- Konu Sahibi papatyam90
-
oyy oyy oyy pıtırcıklarkeşke ben de okuyo olsam yaf
ben 5 senelik öğretmenim. okurken derslerde stajlarda sıkılırdım ama göreve başlayınca çok keyif almaya başladım. işimi çok seviyorum ve iyi ki okul öncesi öğretmeniyim diyorum :)
Benimde hiç istemeden kazandığım bir bölümdü okul öncesi öğretmenliği, 3. sınıfa kadar da hep acaba vazgeçsemmi diye düşündüm. Şimdi 6 aylık öğretmenim ve 6 ayda, 4 senelik üniversite hayatım boyunca öğrenemediğim bir çok şey öğrendim ve çocuklarımın gelişimini gördükçe iyiki vazgeçmemişim diyorum.
bildiğim kadaryla dil derslerinin atamszı braz daha sınırlı.bir tanıdığım kpss de 80 ile atanamdı inglzcede okl öncesi alternatf olblr önü açk olmsndan dolayı ..aaa ne güzel çok sevindim gerçekten senin içinHangi sehirde ögretmenlik yapiyosun peki ?? Türkiyede kaç senede ogretmen olunuyo ?
ben fransada okuyorum, ögretmenligi çok dusundum, fransizca ogretmeni olmayi çok isterdim kolej son'dayken, babam istememisti, ama su an ya ingilizce yada fransizca ögretmeni olmayi çok isterim, acaba hangisi daha iyidir benim için, hiç bilmiyorum, yardimci olursaniz çok sevinirim..
(fransada okuyanlar topigi açtim ama kimse cvp yazmiyorr) :'' 14:
bildiğim kadaryla dil derslerinin atamszı braz daha sınırlı.bir tanıdığım kpss de 80 ile atanamdı inglzcede okl öncesi alternatf olblr önü açk olmsndan dolayı ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?