konusunda gerçekten okumamı çok istiyor ve elinden geleni yapacağına eminim. Sizce olurmu, tecrübesi olan evlenen yada düşünen varsa yardımcı olsun yoksa delireceğim düşünmekten.. Okuldan çıkıp eve geleceğime evlenip kendi evime giderim diye düşünüyorum.. Görüşlerinizi bekliyorum
çok isabetli bir yorum. ben de "evlilik işte üff ne var ki bunda" falan diyordum. hem de eşimle evlilikten önce 2 yıl birlikte yaşadık. ama evlilik bambaşka birşey.
bi kere işin içine aileler giriyor,akrabalar,komşular vs.
evin işi hiç bitmiyor. hele bi de kocan salarsa kendini evlendikten sonra bunalırsın.
ben kpssye hazırlanıyorum evde. haftada iki gün özel ders veriyorum. çocuğum yok yine de yetişemiyorum. bir de titiz bi insanım.ev de tam değil dersler de.her şey yarım yamalak.
ayrıca bunun sınav zamanı var,vizesi var,finali var,projesi var,zıkkımı var. Okula gidip gelmekle olmuyor ki..
biraz daha bekle. en azından bikaç yıl.
çoook zor olur senin için.
edit: oow yaşın da ufakmış benim gözümden kaçmış.
bekle ablacım bekle. daha çok erken...
Bence olmamalı.Gençler özellikle kızlar okulunu bitirip bi meslek sahibi olup,birikimini yapıp hayatı öğrenip öyle evlenmeli.Evliliğe hazır olmlı.Seneye yazın evlenmeyi düşünüyoruz. Evlendiğimizde o askerden gelmiç iktisat mevzunı olacak, ben üniversite 1. sınıfı bitirmiş olacağım. Düşünüyorum ki, evleniriz sabah evden çıkarız o işe ben okula giderim, öğle saatlerinde eve gelip ev işlerini hallederim, 1 saat ders çalışırım. Akşam eşim gelir onunla ilgilenirim. Kafamda ki planım ve hayalim bu şekilde, destek konusunda gerçekten okumamı çok istiyor ve elinden geleni yapacağına eminim. Sizce olurmu, tecrübesi olan evlenen yada düşünen varsa yardımcı olsun yoksa delireceğim düşünmekten.. Okuldan çıkıp eve geleceğime evlenip kendi evime giderim diye düşünüyorum.. Görüşlerinizi bekliyorum
Seneye yazın evlenmeyi düşünüyoruz. Evlendiğimizde o askerden gelmiç iktisat mevzunı olacak, ben üniversite 1. sınıfı bitirmiş olacağım. Düşünüyorum ki, evleniriz sabah evden çıkarız o işe ben okula giderim, öğle saatlerinde eve gelip ev işlerini hallederim, 1 saat ders çalışırım. Akşam eşim gelir onunla ilgilenirim. Kafamda ki planım ve hayalim bu şekilde, destek konusunda gerçekten okumamı çok istiyor ve elinden geleni yapacağına eminim. Sizce olurmu, tecrübesi olan evlenen yada düşünen varsa yardımcı olsun yoksa delireceğim düşünmekten.. Okuldan çıkıp eve geleceğime evlenip kendi evime giderim diye düşünüyorum.. Görüşlerinizi bekliyorum
Seneye yazın evlenmeyi düşünüyoruz. Evlendiğimizde o askerden gelmiç iktisat mevzunı olacak, ben üniversite 1. sınıfı bitirmiş olacağım. Düşünüyorum ki, evleniriz sabah evden çıkarız o işe ben okula giderim, öğle saatlerinde eve gelip ev işlerini hallederim, 1 saat ders çalışırım. Akşam eşim gelir onunla ilgilenirim. Kafamda ki planım ve hayalim bu şekilde, destek konusunda gerçekten okumamı çok istiyor ve elinden geleni yapacağına eminim. Sizce olurmu, tecrübesi olan evlenen yada düşünen varsa yardımcı olsun yoksa delireceğim düşünmekten.. Okuldan çıkıp eve geleceğime evlenip kendi evime giderim diye düşünüyorum.. Görüşlerinizi bekliyorum
Öğle saatlerinde eve gelirim mi?Seneye yazın evlenmeyi düşünüyoruz. Evlendiğimizde o askerden gelmiç iktisat mevzunı olacak, ben üniversite 1. sınıfı bitirmiş olacağım. Düşünüyorum ki, evleniriz sabah evden çıkarız o işe ben okula giderim, öğle saatlerinde eve gelip ev işlerini hallederim, 1 saat ders çalışırım. Akşam eşim gelir onunla ilgilenirim. Kafamda ki planım ve hayalim bu şekilde, destek konusunda gerçekten okumamı çok istiyor ve elinden geleni yapacağına eminim. Sizce olurmu, tecrübesi olan evlenen yada düşünen varsa yardımcı olsun yoksa delireceğim düşünmekten.. Okuldan çıkıp eve geleceğime evlenip kendi evime giderim diye düşünüyorum.. Görüşlerinizi bekliyorum
Tam ben bunu yazacaktım ki siz yazmışınız. Üniversite gibi doya doya yaşanması gereken zamanların evlilik ,eş hayat kaygısı gibi düşünceler ile geçirilmemeli. Ben üniversite hayatımın yarısında çalıştım evlilik olmadığı halde şimdi dolu dolu yaşayamamaşıım gibi geliyorevlilik öyle kolay değil hele bir de çocuğunuz olursa yanlışlıkla cok pişman olursunuz, üniversite hayatı özgürce, doya doya yaşanmalı ; her sey vakti zamanında güzel, bitirir bitirmez evlenirsiniz