Okumak isteyenlere mayis 2019 dogum hikayem

purebloodfiliz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Mayıs 2018
261
242
53
Canlar günaydin... Dileyene dogum hikayem... Pazartesi nisanim gelmisti yazmistim.. 40+1 düzensiz sancilar 1 cm aciklik.. Hastane eve yollamisti.. ve 40+2 de suyum geldi aksam 6da.. Cok sükür hastane beni yatirdi ve sabaha karsi 5de sancilarim basladi.. 🤗
Küvete girdim .. Cömeldim kalktim topa oturdum derken 9 cm Acilma ile Artik 4 ayak sancilari karsiladim.. Bi 3-4 Saat daha gecti...
Tam pozisyon degiscekken sanci beni sirt üstüyken yakaladi ilk Basi öyle geldi.. Sonra tekrar 4 ayak pozisyonu ve dogdu Koray.... Zor da olsa.. 👶🏻😌 Cünkü Basi bir Kac kez gelip geri kacti.. Herkese göre daha fazla ikindigimi söyledi ebe ve beni takdir etti ki agri kesici
istemedigim icin.. Herkes duramazdi dediler 🙄🙄

22 mayis 40+3 öglen saat 15:39 da
Koray Oglumuzu kucagima verdiler güzel de bir kaka yapti üzerime. Sicacikti yumusaciikti.. Allahim her Anne adayina nasip etsin 🍀👣
Simdilik Sol gogsumu emmede sorun yok.. Sag gogsumu kizarak emiyor 😂😂 ucu biraz gizli ebeler uc Verdi ama o da Plastik. Kokumu alamiyor...
Yinede biraz cekti 😂😂
Uc olmadan..
Agrilarim var cünkü hem dikis atildi az yirtilmam olmus hem de emdikce rahim Kasiliyor.. Agri kesici hap Aldim hafifletti..
Simdi yine emzirdim misil misil uyuyor Oglum..

Back