18 yaşındasınız 3 yıldır birliktesiniz aileniz bence yaşınızdan dolayı bahane üretiyor bahane derken de haklılar bence. Erkek arkadaşınız da dışardan kaydolsun en azından liseyi bitirsin ehliyet bile vermiyorlar lise mezunu olmayana bence siz de destekleyin başlasın .Kızlar merhaba ben 2 yıllik ilk ve acil yardım okuyorum. sevdigim çocuk ise lise 2 terk. Ailem sırf aramızdaki eğitim farkından dolayı sorun çıkartıyorlar. sevgilim kendisi imalat makine operatörü ve kendi işi var yani başkasının elinin altında çalışmıyor.3 yıldır birbirimizi seviyoruz. Bu yapılan sınıf ayrımı sevgilimi de çok üzüyor. Siz olsanız ne yapardınız. Lutfen yardım edin sevgilim 21 ben 20 yaşındayım
Yaa yaşım 18 değil aslinda 20 yaşındayım buraya 18 yapmış olmam sebebi biraz farkli ve uzun.lutfen 20 yasimdaymisim gibi yorum yapar mısınÖncelikle evlilik düşünmek için çok küçüksün bu bir.İkincisi ailenin içine sinseydi bunu görmezden gelirdi emin ol.Büyük ihtimalle sen küçük olduğun için bahane üretiyorlar.Ayrıca ben ben avukatım nişanlım lise mezunu üniversite okumamış.Ama haziranda düğünüm var.Ailemde çok seviyor onu.
Ben de sizin gibi düşünüyorum zaten şimdi değil de 2 yil sonra nasipse evlilik düşünüyoruzİkinizde daha çol gençsiniz sen bir okulunu bitir benim iki ablam da yüksek okul mezunu birinin kocası lise mezunu diğeri lise terk gayet mutlular lise terk olan kepçe operatörü lise mezunu olan ise güvenlik yani gayet iyi geçiniyorlar mutlular bir sıkıntıları yok bu devirde işsizlik o kadar çok ki tahsilli tahsilsiz çok fark etmiyor açıkcası işi varmı yokmu diye bakılması lazım artık
Hmm peki nisanliniz ne iş yapıyorÖncelikle evlilik düşünmek için çok küçüksün bu bir.İkincisi ailenin içine sinseydi bunu görmezden gelirdi emin ol.Büyük ihtimalle sen küçük olduğun için bahane üretiyorlar.Ayrıca ben ben avukatım nişanlım lise mezunu üniversite okumamış.Ama haziranda düğünüm var.Ailemde çok seviyor onu.
Canım 20 yaş da evlenmek için küçük bir yaş :).Nişanlım iş adamı kendi işi var kimsenin boyunduruğu altında değil çok şükür.Çoğu ünv mezunundan iyi yerde.Hmm peki nisanliniz ne iş yapıyor
Hayır hayır öyle modern bir birey değil il şahsen atta kendisi benden daha çok er gezmiş görmüş.ailelerimiz de tanışıyor kar zaten akrabamız oluyorlar kendileri.kultur farklılıgi yasanmiyacagina eminimOkuldaki eğitimden çok aile yapılarınız ve sosyal hayatınız önemli.
Bir aile geleneksel diğeri modernse zor.
Siz yabancı dil biliyor ve tek başınıza yurtiçi ve yurtdışına seyahatler, tatiller yaptınız ve her iki cinsten yakın arkadaşlarınız var ve onlarla belli aralıklarla toplanıp sosyalleşirken sevgiliniz yabancı dil bilmiyor, hiç yurtiçi ve/veya yurtdışı tatili yapmamış, sadece erkek arkadaşları var ve onlarla erkek erkeğe takılıyorsa büyük sorunlar yaşamanız oldukça muhtemel.
Yani hayata bakışınız okuldaki bir artı bir öğreniminden çok daha önemli.
Modern bir birey değilim olacaktıHayır hayır öyle modern bir birey değil il şahsen atta kendisi benden daha çok er gezmiş görmüş.ailelerimiz de tanışıyor kar zaten akrabamız oluyorlar kendileri.kultur farklılıgi yasanmiyacagina eminim
Kesinlikle öyle artık diploma maalesef hiçbir işe yaramıyorCanım 20 yaş da evlenmek için küçük bir yaş :).Nişanlım iş adamı kendi işi var kimsenin boyunduruğu altında değil çok şükür.Çoğu ünv mezunundan iyi yerde.
NeeeeeeeeeeHayır hayır öyle modern bir birey değil il şahsen atta kendisi benden daha çok er gezmiş görmüş.ailelerimiz de tanışıyor kar zaten akrabamız oluyorlar kendileri.kultur farklılıgi yasanmiyacagina eminim
Neden ki akraba dediysem de çok yakın değil yani kuzenimin eşinin kardeşi oluyorNeeeeeeeeee
Akraba mı
Katiyen olmaz, ailenizi dinleyin ve bu işten vazgeçin.
Ay ben aynı sülaledensiniz zannettim ve yüreğime iniyorduNeden ki akraba dediysem de çok yakın değil yani kuzenimin eşinin kardeşi oluyor
Yok kan bağı yok aradaAy ben aynı sülaledensiniz zannettim ve yüreğime iniyordu
Bana uygun bir durum değil ama aynı sülale olmadığına göre çok da sorun da değil. Bu durumda tek problem çok genç olmanız, onu da uzun bir nişanlılıkla halledersiniz.