okulun arkasında gençler seks yapıyor kimse umursamıyor

yani Bu okulun arka tarafında olduğu için mi ilginç?
öğrenci oldukları için mi?
bana göre her ikiside ilginç ve yanlış. Peki Hani ya özgürlük herkes istediğini yapmakta naraları burda polise ihbarla değişiyor. Cİnsel içerikli diziler vs buna teşvik ederken bu gençlerin başka birşey yapıyor olması beklenemez zaten. Ya da sosyal ağalarda after sex paylaşımları yapılıyorken. Genç bunlar deneyecekler. okulun arka bahçesinde tuvalette sinemada. Birkere yapmanın özgürlük olduğuna inandı yapacak bundan önce sanki tutsakmış gibi. Bir soru da şu kaç yaşından sonra senin hayatına kimse karışamaz. bunun yaşımı var olmamalı değil mi? komik oluyor. işin özü. YApacak birşey yok. çocuklar haklı kendi yaşıtları dizilerde bir gecelik ilşkilerle kankasıyla aynı yatakta uyanıyorsa. hayatına kaldığı yerden devam edebiliyorsa. toplumun büyükleri buna destek oluyorsa yapcak bişey yok. onların bu durumuna iç çekmekten başka. Bİrde polisi düşün nasıl bassın gencecik kızları erkekleri iş üstü. Gelecekten korkuyorum. bunlar hep vardı hepimiz birşeyler yaşadık ama şimdi ulu orta utanma yok ayıp yok. özel yok kamuya açık.

bana göre her ikiside ilginç ve yanlış. Peki Hani ya özgürlük herkes istediğini yapmakta naraları burda polise ihbarla değişiyor. Cİnsel içerikli diziler vs buna teşvik ederken bu gençlerin başka birşey yapıyor olması beklenemez zaten. Ya da sosyal ağalarda after sex paylaşımları yapılıyorken. Genç bunlar deneyecekler. okulun arka bahçesinde tuvalette sinemada. Birkere yapmanın özgürlük olduğuna inandı yapacak bundan önce sanki tutsakmış gibi. Bir soru da şu kaç yaşından sonra senin hayatına kimse karışamaz. bunun yaşımı var olmamalı değil mi? komik oluyor. işin özü. YApacak birşey yok. çocuklar haklı kendi yaşıtları dizilerde bir gecelik ilşkilerle kankasıyla aynı yatakta uyanıyorsa. hayatına kaldığı yerden devam edebiliyorsa. toplumun büyükleri buna destek oluyorsa yapcak bişey yok. onların bu durumuna iç çekmekten başka. Bİrde polisi düşün nasıl bassın gencecik kızları erkekleri iş üstü. Gelecekten korkuyorum. bunlar hep vardı hepimiz birşeyler yaşadık ama şimdi ulu orta utanma yok ayıp yok. özel yok kamuya açık.

diziler değil baskıcı ahlak düzeni gençleri bu hale getiriyor adamle havvayı engelleyememiş cinsel dürtüler başkasınımı engelleyecek?

dizilere laf edileceği yerde gençlere doğru cinsel eğitim verilirse sorun kalmaz. ve siz kabul edemeseniz de cinsellik de özgürlüktür insanlar kiminle sevişeceklerine karar verme hakkı vardır.

ayy her gün seks içerikli diziler izliyorum ama daha bir kere sevişmedim ne oldu??
yandı mı senin bütün genellemelerin??
dizilermiş. insanın aklı yok ya diziler yüzünden böyle olmus.
konu özgürlük vs değil diziler de değil farkındaysanız. konuyu baska yere cekmeyın

evimize çok yakın bir okulun arkasında gençler seks yapıyor kimsenin umrunda değil, akşam sabah , okul kızılay'da sayılır, anlam veremiyoruz. Polis de okul da umursamıyor siz olay sırasında resim çekin ya da basın diyorlar bu ne saçmalık ya

başkaları da rahatsızsa her olduğunda toplanıp gidin ışık tutun vs rahatsızlık verin.
ama tek gitmeyin çünkü tehlikeli birileridir belki.
bir de karakola uğrayın belki sizin gercekten rahatsız oldugunuzu görüp önemseyebilirler.

evimize çok yakın bir okulun arkasında gençler seks yapıyor kimsenin umrunda değil, akşam sabah , okul kızılay'da sayılır, anlam veremiyoruz. Polis de okul da umursamıyor siz olay sırasında resim çekin ya da basın diyorlar bu ne saçmalık ya
Ohaaaa... Gençlerin terbiyesizlikleri Botanik Parkı da aşmış artık. Ne iğrençler ya. Kimse kimseye bişey diyemiyor ki. Desen ne olacak, sana ne diyecekler sen utandığınla kalacaksın. Görmezden gel. Ankara'dasın sanırım. Ben de botanik parka ne zaman yürüyüşe gitsem, bir hava alayım desem benzer manzaralarla karşılaşıyordum. Sadece gençler de değil ora aşmıştı zaten.

ayy her gün seks içerikli diziler izliyorum ama daha bir kere sevişmedim ne oldu??
yandı mı senin bütün genellemelerin??
dizilermiş. insanın aklı yok ya diziler yüzünden böyle olmus.
konu özgürlük vs değil diziler de değil farkındaysanız. konuyu baska yere cekmeyın
Ya bizim zamanimizda bi cizgi film vardi. Adini hatirlayan soylesin :)
Iki kardes kiza asikti. Kiz suya dusmustu. Cirilciplak soyunup kizi isitip,kurtarmislardi.
Anam bizim o zaman catur cutur sevismemiz lazim.
O nasil bi cizgi filmdi oyle ya Rabbim

Biz de dün gündüz vakti birbirine iğne yapan lise öğrencileri gördük kimsenin görmesine aldirmiyorlardi. Nereye gidiyoruz ya

Sen ses cikarma ben ses cikarma bunlara kim ses cikaricak dogruyu yanlisi kim anlatacak??? kimse dur diyemio gelecek zamanda etrafta anasi babasi belli olmayan ne idugu belirsiz birsuru insan tureyecek bunlar yüzunden.allah akil fikirversin zaman cok kötu gercekten.bunlara dur diyecezki yarin birgun evlatlarimizin basina gelmesin.yazik genclik nereye sürukleniyor.akillarini egitime vermeyip böyle seylerle ugrasiyorlar.herseyin bir zamani var elbette olacak fskat vakti zamanindan önce olunca problem.sonra kaciolar sacma sapan evlilikler vs vs ...

Okulun kameraları yok mu? En büyük kanıt o olur. Okullarda kamera olmak zorunda, bizim köy okulunda bile gece gündüz kayıt yapıyor kameralar dört bir tarafı..

bizim orda boş bi arazi var uyuşturucudan tut tüm pislikleri yapıyolardı ne kadar şikayet edersek edelim gelen giden olmadı bi gün bi genç kız cesedi bulundu o günden beri devriye atarlar 9 dan beri. foto çekin, savcılığa gidin polisin tepkisini de söyleyin. savcılıkta savarsa bi basın kuruluşuna bildirin şu zamanda tv ye çıkmadan kimse kimsenin şikayetini gidermiyor

Ya bizim zamanimizda bi cizgi film vardi. Adini hatirlayan soylesin :)
Iki kardes kiza asikti. Kiz suya dusmustu. Cirilciplak soyunup kizi isitip,kurtarmislardi.
Anam bizim o zaman catur cutur sevismemiz lazim.
O nasil bi cizgi filmdi oyle ya Rabbim
Georgie yazilisi nasildi bilmiorum ama corci die söyluoduk hatirlarim hergun dizi gibi saatini beklerdik aslinda guzeldi o dedigin sahne son zamanlarina dogru gostermisti cok kotu etkilenmistim sok olmustum :KK57::KK57:

çok saçma bir de siz mi başınızı belaya sokacaksınız. basında size bıçak çeksinler. orada o işi yapan bu tarz şeylerde yapabilir zira. özgürlükle falan ilgisi yok bunun. yolun ortasına çiş yapamayacağı gibi okul bahçesinde insanların gözü önünde bunu yapmaya hakları yok.
bu kadar eğlence falan diye hafife almamak lazım her eğlenmek isteyen genç böyle mi yapar? cinsellik yaşamayı da manavdan meyve almak kadar basit görmeyi doğru bulmuyorum. sonuçta cinsellik bir çocuk doğurma teşebbüsü. öyle canın istiyor yaşa gitsin, şeklinde yaklaşmak yanlış.

X