Çocuk Hastalıkları Okullar acilmadan bağışıklığı nasıl desteklemeliyiz

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği
Evet deriden baktırmak gerekiyormus ama ne zaman parka gitsek ne zaman temizlik yapsak hasta oluyor dikkey ettim.Camasir kurutma konusu da kesin tetikledi
Kaç yasin da çocuğunuz biz parka gidiyoruz ama kendi oyuncakları ile oynuyor , kendi bisikletini sürüyor arabaları ile oynuyor sosyal mesafeyi koruyor bir de :) bu yaşta öğrendi şeyler:) napayim kötü oluyor hasta olunca perişan oluyor en son ki boğaz enfs 39 oldu ateşi

Ev yapımı sirke ,yoğurt ,kefir ,turşu ,tarhana gibi probiyotikler önemli. Probiyotik eczaneden de alabilirsiniz. Kara mürver, beta glukan içerikli ürünler de eczanelerde satılıyor

Önemli olan boy kilo değil. O kiloyu ne ile alıyor. Beslenme bağışıklığı asiriii etkiliyor. Öncelikle çocuğunuza sakin süt vermeyin . Hastalıklara çok açık ediyor. Bol yoğurt ayran peynir ve kefir verin. Kemik suyu. Et ,köfte ,sebze bunlar hayatınızdan mutlaka olsun. Doktorunuza danışın gerekliyse d vitamini alsın. Değerlerini kontrol ettirin. Paketli ürünler hayatınızda olmasın beslenme iyiyse bağışıklık iyidir ama sütten uzak durun dediğim gibi

Bir de bu kadar esirgemeyin çocuğunuzu mikroplara alistirmamissiniz kii tabi hasta olur.

Yukarıda da yazdım zaten bol yoğurt yer her gün yumurta kesinlikle ve et tavuk tahıl her renk yedirmeye çalışıyorum

Okula baslayan cocuk hastalanir, buna hazir olun oncelikle. Benim kizim cok nadir hastalik yasamistir ki o da cok genis bir alerjiye sahipti bebekken. Ona ragmen okula basladiginin hafyasina hastalandi. Bir hafta hasta iki hafta iyi, bir hafta yine hasta sonra 3 hafta yine iyi. Bu sekilde bitirdik ilk donemi. Ikinci donem surekli burnu doluydu, geceleri oksuruyordu. Okuloncesi ogretmeni kardesim var, ona sordum senin cocuklar nasil diye. Hepsinin hasta oldugunu soyledi donusumlu olarak. Yani bunun sonu yoksa iyilessin diye cocugu okuldan almanin da anlami yok diye dusundum ve burun akintisi, oksuruk, hafif halsizlik gibi kizimin basedebilecegi durumlarda mutlaka gitti okuluna.

Simdiden parka cikarin, coluk cocuk gorsun, onu elleme buna dokunma gibi fazla sinirlandirmayin. Dogal besleyin, d vitamininin salgilandigi ogle gunesinde 20 dakika guneslenmesini saglayin.

çocuk doktorumuzun önerisiyle imunol şurup kullanmaya başladık. Ürüb çeşitli vitaminleri bir arada içeriyor. 1 tatlı kaşığı veriyorum, yeterli geliyor. İçeriği de oldukça temiz, renklendirici, tatlandırıcı, yapay aroma verici içermiyor güvenle kullanıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…