Okumak için okumak (lojistik)

booksistt

Hayat ne beklerken ne getirir
Kayıtlı Üye
8 Ağustos 2015
370
182
27
Herkese merhaba
Ben 18 yaşında edirne trkya ünüversitesi ipsala lojistik bölümünü kazandım istediğim bumuydu hayır yani severek isteyerek yazmadım hatta çokta bilgi sahibi sayılmam bu bölümü okumaktan mutsuzluk duyuyorum okumak için elimde diplomam olsun diye okuyorum ama sonuçta 2 veye 4 sene boyunca bu bölümü okuyucam aranızda lojistik okuyan veya okumuş yada bu bölümle ilgili bir meslekte çalışanlarınız varsa bana biraz bilgi ve tavsiye verirmisiniz şimdiden teşekkürler aranızda okuma seneye hazırlan diyenlerinizde çıkabilir araştırmadan niye yazdın diyenleriniz olabilir ama artık çok geç okuduğum bölümü olabildiğince tanıyıp sevmeye çalışıcam teşekkürler

Dogru bi tercih yapmissin.
Okumak icin okunacak bolum zaten lojistik ya da dis ticaret olmali.
Rahat is bulursun.

Aaa öyle deme. Benim arkadaşım çalışıyor deniz ticareti yapan bir lojistik firmasında, Tuzlada iş yeri çok memnun güzel de paralar kazanıyor. Bu işte staj çok önemli. Mezun olmadan bol bol iş deneyimi edinirsen ve deniz-hava işleriyle uğraşan firmalara yönelirsen çok güzel işler yaparsın.

Benim uyanık kız arkadaşım bir de paraya kıydı deniz ticareti hukuku eğitimi aldı, sertifikası var. Hem lojistikçi hem işin hukuğunu biliyor baya memnun.

Bol staj, iş deneyimi ve seçeneğin bir yönde konuyla alakalı kendini geliştirme. Tavsiyelerim bunlardır :)

Herkese merhaba
Ben 18 yaşında edirne trkya ünüversitesi ipsala lojistik bölümünü kazandım istediğim bumuydu hayır yani severek isteyerek yazmadım hatta çokta bilgi sahibi sayılmam bu bölümü okumaktan mutsuzluk duyuyorum okumak için elimde diplomam olsun diye okuyorum ama sonuçta 2 veye 4 sene boyunca bu bölümü okuyucam aranızda lojistik okuyan veya okumuş yada bu bölümle ilgili bir meslekte çalışanlarınız varsa bana biraz bilgi ve tavsiye verirmisiniz şimdiden teşekkürler aranızda okuma seneye hazırlan diyenlerinizde çıkabilir araştırmadan niye yazdın diyenleriniz olabilir ama artık çok geç okuduğum bölümü olabildiğince tanıyıp sevmeye çalışıcam teşekkürler
daha faydalı bölüme tamamlama şansın varmı?

Ara elemana da ihtiyac var ulkede sonucta ac kalmazsin. Unuversite falan yazan kiz bi sene hazirlansa nolacak senin tabanin sifir :d

Ara elemana da ihtiyac var ulkede sonucta ac kalmazsin. Unuversite falan yazan kiz bi sene hazirlansa nolacak senin tabanin sifir :d
Üi klavyede yanyana farketmemişim elim i yerine ü ye gelmiş ayrıcada ilk okul çocuğu bileüniversitenin nasıl yazıldığını biliyodurki gerçektende alt yapım yok meslek lisesine gittim meslek dersleri ağırlıktaydı ve matamatik hiç görmedik sözel gördük hep ama oda düşük düzeyde hocalar hiç ilgilenmedi falan böyle lay lay lom geçti

Benim kardesim iki yillik lojistik okudu ve daha okulu bitmeden is buldu. Ilk basta maaslar dusuk oluyor (1200 civari) ama zamanla kendini gelistirerek ve dil ogrenerek daha cok alabilirsin. Ingilizce ve rusca ogrenipte acikta kalman veya dusuk maas alman mumkun degil.

Üi klavyede yanyana farketmemişim elim i yerine ü ye gelmiş ayrıcada ilk okul çocuğu bili üniversitenin nasıl yazıldığını biliyodurki gerçektende alt yapım yok meslek lisesine gittim meslek dersleri ağırlıktaydı ve matamatik hiç görmedik sözel gördük hep ama oda düşük düzeyde hocalar hiç ilgilenmedi falan böyle lay lay lom geçti
Matamatik ne ya :d ben ilkokulda dort dortluk yazim bilgisine sahiptim matematigi gec sende Turkce bile yok birak baglaclari kelimeleri bile dogru yazamiyosun, bir sene hazirlansan da bir sey degismez tabanin sifir, ne kazandiysan oku gitsin. Kendine iyilik yapmak istiyosan en azindan bi dilbilgisi ogren genel kultur olarak yani

X