Okumakla destek olacağınız hayatım

edanurkayaa20

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2017
3
1
27
Merhabalar herkese öncelikle ben Edanur. Sevgili ablalarım kardeşlerim ben bir kitap yazmaya başladım ve çocukluğumdan beri en büyük hayallerimden biri yazar olmaktı. Wattpad diye bir sitede yazıyorum ve sote çok okuman kitapları basıyor bunun için de hikayenin çok okunması lazım sizden istediğim tek şey instagram sayfamı takip etmeniz ve oradaki linkten hikayemi okumanız kullanıcı adı ...

Son düzenleyen: Moderatör:
Bir zamanlar artist olucam manken olucam şarkıcı olucam diyen kuzlarımız popüler kültürün getirdikleriyle wattpad yazarı olucam diyor
Eeee buda iyi:)))

Son düzenleme:
Valla bu wattpad zımbırtısı çıktı çıkalı o kadar saçma kitapları basıp bi de yazar sıfatı veriyorlar ki insanlara ben hicap duyuyorum artık.

Böyle kısa yoldan yayınevi kitabımı bassın diye ergen fantezisi dolu şeyler yazarak yazar olunmaz.Yaz elbette,düzgün yazarların kitaplarını oku,eğitimini al.Yazarlık ne demek öğren sonra kitap çıkart

Valla bu wattpad zımbırtısı çıktı çıkalı o kadar saçma kitapları basıp bi de yazar sıfatı veriyorlar ki insanlara ben hicap duyuyorum artık.

Böyle kısa yoldan yayınevi kitabımı bassın diye ergen fantezisi dolu şeyler yazarak yazar olunmaz.Yaz elbette,düzgün yazarların kitaplarını oku,eğitimini al.Yazarlık ne demek öğren sonra kitap çıkart

Okumadan yorum yapmasaydiniz keşke. Tabi ki haklı olduğunuz noktalar var ama ortada bir emek var kırıcı olmayalım lütfen.

bizim senin rican için okuyacağımız kitabın basılmaz öncelikle bunu bil canım ve bir kitabın seni mutlu etmesi için insanların senin rican ile değil kendi isteği ile okuması lazım dediğiniz uygulamada bende varım kullanıyorum böyle şeyler yaparsan eğer ilerde bir gün kitabın keşfedildiginde buraya yazdıkların emin ol ortaya çıkar ve fake okuyucu topladığın belli olur başarının devamı gelmez ve wattpadd artık ilk dönemlerdeki gibi her kitabı basmıyor yorum okunma vote sayılarını da dikkate alıyor orjinal bir konu arıyor artık çünkü yeterince kötü çocuk iyi kız, üvey kardeş lise kitabı bastı ve kitap basıldıktan sonra hedef sayı satmazsa devamı gelmiyor ha tek istediğin bir kitapta adını görmekse bunu kendinde çok cüzi bir rakamla yapabilirsin isim vermeyeceğim ama orada bir kitapevi önüne gelen kitabı basıyor mesela ve artık biz o yayın evinin bastığı kitaplari takip bile etmiyoruz kalite düştü çünkü çok çalış çok çabala örneğin bir pegasus gelsin kitabını basmaya ki ben başardım de.
İleride keşfedildigin zaman insanlar her şeyi takip edecek biri gelip ya bu yazar kitabımı okuyun diyip duruyordu demesi seni rahatsız eder çıkan 3 kitabın 5 zaten acaba ne açığını buluruz diye araştırılıyor okur tarafından.

Ayrıca sana bir öneri yeni uygulamalara da yönel wattpadd iyice çöplük gibi bir şey oldu cevher bulmak çok zor kitabını hem wattpadd de hemde sweek ve benzeri yeni çıkan yerlerde yayınla emin ol başarı sana koşarak gelir

+1

Ayrıca ben kitabımın güzelliğinden dilden dile yayılıp okunmasını isterdim şahsen, rica minnetle değil.

Kırılmayın ama konunun bdv ile alakası ne onu çözemedim ben. Hadi "Kitap yazmak istiyorum ama maddi imkanım yok şu yok bu yok ne yapabilirim" deseniz tamam yol gosterelim de.. Siz direk yazılarımı okuyun diyorsunuz.
Ki eğer yazar olacak kadar güzel yaziyorsaniz okuyucunuz begeneniniz çok olur zaten. Buralara ihtiyacınız olmaz.

Okumadan yorum yapmasaydiniz keşke. Tabi ki haklı olduğunuz noktalar var ama ortada bir emek var kırıcı olmayalım lütfen.
Güzelim kırıcı değilim aslında.Dediğim gibi yaz yazmaya devam et.Bi roman yazıyorum göz atar mısınız desen yine tamam ama hayalim yazarlık kitabımı basmaları için de cok okunmam lazım diyerek yazar olunmaz,tepkim buna.

Okumanın ve yazmanın daha faydalı olduğunu düşünüyorum

Faydalı ama arkadaşım inan yazılan kitapların yazarları çoğu 18 altı ve yazdıkları şeyleri bir görsen keşke yazmasa dersin üvey abile fanteziler mi dersin lise mafyaları mi dersin okudukları yazdıkları çoğu şey bunlar ben istemezdim 14-16 yaş grubu kızımın iğrenç kelimeler dolu sex sahnesi dolu kitaplar okumasını örneğin ve bunlar basılıyor ama bu yaşlarda veya farklı yaşlarda olan insanların yazdığı muhteşem ötesi kitaplar da var bu nasıl kurgu hayal gücü diyorsun yani çok iç içe bir yer.(düzenleme konuyu yazan kişiye cevap vermişim farkında değilim)

Tamamen katlıyorum yazar denebilecek insanlar bir elin parmağı kadar var ancak orada

Selamün aleyküm kardeşim :) hikaye yazmanı veya yazmaya çalışmanızdan ötürü sizi kutluyorum böyle devam kimsenin dediğine takmayın eminim buraya bunları yazan ablalarım şuan Hercai izliyordur ve o da bir wattpadd kitabından uyarlamama:KK200:

X