- 7 Mayıs 2018
- 261
- 242
- 53
- Konu Sahibi purebloodfiliz
Canlar günaydin... Dileyene dogum hikayem... Pazartesi nisanim gelmisti yazmistim.. 40+1 düzensiz sancilar 1 cm aciklik.. Hastane eve yollamisti.. ve 40+2 de suyum geldi aksam 6da.. Cok sükür hastane beni yatirdi ve sabaha karsi 5de sancilarim basladi..
❤
Küvete girdim .. Cömeldim kalktim topa oturdum derken 9 cm Acilma ile Artik 4 ayak sancilari karsiladim.. Bi 3-4 Saat daha gecti...
Tam pozisyon degiscekken sanci beni sirt üstüyken yakaladi ilk Basi öyle geldi.. Sonra tekrar 4 ayak pozisyonu ve dogdu Koray.... Zor da olsa..
Cünkü Basi bir Kac kez gelip geri kacti.. Herkese göre daha fazla ikindigimi söyledi ebe ve beni takdir etti ki agri kesici
istemedigim icin.. Herkes duramazdi dediler

22 mayis 40+3 öglen saat 15:39 da
Koray Oglumuzu kucagima verdiler güzel de bir kaka yapti üzerime. Sicacikti yumusaciikti.. Allahim her Anne adayina nasip etsin
♥
Simdilik Sol gogsumu emmede sorun yok.. Sag gogsumu kizarak emiyor
ucu biraz gizli ebeler uc Verdi ama o da Plastik. Kokumu alamiyor...
Yinede biraz cekti

Uc olmadan..
Agrilarim var cünkü hem dikis atildi az yirtilmam olmus hem de emdikce rahim Kasiliyor.. Agri kesici hap Aldim hafifletti..
Simdi yine emzirdim misil misil uyuyor Oglum..

Küvete girdim .. Cömeldim kalktim topa oturdum derken 9 cm Acilma ile Artik 4 ayak sancilari karsiladim.. Bi 3-4 Saat daha gecti...
Tam pozisyon degiscekken sanci beni sirt üstüyken yakaladi ilk Basi öyle geldi.. Sonra tekrar 4 ayak pozisyonu ve dogdu Koray.... Zor da olsa..

istemedigim icin.. Herkes duramazdi dediler

22 mayis 40+3 öglen saat 15:39 da
Koray Oglumuzu kucagima verdiler güzel de bir kaka yapti üzerime. Sicacikti yumusaciikti.. Allahim her Anne adayina nasip etsin

Simdilik Sol gogsumu emmede sorun yok.. Sag gogsumu kizarak emiyor

Yinede biraz cekti

Uc olmadan..
Agrilarim var cünkü hem dikis atildi az yirtilmam olmus hem de emdikce rahim Kasiliyor.. Agri kesici hap Aldim hafifletti..
Simdi yine emzirdim misil misil uyuyor Oglum..