Aöf galiba eğer alttan dersin varsa sistem otamatik ekliyor onları hem 1.sınıf hem 2.sınıf derslerini alıyorsun.Eğer gno 2 ve üzeri olursa şartlı geçtiğin dersleri geçersin ama ff varsa bunları vermeden mezun olamazsın yine gno 2 ve altı olursa şartlı geçtiğin derslerden de kalırsın.Slm arkadaşlar. ben ilahiyat 2den terkettim okulu. sebebini soracak olursanız sistem belasından bişey anlamadım.
mevzu derinn Hani ders seçimi yapıyoruz ya ? Altta seçmeli dersler var. biz o derslerin hepsini okul dönemi boyunca almak zorunda mıyız. yani o dersleri seçmeden mezun olamıyor muyuz. kafam çok karışık, biri beni aydınlatsın ,
Çoookk teşekkür ederimm ☺☺ ama şöyle bişey var, mesela sana türk edebiyatı dersini seçmeli olarak veriyor, yani ilahiyat dersleri dışında bi ders. ben o edebiyat dersini illa secmek zorunda mıyım ? yani o dersi secmeden mezun olamıyor muyum. sıkıntım bu ☺☺Aöf galiba eğer alttan dersin varsa sistem otamatik ekliyor onları hem 1.sınıf hem 2.sınıf derslerini alıyorsun.Eğer gno 2 ve üzeri olursa şartlı geçtiğin dersleri geçersin ama ff varsa bunları vermeden mezun olamazsın yine gno 2 ve altı olursa şartlı geçtiğin derslerden de kalırsın.
vermişlerse almak zorundasınız kısaca bütün dersleri geçmek zorundasınız.Ç
Çoookk teşekkür ederimm ☺☺ ama şöyle bişey var, mesela sana türk edebiyatı dersini seçmeli olarak veriyor, yani ilahiyat dersleri dışında bi ders. ben o edebiyat dersini illa secmek zorunda mıyım ? yani o dersi secmeden mezun olamıyor muyum. sıkıntım bu ☺☺