- 10 Ekim 2007
- 592
- 639
- 36
merhaba kızlar hepinizin bildiği gibi makyaj kadının tamamlayıcısıdır...allahın verdiği güzelliğe güzellik katar ama bu durum her zaman böle değildir şimdi sizlerle başıma gelen olayı anlatmak istiyorumbundan yaklaşık 3 ay önce düğünüm olduğu zaman kuaförüme gitmiştim yıllardır gittiğim bir kuafördür kendisi... benim gelin saçımı yaptı sıra makyaja geldi ben herzaman makyajımı kendim yaparım güzelde yaparım bu kadın bana makyaj yaptı o gün yarım saat içinde gözlerim sulanmaya başladı suyunu tutamıyordum akıyo zannettim gözlerimi insanlar korktular benden kıpkırmızı oldu gözlerim şeytan gibi... çok farklı hayallerle gitmiştim oraya melek gibi güzel olmak için gözlerim şişti düğüne tam 4 saat vardı.eşim eczacı olduğu için damla getirdi ne fayda neyse öle böyle koca karıı yöntemi patates koyduk...kadında panik oldu bana tekrar makyaj yaptı ve iğrenç oldu makyajım....böyle bir anı gelmişti ama size şunu söylemek istiyorum dün akşam bir kuaför arkadaşımla görüştüm kuaförler korsan makyaj malzemeleri alıyorlarmış bilhassa benim kuaförüm gibi kampanya yapan kuaförler gelin başı yaptırana manikür pedikür makyaj bedava gibi......salı pazarından aldıklarını kullanıyorlarmış vitrindeki kaliteliler süs için yani birde şunu söyliyim saç açıcı oryalin içine çamaşır suyu koyan kuaförler bile varmış işin suyu çıktı ne olur dikkat edelimmm.....teşekkürlerinizi beklerimlaelaelaelaelaeKötü Kazen