• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lise Yorum ve Soruları Okullardaki kıyafet serbestliği

voedream

Elbet bir gün Paris...
Kayıtlı Üye
3 Kasım 2012
1.582
265
163
Arkadaşlar bu konuda ne düşünüyorsunuz? Tamam yavaş yavaş yabancı ülkelere benzemeye başladık ama her gün farklı bir şey giymek zorunda kalacağız. Her sabah iki saat ne giysem diye düşüneceğiz çok zor olacak ya. :44:

haberi gördüğüm an kalkıp dans ettim. serbest olmasıyla okulu daha çok sevicem. daha mutlu olucam oramı buramı gösteren okulun kumaş pantolonu yerine jean rahatlığı ve o iğrenç beyaz gömleklerin yerine bol tişört rahatlığının tadına varıcam. yaşasın serbest kıyafet der giderim.

İlk duyduğumda çok sevindim. Ama mantıklı düşününce öğrenciye benzer bi haliimiz kalmıycak ve durumu kötü olanlar kendini kötü hissetcek. Baska bi nedenede gerek yok

Kesinlikle serbest kıyafeti desteklemiyorum. Bir kere kimin öğrenci kimin olmadığı belli olmayacak. Herkes aynı koşullarda olmadığı için herkes istediğini giyemeyecek. Mesela kendilerini kötü hissedecekler çünkü kimisi her güne ayrı ayrı kıyafetler alacak. Bu durum herkesin ekonomisine zarar verir. Çünkü hepimiz genciz ve güzel giyinmek istiyoruz :1: :1: :1: Bence serbest kıyafet olmamalı :19:

Back