Okulumu bitiremezsem gözlerim açık gider! eğitimini tamamlamak isteyenler varmı?

allame

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Ocak 2009
469
3
96
Diğer
Kızlar 3 sene zorluklar içinde önlisans okudum,okulu bitirdim ama alttan derslerim kaldı,ardından hemen evlendim ve maddi imkansızlıklar nedeniyle harcımı yatıramadım ve kaydım silindi son affıda kaçırdım şimdi tek hayalim diplamamı alıp eğitimime devam etmek,bir hocam tekrar sınava girip aynı bölümü kazanıp,verdiğim derslerden muaf olup kalanları alarak mezun olabileceğimi söylemişti,bilgsi,fikri olanlar üniverstede eğitim veren arkadaşlar lütfen yardımlarınıza ihtiyacım var sizce ben napıyım?

Kızlar 3 sene zorluklar içinde önlisans okudum,okulu bitirdim ama alttan derslerim kaldı,ardından hemen evlendim ve maddi imkansızlıklar nedeniyle harcımı yatıramadım ve kaydım silindi son affıda kaçırdım şimdi tek hayalim diplamamı alıp eğitimime devam etmek,bir hocam tekrar sınava girip aynı bölümü kazanıp,verdiğim derslerden muaf olup kalanları alarak mezun olabileceğimi söylemişti,bilgsi,fikri olanlar üniverstede eğitim veren arkadaşlar lütfen yardımlarınıza ihtiyacım var sizce ben napıyım?
Merak etme canim,gec kalmis saylmazsin seneye erken secim laflari var bu demek oluyor ki af yakin.Ben de evlenince birakmistim, af sayesinde geri dondum..

Kızlar üniversteden atılmanın kalktığı habarleri dolaşıp duruyor ama yasallaşmamış daha,ama harçlar 2 katı olcakmış,biz harçları ödeyemiyoz diye okulumuzdan oluyoruz adamlar daha çok para alma derdinde güya bize iylik yapıyolar! yinede umarım hepimizi kapsar...

Back