okulun arkasında gençler seks yapıyor kimse umursamıyor

Yanlış cevap. dizileri izlemiyorum haberleri internetten takip ederim yaklaşık 3 yıldırda türkiyede olmadığımdan dizilerden bir haberim türkiyeye gittikçe konu akrabada gözümüze çarpıyor işte. sağır sultan da değiliz önemsiyoruz. Size kimse sevişmein demedi. ilgimde olmaz başkalarının özel hayatına ama ben gençler için söylüyprum. lisede cinsellik erken bir yaştır. YAni siz yeter ki farklı fikirde olun yeterki özgürlük diye birşey olsun. özgürlük mü erkeklerin isteklerini karşılamaktan başka birşey değil türkiyede genç kızların yaşadığı şeyler. sana kıt kafa gibi gelebilirim ama ben hayatın acınılası gerçeklerinis söylüyorum. sudan çıkmışcasına bir gençlik var. diziler örnekti. Özgürlük diyince akla cinsellik gelmez. özgürlük demek tutsak olmamak demek. öyle sevişemedim özgür değilim. evlenince kocandan dayak yiyince özgürlüğünü ikinci planda tutuyon ama. sevişmeye gelince YYoOOOOOOOO ben ÖZGÜRÜM

Sanırım akşam saatlerinden sonra oluyor.
Güpegündüz herkesin, öğrencilerin de görebileceği bir şekilde sandığım için
polisin kayıtsızlığına anlam verememiştim.
Gözlerden uzak olduklarını düşünerek orayı mekan edinmişler demek ki.
Bina, mahalle olarak imza toplasanız kontrolün sağlanacağını düşünüyorum.

lise mi bu? ay öylyse çok üzüldüm(

zina suç değil dolayısıyla polislik bir durum yok belli ki ev bulamamışlar böyle idare ediyorlar..

oradan engellesen başka yerde yapacak..

Zina suç değil evet ama bahsekonu durum, uygulamada genel ahlaka aykırı eylem olarak kabul edilebilir. Tabi bunu somut olayın koşullarına göre degerlendirmek gerekir.

Türk Ceza Kanunu Madde 225 - (1) Alenen cinsel ilişkide bulunan veya teşhircilik yapan kişi, altı aydan bir yıla kadar hapis cezası ile cezalandırılır.

Valla isteyen istediğini söylesin yazdıklarımdan istediğiniz yorumu çıkartın kendi evladınızı erkekler sömürürken görmeden anlayamazsınız gibi geliyor. lise ya. lisede ki kız doğuda evlenmeye zorlanınca bu bir cinayet. cinsellik yaşayınca özgürlük. Anacım zaten o yaşda onla evlenmek isteyen sapığın yapacağı gece gündüz bu zaten. alın size dolaylı yoldan özgürlük. Bu ülkede evlilik bile geredek gecesi ve yyatak odası fantazilerinden ibaretken nasıl bir özgürlük olabilir bu. Size bir özgürllük olayı anlatım. kadın çocuğu ile yan komşuma geliyor haftada bir. niye mi adamla yatmak için adam çocuk kadın havuza vs giriyolar hafta içi herkes yoluna. adam avrupalı kadın asyalı. işte bu kadın için çocuğunu böyle bir ortama sokmakta sakınca olduğun düşünmüyor. niye mi işte sizin bu özgürlük dediğiniz şeye doğuştan sahip. ve buna özgürlük diye damga bile vurmuyor yemek yemek gibi birşey. istediği ile istediği yerde uyanmak onun için istediği bir kafede kahve içmek gibi. kadın ne yaptı kısa günün karı kızı eğlendi havuzda karnını doyurdu. 2,3 dolarda para. ve 70 yaşındaki adamın yanında 17 lik kızlar görebilirsiniz. yoooo ayıplamayın kendi tercihleri direten yok dedğiniz gibi ÖZGÜRLÜK. çoğu öocuğun babası yok belli değil. YOo sıkıntı yapmayın memnunlar. Sizin erken yaştada olsa adı özgürlük dediğiniz şeyi yaşam biçimi olarak algılamış bir toplumun normal durumu. Sakınca yok. Sadece babasız.... Kim olduğunuda bilmiyor anası. Eğitim m? prezarvatif mi kullansaydı. Emin olun eğitim li insanların çocukları cinselliğe bu denli aç olmaz ve lise çağında cinsellik tutkusuyla çayırda çimende tepişmez. seçer ve başına gelebilecek durumdan bir haberdir. tercihleride uygundur. ve o aklı tutsak olmadığı için zaten özgürdür. Sizin özgürlük diye bana burda söyledikleriniz benim uzakdoğuda gördüklerimden farklı değil. buna özgürlük derseniz buyrun

milli eğitimde biliyor okul da herkes de bir sürü uğraştık ama tık yok, okuldan olduklarını kanıtlamak gerekliymiş, alkolikler yapıyormu bunu , kimse muhattap olmak istemiyor tabi,

ankara kızılay civarına kimse çocuğunu ne okula ne de dersaneye göndermesin bence , artık bozuldu iyice, bir an önce taşınacağım,

Kimse cocugunu ne okula ne dershaneye yollamasin demek.. Sizene yahu sizene! Yollamasinlar da kocalarindan dayak yiyip susan kadinlar mi yetissin bunun icin mi ugrasiyosunuz? Milletin icine kurt dusurup kizlarini okuldan alsinlar mi istiyosunuz? 'Cocugu okuldan aldik, ya okul bahcesinde seks yaparsa?' var mi boyle bi zihniyet..
Madem surekli boyle bi manzarayla karsilasiyosunuz cekin iki tane resim yazin dilekceyi resimleri de ek yapin verin bakalim. Kim diyebilcek ugrasamayiz diye. Bide baskentin göbegi.. Haberlere cikar..
Cok ugrastik kimse yanasmiyo demissiniz nasil ugrastiniz? Var mi elinizde dilekce? Size yazili olarak ne cevap verdiler? Bu kadar ugrastiginiza gore eminim dilekceniz vardir ozelden yazin bana tarihini ve numarasini sistemden bakayim size?
Cok sinirlendim resmen insanlarla dalga geciyosunuz. Toplumun hassas noktalarini bilip prim yapmaya calisiyosunuz!

Lisedeki kiz 18 yasinin altindadir. Eger biriyle iliskiye girdiginden eminseniz suc duyurunda bulunun. 18 yasinin altindaki bir bireyle kendirizasiyla dahi iliskiye giremezsiniz.
Yok ben ssadece orda burda yakinirim suc duyurusunda bulunmakla ugrasmam ama orda burda anlatirim kendimce tepki veririm diyosaniz buyrun madem

biliyorum o konuyu

canım bulunduğum ülkede bu sıkıntı değil ki isteyen istediğini yapabilir... kime şikayet edim

Madde 419, eski ceza kanununda yer alıyordu. Mevcut ceza kanunundaki karşılığı yukarıda yazmış olduğunuz 225. maddedir.

Bu tarz olay hangi kuruma şikayet edilir bilmiyorum ama bizim evin önünden sokak aydınlatması yanmıyor du iki yıldır eşim yaklaşık her ay arar söylerdi şikayetini dilekçede yazdı olmadı

Enson e DEVLETTEN BİMER e şikayet dilekçesi yazdı 2 hafta sürmedi sağlı sollu iki aydınlatma direğini yeniden faaliyete geçirdiler

Hangi kurumu kime şikayet edersiniz bilmiyorum ama bilgilendirmek amaçlı söyledim

Hoş polis milletin zevkine ne yapabilir ki millet günü birlik ev kiralattırıyor birşey demiyorlar ayan beyan ortada yok yani bilemedim

5237 S.lı Türk Ceza Kanunu MADDE 103
Çocukların cinsel istismarı
(Değişik : 6545 - 18.6.2014 / m.59) (1) Çocuğu cinsel yönden istismar eden kişi, sekiz yıldan on beş yıla kadar hapis cezası ile cezalandırılır. Cinsel istismarın sarkıntılık düzeyinde kalması hâlinde üç yıldan sekiz yıla kadar hapis cezası verilir. Sarkıntılık düzeyinde kalmış suçun failinin çocuk olması hâlinde soruşturma ve kovuşturma yapılması mağdurun, velisinin veya vasisinin şikâyetine bağlıdır. Cinsel istismar deyiminden;

a) On beş yaşını tamamlamamış veya tamamlamış olmakla birlikte fiilin hukuki anlam ve sonuçlarını algılama yeteneği gelişmemiş olan çocuklara karşı gerçekleştirilen her türlü cinsel davranış,

b) Diğer çocuklara karşı sadece cebir, tehdit, hile veya iradeyi etkileyen başka bir nedene dayalı olarak gerçekleştirilen cinsel davranışlar,

anlaşılır.

(2) Cinsel istismarın vücuda organ veya sair bir cisim sokulması suretiyle gerçekleştirilmesi durumunda, on altı yıldan aşağı olmamak üzere hapis cezasına hükmolunur.

Pardon ben Türkiye'de yaşiyorsunuz sandim

Hoş polis milletin zevkine ne yapabilir ki millet günü birlik ev kiralattırıyor birşey demiyorlar ayan beyan ortada yok yani bilemedim
Hanimefendi konuda bahsedilenler çocuk.
Devlet cocugun cinsel zevkine karisamam diyemez. Bimer konusunda haklisiniz. Eger konu sahibi bi dilekce yazdiysa ve okul mudurlugu herhangi bi islem yapmadiysa direk bimere yazabilir. Okul muduru mufettisleri karsisinda bulur..

sonra da gelip üstümüzde mont vardı ama hamile olma ihtimalim var mı, hamileyim soda içtim çocuk erir mi tadında konu açıyorlardır

Çocuk olduğunu okumadım yani liseli felan diye düşündüm ama burası Türkiye yani şaşırtmıyor artık beni böyle şeyler çünkü asimile oluyor artık örf, adet, sevgi, saygı, edep, haya, yok yani ne varsa eskilerde

Nasıl yani seks derken? Ciddi ciddi seks mi yapıyorlar okul bahçesinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…