canım;ben eleştirilere açığım.evet kızım diş döneminde çok iştahsız idi.sadece anne sütü içiyordu.ek gıdaya iyi geçmiştik fakat diş bizi allak bullak etti.kızım ağzındaki yemeği saatlerce bekletiyordu.1 ay içinde 5-8 defa boğazda enfeksiyon ,yüksek ateş,öksürük,üşütme bizden eksik olmuyordu.kızım ay içerisinde 9 serum yediğini biliyorum.artık benim piskoloji çok kötü olmuştu.kızım hastalıktan bir türlü kilo almıyordu.9 aylıkken 9 kilo idi şimdi 16 aylık daha 1 ay öncesine kadar 9500 idi.7-8 ay boyunca 500 gr almıştı.hastalıktan bir türlü yemek yiyemiyordu.ufak bir hapşırık arkasından gece ateş,öksürük .....devam ediyordu.1 yaşını doldurduktan sonra doktoruma gittim nettende umcayı okumuştum ama inanmamıştım.doktoruma artık yeter kızımın kanına idrarına bakın ben bu serum ve iğnelere dayanamıyorum dedim.kan aldılar,idrar aldılar bişey yok.bağişıklık sistemi çok düşük dedi doktor ve umcayı önerdi.hastalanacağını anladığım zaman hemen 7 damla veriyorum ertesi gün turp gibi maşallah.ben reklam yapmam.yazdığım hiç bir konudada bilmeden yazmadım.eğer doktorum bunu önermese idi burdada yazmazdım.kimsenin evladına kastımız yok.sadece birbirimize yardımcı olmaya çalışıyoruz.allah herkesin evladını kazadan beladan muhafaza etsin.........