- 25 Ekim 2013
- 315
- 81
-
- Konu Sahibi aynurkoca2
evimize çok yakın bir okulun arkasında gençler seks yapıyor kimsenin umrunda değil, akşam sabah , okul kızılay'da sayılır, anlam veremiyoruz. Polis de okul da umursamıyor siz olay sırasında resim çekin ya da basın diyorlar bu ne saçmalık ya
şaka gibi evet ama gerçek, özellikle akşamları, çocuklar öğrenmiş yeri ve basbayağı geliyorlar çift çift, iğrenç bir durumNe bu ? Şaka mi ya..
yok zaten tutuklamazda, en azından uyarır devriye gezer orda falanMilli eğitime okulla ilgili şikayette bulunmak daha mantıklı sanki. Polis ne yapsın tutuklasın mı çocukları?
milli eğitimde biliyor okul da herkes de bir sürü uğraştık ama tık yok, okuldan olduklarını kanıtlamak gerekliymiş, alkolikler yapıyormu bunu , kimse muhattap olmak istemiyor tabi,Milli eğitime okulla ilgili şikayette bulunmak daha mantıklı sanki. Polis ne yapsın tutuklasın mı çocukları?
Bizim okulumuzda ben lisedeyken sürekli sivil polis olurdu ama oda uyuşturucu olduğu için. Böyle bişey için bi uygulamaları olduğunu sanmıyorumyok zaten tutuklamazda, en azından uyarır devriye gezer orda falan
uygulama yok tabiki, ama polise sürekli şikayet varsa ilgilenmesi lazım ki ilgileniyolar. en azından şuan yaşadığım yerde öyle oraya ayrıcalık tanıyıp polislerin ilgilenmemesi gibi durumun olabilceğini sanmıyorum ama entersan bi durum tabi.Bizim okulumuzda ben lisedeyken sürekli sivil polis olurdu ama oda uyuşturucu olduğu için. Böyle bişey için bi uygulamaları olduğunu sanmıyorum
hangi okul bu?ankara kızılay civarına kimse çocuğunu ne okula ne de dersaneye göndermesin bence , artık bozuldu iyice, bir an önce taşınacağım,