- 14 Şubat 2012
- 6.206
- 8.820
-
- Konu Sahibi aynurkoca2
Buarada milli egitimde calisiyosunuz ama cocuklarin okula gitmesini istemiyosunuz? Madem ayni bakanlikta calisiyoruz sizde en az benim kadar bilirsiniz ki boyle bi durumda mufettisler o okul mudurunu inletir!!!
Bence boyle diyorum. okula dershaneye yollamayin diyen sizsiniz buldugum cozumlere cevap yazarsaniz oyle olup olmadigini anlayacagizneeee bu yaaa , ne saçması bir yorum çok komik, okul neresi müdür kim, bunları açıkladığımı gördüm mü bir satırda , sen bence paranoyaksın
İyide o cevreyi zan altinda birakiyo.. Boyle biseyin olma olasiligi dahi yok. O semtte cocugu olan insanlarin kafasini karistirmaya gerek yokMandalina konu sahibi çocuklar okula gitmesin dememiş ki. Çocuklarınızı x çevredeki okullara dershanelere göndermeyin, iyi bir semt değil orası demiş. O kadar abartıcak birşey yok ortada.
Mandalina konu sahibi çocuklar okula gitmesin dememiş ki. Çocuklarınızı x çevredeki okullara dershanelere göndermeyin, iyi bir semt değil orası demiş. O kadar abartıcak birşey yok ortada.
Ya bizim zamanimizda bi cizgi film vardi. Adini hatirlayan soylesin :)
Iki kardes kiza asikti. Kiz suya dusmustu. Cirilciplak soyunup kizi isitip,kurtarmislardi.
Anam bizim o zaman catur cutur sevismemiz lazim.
O nasil bi cizgi filmdi oyle ya Rabbim
Ankarada yasamiyorum. Bilmem kacinci kez tekrar soruyorum dilekce yazdiniz mi? Size yazili olarak ne cevap verildi?Çok paranoyakça bir yorum alakasız buluyorum.Müfettiş,okul müdürü zaten işlerini yapsalardı bunu tartışmazdık.Siz niye bu kadar alındınız.Konur caddesinde basit bir araştırma yapın kime sorsanız rahatlıkla ipuçlarıyla sonuca ulaşırsınız.
Düzelttiğin için teşekkürler canımMadde 419, eski ceza kanununda yer alıyordu. Mevcut ceza kanunundaki karşılığı yukarıda yazmış olduğunuz 225. maddedir.
o çocuklar çıkışta zaten konurda takılıyor , ayrıca başka okulların çocukları da konurdaki cafelere takılır hep, gecelere kadar,Olay akşam oluyormuş. Oranın öğrencileri olduğunu nasıl anladınız. Çocuklar akşam Öpüşmek için tekrar okullarına mı geliyor yani? Hiç mantıklı gelmedi. Bence başka biridir onlar olay başkadır
Tam tahmin ettiğim gibiYazıp yazmadığımın hesabını size vermem, bana hesap sorar gibi yazamazsınız, tarzınıza dikkat etmelisin, bu kadar kaba davranma hakkını nasıl kendinizde görüyorsunuz anlamadım. Sizin eğitimci olduğunuza inanmak istemiyorum. Siznle daha fazla iletişim kurmak istemiyorum...
Tam tahmin ettiğim gibi
Gozunle gordun mu? Sahit oldun mu? Okul cocugu mu sokak cocugu mu suriyeli kendini satan kadinlar mi? Uzattinizda uzattiniz konuyu. Polis bakmiyorsa demekki onemli degil. Eger onemliyse ve yinede bakmiyorsa size bunu diyenide sikayet edin. Oaf icim sisti yani tartismayi gordukce. [/QUOTE
tartışmayı uzatmaya gerek yok bence de, saçma hale geldi iyice, herkes bir yere çekti ...