"Okullar Kurban Bayramı'ndan sonra açılsın"

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.837
"Okullar Kurban Bayramı'ndan sonra açılsın" talebi

11/08/2015 16:52
A+ A-
- Kıyı Ege Belediyeler Birliği Başkanı Batur: - "Ramazan ayının yaz dönemine gelmesi ve turizmi etkileyen diğer olumsuz koşullar nedeniyle sıkıntı yaşayan sektör ve sahil kentlerimiz, bu kararın alınmasını bekliyor"

İZMİR (AA) - Kıyı Ege Belediyeler Birliği Başkanı Abdül Batur, turizmde yaz sezonunun uzatılması amacıyla okulların Kurban Bayramı'ndan sonra açılmasını istediklerini bildirdi.

Batur, yaptığı yazılı açıklamada, birlik encümen üyesi belediye başkanlarıyla okulların 14 Eylül 'de açılmasını değerlendirdiklerini belirtti.

Sınavlar nedeniyle haziranın turizm açısından yeterince değerlendirilemediğini kaydeden Batur, şu ifadeleri kullandı:

"Okullar, Kurban Bayramı tatilinin hemen ardından açılabilir. Ramazan ayının yaz dönemine gelmesi ve turizmi etkileyen diğer olumsuz koşullar nedeniyle sıkıntı yaşayan sektör ve sahil kentlerimiz, bu kararın alınmasını bekliyor. Kısa süren sezonun bu düzenlemeyle biraz daha uzatılmasıyla, temmuz ve ağustos gibi 2 aya sıkışan turizmin biraz daha geniş zamana yayılması, beklentileri bir nebze olsun karşılayacaktır."

Batur, acil olarak hükümet ve ilgili bakanlıklardan bu yönde karar alınmasını beklediklerini bildirdi.

http://www.radikal.com.tr/izmir_haber/okullar_kurban_bayramindan_sonra_acilsin_talebi-1413454

aynen saçma olmıcak mı, zaten bir hafta sonra 9 gün tatil olacağından kimse okul havasına girmeyecek zaten, gerçi ben uzun tatillere karşıyım da...

aynen saçma olmıcak mı, zaten bir hafta sonra 9 gün tatil olacağından kimse okul havasına girmeyecek zaten, gerçi ben uzun tatillere karşıyım da...
9 gün tatil mi?
Kurban bayramı perşembeye geliyor diye biliyorum ben 4,5 gün tatil var

evet ya 9 gun tail yok ki?
hem ben istemem, okullar acilsin, ben gitcem cocuksuz cocuksuz tatil yapcam mis gibi

özel sektörde çalışan biriyim ama okullar açılınca iş başı yapacak öğretmen gibi hissediyorum kendimi.
Okullar kapanınca tatile çıkıyorum kafa olarak bedenim işte ruhum tatilde
bu sebeple okullar açılmasın istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…