- 24 Mayıs 2010
- 7.753
- 9.873
- Konu Sahibi esmermavigoz
Tamam da bu acele neden?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Seneye yazın evlenmeyi düşünüyoruz. Evlendiğimizde o askerden gelmiç iktisat mevzunı olacak, ben üniversite 1. sınıfı bitirmiş olacağım. Düşünüyorum ki, evleniriz sabah evden çıkarız o işe ben okula giderim, öğle saatlerinde eve gelip ev işlerini hallederim, 1 saat ders çalışırım. Akşam eşim gelir onunla ilgilenirim. Kafamda ki planım ve hayalim bu şekilde, destek konusunda gerçekten okumamı çok istiyor ve elinden geleni yapacağına eminim. Sizce olurmu, tecrübesi olan evlenen yada düşünen varsa yardımcı olsun yoksa delireceğim düşünmekten.. Okuldan çıkıp eve geleceğime evlenip kendi evime giderim diye düşünüyorum.. Görüşlerinizi bekliyorum
Bu ne acele, atlı mı kovalıyor?Seneye yazın evlenmeyi düşünüyoruz. Evlendiğimizde o askerden gelmiç iktisat mevzunı olacak, ben üniversite 1. sınıfı bitirmiş olacağım. Düşünüyorum ki, evleniriz sabah evden çıkarız o işe ben okula giderim, öğle saatlerinde eve gelip ev işlerini hallederim, 1 saat ders çalışırım. Akşam eşim gelir onunla ilgilenirim. Kafamda ki planım ve hayalim bu şekilde, destek konusunda gerçekten okumamı çok istiyor ve elinden geleni yapacağına eminim. Sizce olurmu, tecrübesi olan evlenen yada düşünen varsa yardımcı olsun yoksa delireceğim düşünmekten.. Okuldan çıkıp eve geleceğime evlenip kendi evime giderim diye düşünüyorum.. Görüşlerinizi bekliyorum
çok isabetli bir yorum. ben de "evlilik işte üff ne var ki bunda" falan diyordum. hem de eşimle evlilikten önce 2 yıl birlikte yaşadık. ama evlilik bambaşka birşey.Evliliğin sadece ev işi akşamda eş ile ilgilenmeler ile sınırlı olmadığını henüz anlayamayacak yaştasınız maalesef
25-30 yaşlarında tüm hayatları oturmuş kişiler bile ilk yıl bocalıyor yaşınız genç hayat deneyiminiz az toleransınız kısıtlı
Bence biraz zaman tanıyın okul ile ev işi vs yürür de evlilikten yeterli mutluluğu bulamayıp bunalınca okulu yürütmek zor olur
Yeni evlilerin açtığı başlıklarda biraz gezinin bence Ufuk açıcı olur
Ne okuyosun bende aöf düşünüyorum .Dikey geçişle.zor olur heralde, ben açıköğretim okuyorum. sınav zamanları bana bile zor geliyor çalışmak. ev işi dediğin şey kolay da değil, yeri geliyor sana bakıyor işler. eşin yardımcı olsa da kadın eli değmiş gibi olmuyor. banyoyu temizle, mutfağı temizle... zaten ben şaşırıyorum hep sabah akşam masa toplarken buluyorum kendimi. illa yere dökülen oluyor süpürmezsen olmaz... hakkında hayırlısı olsun.
Profilde yazdiginiz yas dogru mu? 17 yasinda evlenmeyi planlamayin cok pisman olursunuz. Aceleniz ne?
ailenin evinde evi çekip çeviriyomusun bilmiyorum. ama evlenince ekstra sorumluluk yüklemiş olucaksın omuzlarına. acelen niye bilemedim. zor çok zor. evli bi arkadaşım var. günlerdir yemeğe ve temizliğe dokunmadığı oluyor kızcağızın. eşi duyarlı bi erkek olduğu için dediğine göre sorun olmuyomuş. senin sevgilin nasıldır bilememSeneye yazın evlenmeyi düşünüyoruz. Evlendiğimizde o askerden gelmiç iktisat mevzunı olacak, ben üniversite 1. sınıfı bitirmiş olacağım. Düşünüyorum ki, evleniriz sabah evden çıkarız o işe ben okula giderim, öğle saatlerinde eve gelip ev işlerini hallederim, 1 saat ders çalışırım. Akşam eşim gelir onunla ilgilenirim. Kafamda ki planım ve hayalim bu şekilde, destek konusunda gerçekten okumamı çok istiyor ve elinden geleni yapacağına eminim. Sizce olurmu, tecrübesi olan evlenen yada düşünen varsa yardımcı olsun yoksa delireceğim düşünmekten.. Okuldan çıkıp eve geleceğime evlenip kendi evime giderim diye düşünüyorum.. Görüşlerinizi bekliyorum