- 14 Ekim 2015
- 245
- 349
- 53
- 32
kızlar evliyim 2 çocuk annesiyim eşimi seviyorum o da beni seviyor bundan Emin’im...
Bugüne kadar beni ailesine hiç ezdirmedi bende onu aileme hiç ezdirmedim...
Lakin eşimin tek hatası oldu kayınvalidem kayınbabam görümcem ve kayınlarımla bir eve gelin gittim ... sonra eşimin maddi durumu çöküş yaşadı falan filan şuan çok zor durumdayız ama benim için maddi durum hiç önemli değil...
İnanılmaz sinirli biri oldum onun ailesinin yaptıkları yüzünden eşim haricinde onun ailesinden kimseyi görmek istemiyorum o da bunun farkında deefalarca yüzüne söyledim o da bana imkanım olsa 5 dakika yüzlerine bakarmıyım yemin ederim yapmaZsam sen ne kadar adi bir adamsın de yüzüme tükür dedi... ama ben iyi değilim randevu aldım hastahaneye kendime hakim olamıyorum evde sürekli bağıran biri oldum çocuklarım artık algılayacak yaşa geldiler ben ne yapıcam
Sinirlenince kirpiklerinle kaşlarımla oynuyorum koparıyorum
bişeyler yeme arzusu geliyor
yardım edin sizce hasta mıyım ? Daha fazlası da eşimi düşmanım gibi görüyorum ailesinin bana bize yaşattıklarını görünce ![KK43 :( :(](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)
Bugüne kadar beni ailesine hiç ezdirmedi bende onu aileme hiç ezdirmedim...
Lakin eşimin tek hatası oldu kayınvalidem kayınbabam görümcem ve kayınlarımla bir eve gelin gittim ... sonra eşimin maddi durumu çöküş yaşadı falan filan şuan çok zor durumdayız ama benim için maddi durum hiç önemli değil...
İnanılmaz sinirli biri oldum onun ailesinin yaptıkları yüzünden eşim haricinde onun ailesinden kimseyi görmek istemiyorum o da bunun farkında deefalarca yüzüne söyledim o da bana imkanım olsa 5 dakika yüzlerine bakarmıyım yemin ederim yapmaZsam sen ne kadar adi bir adamsın de yüzüme tükür dedi... ama ben iyi değilim randevu aldım hastahaneye kendime hakim olamıyorum evde sürekli bağıran biri oldum çocuklarım artık algılayacak yaşa geldiler ben ne yapıcam
Sinirlenince kirpiklerinle kaşlarımla oynuyorum koparıyorum
![KK43 :( :(](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)