• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Okullardaki salgın

ayseuzungil

Üye
Kayıtlı Üye
1 Temmuz 2013
22
1
6
İstanbul
Selamlar, Malum okullar açıldı dertler de başladı. Okul masrafları belimizi bükmüşken bi de her yıl olduğu gibi salgın hastalık yine bizim oğlana bulaştı. Aslında beslenmesine de dikkat ediyoruz ama bağışıklık sistemi mi düşük nedir her yıl aynı sıkıntıyı yaşıyoruz. Neyse bizimki yine halsiz, sesi kısılmaya yakın olunca aha dedim yine kaptı şifayı. Bu sefer bir arkadaşım Umca diye bi ilaç önerdi. Damla şeklinde, hasta olacağı zaman suya damlatılıyor. Deneyeyim dedim arkadaşımın da kızı var baya övdü ilacı. Bizimki yine burnunu çekmeye başlayınca verdik ilacı. Ben böyle bir şey görmedim, uyudu ve ertesi sabah turp gibi kalktı. Sonra biraz araştırdım zaten doğal bir ilaçmış, afrika sardunyası diye bir şey. Siz de özellikle çocuklarınız için mutlaka ecza dolabınızda bulundurun derim. Çok faydasını gördük sizin de haberiniz olsun istedim.

selamlar, malum okullar açıldı dertler de başladı. Okul masrafları belimizi bükmüşken bi de her yıl olduğu gibi salgın hastalık yine bizim oğlana bulaştı. Aslında beslenmesine de dikkat ediyoruz ama bağışıklık sistemi mi düşük nedir her yıl aynı sıkıntıyı yaşıyoruz. Neyse bizimki yine halsiz, sesi kısılmaya yakın olunca aha dedim yine kaptı şifayı. Bu sefer bir arkadaşım umca diye bi ilaç önerdi. Damla şeklinde, hasta olacağı zaman suya damlatılıyor. Deneyeyim dedim arkadaşımın da kızı var baya övdü ilacı. Bizimki yine burnunu çekmeye başlayınca verdik ilacı. Ben böyle bir şey görmedim, uyudu ve ertesi sabah turp gibi kalktı. Sonra biraz araştırdım zaten doğal bir ilaçmış, afrika sardunyası diye bir şey. Siz de özellikle çocuklarınız için mutlaka ecza dolabınızda bulundurun derim. çok faydasını gördük sizin de haberiniz olsun istedim.

ben başlığı okudum ve size umca önerecektim.benim kıza 6 aydır kullanıyorum mukemmel bişey..............

ben başlığı okudum ve size umca önerecektim.benim kıza 6 aydır kullanıyorum mukemmel bişey..............

BU konuyu acan reklam yapıo sabah aynı ılacı bı arkadasım onerdı super bısey dıye acmıs burdada bırınden duymusta fıkır almak ıcın soruyo gıbı yıne aynı ılacın adını kullanmıs zekı sanıyo kendını lınkınıde verım alın bakın ayrıca sızde buraya yazmıssınızda pardon ama yeryuzundekı hangı ılac 6 ay kullanılabılır?en dogal olan bıtkısel ılaclarda bıle sureklı kullanmak sakıncalı denırken sız neye guvenerek kızınıza 6 aydır ılac yukluyosunuz ıyı yapıyım derken nelerı mahvetceksınız farkındamısınız bıde kendı yaptıgınızın dogrulugundan emın olmadan baskalarına onermeyın bıde kalkıp cocukla alakalı bı konuysa eger sız dogru soyluyorsanız bence cocugu bı doktora goturun yazık gunah 6 aydır ne oldugu bellı olmayan ılac verıonuz bu kadar ıyıse doktorlar neden kullanmıyo bızlere onermıyo ha belkıde ıyıdır nolursa olsun 6 ay kullanılmaz ılac buda actıgı dıger konu alın lınkı aynı kısı..

http://www.kadinlarkulubu.com/genel-saglik-bilgileri/652671-grip-salgini-icin-yapmamiz-lazim.html

bu konuyu acan reklam yapıo sabah aynı ılacı bı arkadasım onerdı super bısey dıye acmıs burdada bırınden duymusta fıkır almak ıcın soruyo gıbı yıne aynı ılacın adını kullanmıs zekı sanıyo kendını lınkınıde verım alın bakın ayrıca sızde buraya yazmıssınızda pardon ama yeryuzundekı hangı ılac 6 ay kullanılabılır?en dogal olan bıtkısel ılaclarda bıle sureklı kullanmak sakıncalı denırken sız neye guvenerek kızınıza 6 aydır ılac yukluyosunuz ıyı yapıyım derken nelerı mahvetceksınız farkındamısınız bıde kendı yaptıgınızın dogrulugundan emın olmadan baskalarına onermeyın bıde kalkıp cocukla alakalı bı konuysa eger sız dogru soyluyorsanız bence cocugu bı doktora goturun yazık gunah 6 aydır ne oldugu bellı olmayan ılac verıonuz bu kadar ıyıse doktorlar neden kullanmıyo bızlere onermıyo ha belkıde ıyıdır nolursa olsun 6 ay kullanılmaz ılac buda actıgı dıger konu alın lınkı aynı kısı..

http://www.kadinlarkulubu.com/genel-saglik-bilgileri/652671-grip-salgini-icin-yapmamiz-lazim.html

canım;ben eleştirilere açığım.evet kızım diş döneminde çok iştahsız idi.sadece anne sütü içiyordu.ek gıdaya iyi geçmiştik fakat diş bizi allak bullak etti.kızım ağzındaki yemeği saatlerce bekletiyordu.1 ay içinde 5-8 defa boğazda enfeksiyon ,yüksek ateş,öksürük,üşütme bizden eksik olmuyordu.kızım ay içerisinde 9 serum yediğini biliyorum.artık benim piskoloji çok kötü olmuştu.kızım hastalıktan bir türlü kilo almıyordu.9 aylıkken 9 kilo idi şimdi 16 aylık daha 1 ay öncesine kadar 9500 idi.7-8 ay boyunca 500 gr almıştı.hastalıktan bir türlü yemek yiyemiyordu.ufak bir hapşırık arkasından gece ateş,öksürük .....devam ediyordu.1 yaşını doldurduktan sonra doktoruma gittim nettende umcayı okumuştum ama inanmamıştım.doktoruma artık yeter kızımın kanına idrarına bakın ben bu serum ve iğnelere dayanamıyorum dedim.kan aldılar,idrar aldılar bişey yok.bağişıklık sistemi çok düşük dedi doktor ve umcayı önerdi.hastalanacağını anladığım zaman hemen 7 damla veriyorum ertesi gün turp gibi maşallah.ben reklam yapmam.yazdığım hiç bir konudada bilmeden yazmadım.eğer doktorum bunu önermese idi burdada yazmazdım.kimsenin evladına kastımız yok.sadece birbirimize yardımcı olmaya çalışıyoruz.allah herkesin evladını kazadan beladan muhafaza etsin.........

canım;ben eleştirilere açığım.evet kızım diş döneminde çok iştahsız idi.sadece anne sütü içiyordu.ek gıdaya iyi geçmiştik fakat diş bizi allak bullak etti.kızım ağzındaki yemeği saatlerce bekletiyordu.1 ay içinde 5-8 defa boğazda enfeksiyon ,yüksek ateş,öksürük,üşütme bizden eksik olmuyordu.kızım ay içerisinde 9 serum yediğini biliyorum.artık benim piskoloji çok kötü olmuştu.kızım hastalıktan bir türlü kilo almıyordu.9 aylıkken 9 kilo idi şimdi 16 aylık daha 1 ay öncesine kadar 9500 idi.7-8 ay boyunca 500 gr almıştı.hastalıktan bir türlü yemek yiyemiyordu.ufak bir hapşırık arkasından gece ateş,öksürük .....devam ediyordu.1 yaşını doldurduktan sonra doktoruma gittim nettende umcayı okumuştum ama inanmamıştım.doktoruma artık yeter kızımın kanına idrarına bakın ben bu serum ve iğnelere dayanamıyorum dedim.kan aldılar,idrar aldılar bişey yok.bağişıklık sistemi çok düşük dedi doktor ve umcayı önerdi.hastalanacağını anladığım zaman hemen 7 damla veriyorum ertesi gün turp gibi maşallah.ben reklam yapmam.yazdığım hiç bir konudada bilmeden yazmadım.eğer doktorum bunu önermese idi burdada yazmazdım.kimsenin evladına kastımız yok.sadece birbirimize yardımcı olmaya çalışıyoruz.allah herkesin evladını kazadan beladan muhafaza etsin.........

Geçmis olsun ben bılmıyorum ılacı acıkcası yanlız benım dıkkatımı ceken aynı kısı 2 saat arayla hem oncekı mesajda kulladım ıyı geldı dıye adını yazmıs ılacın hemde grıp ıcın bıldgınız ıyı bı ılac varmı dıye sorarken gene kendı actıgı konudan alıntılayıp o ılacın adını sankı baska bırınden duymus gıbı ıkıncı konusunun altına yazmıs orda bı celıskı var evet sızde yazınca emın olamadım acıkcası yıne aynı kısımı farklı nıckle mı tavsıyede bulunuyo dıye bılememde yerı gelıyo doktorun verdıgı ılaclar bıle yan etkı yapıyo teyzemın bebegıne doktor ılac verdı Allah tan kullanmadan baska doktora gıdıp sormus doktor bu cocugu oldurcenızmı sız bu ılac bu cocuga olurmu demıs kı o ılacı verende bı cocuk doktoru!!boyle seyler bıle olurken kafasına gore mılletın ılac onermesı cok tehlıkelı sızın cocugunuza ıyı gelebılır ama ıcerısındekı bıseye alerjısı olan bı cocugun hayatını karartabılır ılac tavsıyeyle kullanılmaz saglık bu Allah korusun.

Geçmis olsun ben bılmıyorum ılacı acıkcası yanlız benım dıkkatımı ceken aynı kısı 2 saat arayla hem oncekı mesajda kulladım ıyı geldı dıye adını yazmıs ılacın hemde grıp ıcın bıldgınız ıyı bı ılac varmı dıye sorarken gene kendı actıgı konudan alıntılayıp o ılacın adını sankı baska bırınden duymus gıbı ıkıncı konusunun altına yazmıs orda bı celıskı var evet sızde yazınca emın olamadım acıkcası yıne aynı kısımı farklı nıckle mı tavsıyede bulunuyo dıye bılememde yerı gelıyo doktorun verdıgı ılaclar bıle yan etkı yapıyo teyzemın bebegıne doktor ılac verdı Allah tan kullanmadan baska doktora gıdıp sormus doktor bu cocugu oldurcenızmı sız bu ılac bu cocuga olurmu demıs kı o ılacı verende bı cocuk doktoru!!boyle seyler bıle olurken kafasına gore mılletın ılac onermesı cok tehlıkelı sızın cocugunuza ıyı gelebılır ama ıcerısındekı bıseye alerjısı olan bı cocugun hayatını karartabılır ılac tavsıyeyle kullanılmaz saglık bu Allah korusun.

Tabi canım ben doktor değilim,benim bebeğime allah a hamd olsun ki yaradı.fakat ben insanlara hemen kullanın demiyorum doktorlarına danışsınlar.1 yaşın altındaki çoçuklarada verilmiyor.bunuda en az derecede veriyorum 7 damla.ben mecburdum bunu denemeye antibiyotik kullanmak zorunda kalıyordum her seferinde şu an bakıyorum belirti var hemen umca veriyorum durduruyo.serum iğne kızım delik deşik oluyordu.........allah o günleri bir daha göstermesin.şükürler olsun ya rabbim sana.

Back