okulöncesi okuyanlar bi bakabilir mi bana?

_zhy_

mis kokulu yalanlar x))
Kayıtlı Üye
1 Eylül 2008
237
0
38
meraba arkadaşlar, ben aöf okulöncesi öğretmenliğnde okuyorum:dance:biliyorsunuz ki sınava sayılı günler kaldı ..... (özellikle 1. sınıf okuyanların) yardımcı kitap bulup bulmadıklarını,internetten bizim bölümle ilgili çıkmış sorulara nasıl ulaştıkları,veçalışma yöntemlerini merak ediyorum.ben hiiç bi şekilde ulaşamadım bunlara.belki böle bi konu açılmıştır ama ben göremedimm ..cvp yazanlara şimdiden teşekkürler

20 kişi bakmış ama bi kişi bile cvp yazmamışş nedennnn?

meraba arkadaşlar, ben aöf okulöncesi öğretmenliğnde okuyorum:dance:biliyorsunuz ki sınava sayılı günler kaldı ..... (özellikle 1. sınıf okuyanların) yardımcı kitap bulup bulmadıklarını,internetten bizim bölümle ilgili çıkmış sorulara nasıl ulaştıkları,veçalışma yöntemlerini merak ediyorum.ben hiiç bi şekilde ulaşamadım bunlara.belki böle bi konu açılmıştır ama ben göremedimm ..cvp yazanlara şimdiden teşekkürler

evet canım sayılı günler kaldı.ama korkma sınavlardan. onlar senden korksun.sorulara ben ulaştım internetten.eoğrenmeye giriyorsun.ordan tc kimliğini giriyorsun.hani ilk gelen kutucukta fakülte seçiniz seçeneği var orda en altta sınav soruları yazan yer var oraya tıklıyorsun.sonra yan kutucukta hangi yıl çıkmış soruları çözmek istiyosan onu tıklıyorsun.mesela 2007_2008 tıkladın.sonra yan kutuda 2007_2008 ara sınav sorularını tıklıyorsun.onu da tıklayınca sol tarafta ekitap çıkıyor onu tıklıyorsun.alt kısımda dersler çıkıyor.onların içinde senin dersin hangisi ise onu seçiyorsun canım.umarım yardımcı olabilmişimdir.kolay gelsin.Şeniz

canım çok teşekkür ederim kimse cevap yazmayacak sandımm..ben bi ay öncesine kadar senin anlattığını yaptım ama hiç açılmadı 2007-2008. şimdi açtım açıldı belki benim denediğim zaman bi sorun mu vardı acaba.şimdi ulaştım sağol canım tekrar teşekkürler

canım çok teşekkür ederim kimse cevap yazmayacak sandımm..ben bi ay öncesine kadar senin anlattığını yaptım ama hiç açılmadı 2007-2008. şimdi açtım açıldı belki benim denediğim zaman bi sorun mu vardı acaba.şimdi ulaştım sağol canım tekrar teşekkürler

rica ederim canım.sınavda başarılar...

canım sanada başarılarr:hooray:inşallah sınav çıkışı çok güzeldi demek nasip olura.s

canım sınavın nasıl geçti..benim idare etti.korktuğum gibi değildi.darısı yarınki sınavın başına...Şeniz

canım sınavın nasıl geçti..benim idare etti.korktuğum gibi değildi.darısı yarınki sınavın başına...Şeniz

ayy cnm güzeldi ne yalan söleyim beni bilgisayar biraz zorladı.ama hiç boş bırakamdm madem yanlış doğruyu götürmüyo bend edoğru yanlış hepsini işaretledim gerisi çok güzeldi.anatomiden korkuyordum ama korktğum gibi olmadı.bakalım yarın nasıl olacak inşallah kolay olur . sana başarılar cnmm iyi geceler:teytey:

ayy cnm güzeldi ne yalan söleyim beni bilgisayar biraz zorladı.ama hiç boş bırakamdm madem yanlış doğruyu götürmüyo bend edoğru yanlış hepsini işaretledim gerisi çok güzeldi.anatomiden korkuyordum ama korktğum gibi olmadı.bakalım yarın nasıl olacak inşallah kolay olur . sana başarılar cnmm iyi geceler:teytey:
ben de birinci sınıfta anatomiden korkuyordum.ama 70 aldım ondan.yani çalıştıysan hepsinden geçiyorsun.bilgisayar aslında zor değil ama bu sene sorular nasıl geldi bilmiyorum.belli olmuyor zaten.ben de ruh sağlığı diye bir ders var ondan korkuyordum o iyi geçti.drama diye bir ders var ondan kormuyordum o zor geçti.yarınkiler de inşaallah iyi geçer.başarılar canım..Şeniz

okulöncesi okuyanlar!!! sizin sınav nasıldı ? valla benimki güzeldi. anatomi güzeldi ya benim nedense okul aile işbirliği bi acayipti yaa . ya bişey sorcam kendimiz nasıl hesaplayabiliriz.ortalama kaç alacağımızı. yani %30 u alınıyomuş onu biliyorum ama yakalşık kaç aldığımı merak ediyoruma.s

X