• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

okulu dondurduktan sonra kredi alınır mı

ilginchakkatenn

Hazelin
Kayıtlı Üye
6 Şubat 2018
485
195
103
Bandırma
Arkadaşlar, ben 1 ay önce kaydımı dondurdum.

Çoğu forumda süregelen tartışmalardan net bir sonuç çıkaramadım.Kimisi dondurduğun sene içinde almaya devam edersin sonraki senelerde alamzsın diyor kimisi öğrenim kredisi geri ödemeli olduğundan kesilmez diyor kimisi kesilir diyor.Şimdi seneye tekrar hazırlanacağım.Okuldan belge almam lazmmış galiba yaşadığım yer ile okul arası baya uzak, ve şuan gidemem.Acaba bi sorun olur mu kredi de? Yani yasal bir durumu olur mu

Deyim sana bunlar farmetmezler dondurdugunu öderler kaç yılsa ögrenimin. Benim üni 5 yıllıktı hazırlığı atladım ben sınavla 4 yil sonra mezun oldum. Mezun olduktan sonra 1 yıl daha yatırmışlar sonradan farkettim :)) Geri ödedim hepsini beraber bir arkadaş itiraz vs. uğraştı daha çok yıprandı inan :))

Deyim sana bunlar farmetmezler dondurdugunu öderler kaç yılsa ögrenimin. Benim üni 5 yıllıktı hazırlığı atladım ben sınavla 4 yil sonra mezun oldum. Mezun olduktan sonra 1 yıl daha yatırmışlar sonradan farkettim :)) Geri ödedim hepsini beraber bir arkadaş itiraz vs. uğraştı daha çok yıprandı inan :))
Benim 4 senelik.Bu sene üçüncü senem seneye bitmesi lazım ben arada kontrol ederim ya.Teşekkür edeeim bu aradaa

Back