okulun arkasında gençler seks yapıyor kimse umursamıyor

aynurkoca2

Ama bütün dumanların altında ateş vardır.
Kayıtlı Üye
25 Ekim 2013
315
81
evimize çok yakın bir okulun arkasında gençler seks yapıyor kimsenin umrunda değil, akşam sabah , okul kızılay'da sayılır, anlam veremiyoruz. Polis de okul da umursamıyor siz olay sırasında resim çekin ya da basın diyorlar bu ne saçmalık ya

böyle diyosunuz polis de size resim çekinmi diyor, ne saçma. bi polisin böyle demeye hakkı yok. ki ben kapının önünde 2 sarhoş oturuyor rahatsızım dediğimde gelmişlerdi hemen.

evet olay anında çekip kişileri belirlememiz lazımmış onlar sürekli akşamları arkada nöbet tutamazlar mış, okul kızılayın göbeğinde sayılır, akşam zaten kimse olmuyor okulda, saçma sapan sesler duyoruz sürekli

hayır heralde orda nöbet tutamazlarda, siz olayı gördüğünüzde ararsınız onlarında elbet yakında ekibi vardır onları gönderir yani. bu işler böyledir.

Milli eğitime okulla ilgili şikayette bulunmak daha mantıklı sanki. Polis ne yapsın tutuklasın mı çocukları?
milli eğitimde biliyor okul da herkes de bir sürü uğraştık ama tık yok, okuldan olduklarını kanıtlamak gerekliymiş, alkolikler yapıyormu bunu , kimse muhattap olmak istemiyor tabi,

ankara kızılay civarına kimse çocuğunu ne okula ne de dersaneye göndermesin bence , artık bozuldu iyice, bir an önce taşınacağım,

Bizim okulumuzda ben lisedeyken sürekli sivil polis olurdu ama oda uyuşturucu olduğu için. Böyle bişey için bi uygulamaları olduğunu sanmıyorum
uygulama yok tabiki, ama polise sürekli şikayet varsa ilgilenmesi lazım ki ilgileniyolar. en azından şuan yaşadığım yerde öyle oraya ayrıcalık tanıyıp polislerin ilgilenmemesi gibi durumun olabilceğini sanmıyorum ama entersan bi durum tabi.

zina suç değil dolayısıyla polislik bir durum yok belli ki ev bulamamışlar böyle idare ediyorlar..

oradan engellesen başka yerde yapacak..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…