• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Okulöncesi öğretmenliği okuyanlar?

papatyam90

öyle bir geç zaman...
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2010
371
1
46
İzmir
merhaba, ben okulöncesi öğretmenliği 2. sınıfta okuyorum
okulöncesi öğretmenliği bölümünde okuyan ve benim gibi zorlanan arkadaşlar var mı?
:59:

:37:bende okuyorum ama istemeden seçtim birinci sınıfdayım ne yapacağım bilmiyorum zaten hep kararsızımdır bu konularda :37:

oyy oyy oyy pıtırcıklar :69: keşke ben de okuyo olsam yaf :(
ben 5 senelik öğretmenim. okurken derslerde stajlarda sıkılırdım ama göreve başlayınca çok keyif almaya başladım. işimi çok seviyorum ve iyi ki okul öncesi öğretmeniyim diyorum :)

oyy oyy oyy pıtırcıklar :69: keşke ben de okuyo olsam yaf :(
ben 5 senelik öğretmenim. okurken derslerde stajlarda sıkılırdım ama göreve başlayınca çok keyif almaya başladım. işimi çok seviyorum ve iyi ki okul öncesi öğretmeniyim diyorum :)

biz de böyle mutlu olabilirz inş :nazar:

okulöncesi dersleri gerçekten çok sıkıcı, uygulaması daha eğlenceli olabilir:97:

bn en çok stajı o kadr çockla aynı ortmda olmayı merk ediorm:82:yani nasl baş etcm onlarla nasl dnletcm sözümü :32:

Benimde hiç istemeden kazandığım bir bölümdü okul öncesi öğretmenliği, 3. sınıfa kadar da hep acaba vazgeçsemmi diye düşündüm. Şimdi 6 aylık öğretmenim ve 6 ayda, 4 senelik üniversite hayatım boyunca öğrenemediğim bir çok şey öğrendim ve çocuklarımın gelişimini gördükçe iyiki vazgeçmemişim diyorum.

Benimde hiç istemeden kazandığım bir bölümdü okul öncesi öğretmenliği, 3. sınıfa kadar da hep acaba vazgeçsemmi diye düşündüm. Şimdi 6 aylık öğretmenim ve 6 ayda, 4 senelik üniversite hayatım boyunca öğrenemediğim bir çok şey öğrendim ve çocuklarımın gelişimini gördükçe iyiki vazgeçmemişim diyorum.

aaa ne güzel çok sevindim gerçekten senin için :34: Hangi sehirde ögretmenlik yapiyosun peki ?? Türkiyede kaç senede ogretmen olunuyo ?
ben fransada okuyorum, ögretmenligi çok dusundum, fransizca ogretmeni olmayi çok isterdim kolej son'dayken, babam istememisti, ama su an ya ingilizce yada fransizca ögretmeni olmayi çok isterim, acaba hangisi daha iyidir benim için, hiç bilmiyorum, yardimci olursaniz çok sevinirim..
(fransada okuyanlar topigi açtim ama kimse cvp yazmiyorr) :'(:'(:14::14:

aaa ne güzel çok sevindim gerçekten senin için :34: Hangi sehirde ögretmenlik yapiyosun peki ?? Türkiyede kaç senede ogretmen olunuyo ?
ben fransada okuyorum, ögretmenligi çok dusundum, fransizca ogretmeni olmayi çok isterdim kolej son'dayken, babam istememisti, ama su an ya ingilizce yada fransizca ögretmeni olmayi çok isterim, acaba hangisi daha iyidir benim için, hiç bilmiyorum, yardimci olursaniz çok sevinirim..
(fransada okuyanlar topigi açtim ama kimse cvp yazmiyorr) :'(:'(:14::14:
bildiğim kadaryla dil derslerinin atamszı braz daha sınırlı.bir tanıdığım kpss de 80 ile atanamdı inglzcede okl öncesi alternatf olblr önü açk olmsndan dolayı ..:51:

Son düzenleme:
bildiğim kadaryla dil derslerinin atamszı braz daha sınırlı.bir tanıdığım kpss de 80 ile atanamdı inglzcede okl öncesi alternatf olblr önü açk olmsndan dolayı ..:51:

Caniim aslinda ben ögretmenlik düsünüyorum diye mesaj yazdim ama, ben aslinda hukuk okuyorum... :9:
fransada yasiyorum ve burda okul sistemi farkli.. simdi söyle anlatayim :
burda kolej 4 sene, kolej sonuncu senesinde bir sinav geçiyosun tum derslerden sene sonunda, sinavi almak lazim, snra ortalama puanlarin iyiyse hem sinavda hemde butun sene derslerin iyiyse sinavi geçersen diploma veriyolar, sonra normal bi liseye gidebiliyosun, normal dedigim "lycée général " deniyo, sonra ya ekonomi, ya bioloji gibi bisey okuyosun,yada baska bisey hangi bolumu seçersen, yada meslek lisesine gidebilirsin, burda lise 3 sene oluyo, 3'üncü sene ya ekonomi ya bilim okumus oluyosun, ben ekonomi sosyal okudum 2 sene, lise son sinava giriyosun butun derslerden yine ayni.. ve o sinavi alirsan diploma aliyosun... onu aldiktan sonra is bitmistir..
istersen tip'a yazil istersen hukuga, istersen tarih üniversitesine.. hangi üniversiteye yazilmak istiyorsan oraya yaziliyosun, ve aliyolarda..... :68:
iste böyle canim...
o yuzden ben turkiyedeki okullarin sistemini pek anlamiyorum diyebilirim :111:

merhaba kızlar ben de 4 yıldır öğretmenim inanın okulla,stajla pek alakası yok çalışmanın..kendi sınıfınız kendi öğrencileriniz..işinizi eğlenceli hale getirmek de, sıkıcı hale getirmek de sizin elinizde..ben bu mesleği tercih ettiğim için çok memnunum iyi ki başka bi branş seçmemişim..umarım siz de çalışma hayatınızda böyle mutlu olursunuz.

merhaba kızlarr bende bu sene sınava giriyorum ve bu bölümü istiyorum ama anadolu lisesiyim siz hangi üniversitedesiniz bide bu bölümün 4 yıllık özel üniversiteleri var mıı

ben de daha tazecik mezunum. mesleğimi yapmayı çok istiyorum.
inşallah kpss den yeterli puan alıp hayırlı, güzel bir yere yerleşirim.

kızlar bu bölümü ben de düşünüyodum ama gidersem özele gidebilirim çok zor mu ki dersleri? :26: özele gidersem kalmamam lazım korktum şimdi :18:

Ben de seneye okul öncesi öğretmenlği okuyor olacağıımm :)
Ben anadolu öğretmen lisesi mezunuyum. Bizleri 11. sınıfta ilköğretim okullarında staja götürüyorlar.
Ben staja gittiğim zaman karar vermiştim okul öncesi öğretmenliğine :))

Ben de okul öncesi 2.sınıfa geçtim.ilkin çok heveslendim bu bölüme ama birsürü şey çıktı bu bölm ilgili örn 4+4+4 bizi çok etkileyecekmiş diyolar,çok üzülüyom yaa:5::5::5:

Back