OKULU DONDURMAK ZORUNDA KALDIM, YARDIMM :(

R4bi4

Bir gün bizim de papatyalarımız açacak..
Kayıtlı Üye
13 Temmuz 2016
6.969
29.511
Slm arkadaşlar. ben ilahiyat 2den terkettim okulu. sebebini soracak olursanız sistem belasından bişey anlamadım.

mevzu derinn Hani ders seçimi yapıyoruz ya ? Altta seçmeli dersler var. biz o derslerin hepsini okul dönemi boyunca almak zorunda mıyız. yani o dersleri seçmeden mezun olamıyor muyuz. kafam çok karışık, biri beni aydınlatsın ,

Aöf galiba eğer alttan dersin varsa sistem otamatik ekliyor onları hem 1.sınıf hem 2.sınıf derslerini alıyorsun.Eğer gno 2 ve üzeri olursa şartlı geçtiğin dersleri geçersin ama ff varsa bunları vermeden mezun olamazsın yine gno 2 ve altı olursa şartlı geçtiğin derslerden de kalırsın.

Ç
Çoookk teşekkür ederimm ☺☺ ama şöyle bişey var, mesela sana türk edebiyatı dersini seçmeli olarak veriyor, yani ilahiyat dersleri dışında bi ders. ben o edebiyat dersini illa secmek zorunda mıyım ? yani o dersi secmeden mezun olamıyor muyum. sıkıntım bu ☺☺

vermişlerse almak zorundasınız kısaca bütün dersleri geçmek zorundasınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…