Okulla birlikte kpss çalışmak mümkün mü ?

renginar

Seviyorum uleyn :)
Kayıtlı Üye
21 Aralık 2009
913
698
Merhaba arkadaşlar bu sene lisans son sınıfım 2016 kpssye gireceğim sorum şu ki okulla beraber hem dershaneye gidip hem de kpss hazırlanmak çok mu zorlar haftalık programım şöyle.

pazartesi-salı : staj. Genelde edirneye gidip geldiğim için (git gel 2 saat yol) çok yoruluyorum eve gelince hemen uyku modunda oluyorum...
çarşamba : 8,30-5,30 ders
perşembe : 8,30-12,30 ders
cuma : 8,30-5,30 ders ama hocaya bağlı 5 te de çıkabilirim...

cumartesi pazar : 09.00-13.00 de dershanem olacak şimdi ben bu programa göre nasıl çalışmalıyım eve gelince hep yorgun halsiz hissediyorum yemek yiyince hemen uyku basıyor eve gelip uyumalı gece mi çalışmalıyım o zaman da sabah erken kalkamamaktan korkuyorum derslere devam zorunluluğu var staja da öyle... :mad:

Okulla dershane kpss birlikte yürüten varsa fikir verirse çok sevinirim teşekkürler...

aynılarını bende merak ediyorum okulum git-gel 4 saat. hafta içi dersimin bitmesi 5 buçuğu buluyor benimde. zor olucak sanırım hem okul hem dershane ama öyle hazırlanıp kazananlar vardır illaki.

cumartesi pazar öğleden sonran boş bence iyi değerlendirebilirsin kendini çok yormadan.dershane ortamında zaten çalışanları gördükçe şevk gelir diye düşünüyorum.ev ortamında hiç çalışamam ben

Aynı durumdayım bende bakalım ben programım henüz belli olmadı umarım sakin bir sene olur da kpss çalışabilirim

Merhaba arkadaşlar bu sene lisans son sınıfım 2016 kpssye gireceğim sorum şu ki okulla beraber hem dershaneye gidip hem de kpss hazırlanmak çok mu zorlar haftalık programım şöyle.

pazartesi-salı : staj. Genelde edirneye gidip geldiğim için (git gel 2 saat yol) çok yoruluyorum eve gelince hemen uyku modunda oluyorum...
çarşamba : 8,30-5,30 ders
perşembe : 8,30-12,30 ders
cuma : 8,30-5,30 ders ama hocaya bağlı 5 te de çıkabilirim...

cumartesi pazar : 09.00-13.00 de dershanem olacak şimdi ben bu programa göre nasıl çalışmalıyım eve gelince hep yorgun halsiz hissediyorum yemek yiyince hemen uyku basıyor eve gelip uyumalı gece mi çalışmalıyım o zaman da sabah erken kalkamamaktan korkuyorum derslere devam zorunluluğu var staja da öyle... :mad:

Okulla dershane kpss birlikte yürüten varsa fikir verirse çok sevinirim teşekkürler...

ben geçen sene hem okul hem staj hem iş hem dershane hepsini birlikte yürütmeye çalıştım ne yalan söylim çok zor oldu ve düşük bir puan aldım ama bu sene için gerçekten alt yapı oldu iyi ki yinede dershaneye gitmişim diyorum

merhaba arkadaslar benimde şöyle bi sorum olucak ben evde calisacagim dershaneye gitme imkanim olmadığı icin.
belki bir ihtimal okulda verilecek haftasonu kursuna gidebilirim benimde stajim oluyor evde calisip kazanabilir miyim

hem staj hem üniversite dersleri hem yan dal hem hafta içi derslerden sonra cafede iş hem de hafta sonları dershaneye giderek mezun olur olmaz 90 puan alan arkadaşım var. Kararlı olacaksın ve en önemlisi of demeyeceksin. İsteyerek yapacaksın. Enerjik olacaksın. Zorla değil içinden gelerek yapacaksın.

merhaba arkadaslar benimde şöyle bi sorum olucak ben evde calisacagim dershaneye gitme imkanim olmadığı icin.
belki bir ihtimal okulda verilecek haftasonu kursuna gidebilirim benimde stajim oluyor evde calisip kazanabilir miyim

kazanırsın neden kazanamayasın

dershaneye çoğu kişi disiplin için gidiyor; senini iç disiplinin varsa kazanırsın

evde çalışamıyorsan okul kütüphanesinde çalış

yıllar önce bayramda bile Ankara Tıp ın 7/24 açık okuma salonunda ders çalıştığımı bilirim

hem staj hem üniversite dersleri hem yan dal hem hafta içi derslerden sonra cafede iş hem de hafta sonları dershaneye giderek mezun olur olmaz 90 puan alan arkadaşım var. Kararlı olacaksın ve en önemlisi of demeyeceksin. İsteyerek yapacaksın. Enerjik olacaksın. Zorla değil içinden gelerek yapacaksın.

Haklısınız. Enerji konusunda çok sıkıntı yaşıyorum. Sağlıklı beslenmeye geçtiğimden beri biraz daha iyiyim ama. Yine de enerjim çabuk tükeniyor. Bir de atanamazsam aileme daha fazla yük olmak istemiyorum böyle şeyleri aklıma getirip 1 sene dişimi sıkmam gerekiyor kesinlikle...

X