• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lise Yorum ve Soruları okulun ilk günü!!

sophronie

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
912
264
133
liseli kızlar okulun ilk günü saçınızı başınızı nasıl yapacaksınız? nasıl bi tarzda okula gideceksiniz?

Son düzenleme:
ahh ulan... özledim lisedeki halimi. şimdi üniyi okuyorum hatta 2.yi. içimde ilk gün değil hep son gün heyecanı oluyo artık.lisedeyken ne güzel ilk gün en ciici şeylerimizi giyip giderdik, sonra eski halimize dönerdik. ünide de derse giderken bakımsız gidiyorum ama dışarı çıkarken en bakımlı halimlle çıkıyorum nedense..
kıymetini bilin kızlar lisenin valla yaa çok özleniyo..

Bu başlığı okuduğum anda kesin ilerleyen zamanlarda birkaç ablamızın gelip -bırakın saçı başı kıyafeti dersinize odaklanın- cart curt diyeceğini düşünerek girdimkaydirigubbakcemile3 neyse ben sanırım saçımı dağınık bi şekilde topz yaparım ya da açık bırakır arkadan tel tokayla bi kısmını tuttururum.Onun dışında spor ayakkabı-siyah çorap işte :1closedeyes:

sedacım uzun zaman oldu... hatıırlamıyorumkisırnaşık şey
çok abartmazdık herkes gibiydik ama herzaman gözler üzerimizde olmuştu... farklı bi albeni heralde..

bugün saçıma fön çektirdim ya açık bırakırım ya da saçı yanlardan alıp arkadan tutturum.heyecanlıyım bee :)

Back