Okulda yaşadığım sorun.

İster tembellik deyin, ister yoruluyor deyin" diyor bana.
Bütün öğretmenler çok yoruluyor, herkes yanına sınıf annesi alsın o zaman. Maaş aldığını unutuyor galiba, yoruluyorsa çalışmasın. Meslektaşım adına utandım gerçekten, savunulacak tarafı yok

Eşim de motivasyonu da tamamen düştü şimdi, çocuklara ders işletmez oturursa o noktada çok sıkıntı yaşayacağız dedi. Ama sırf onun motivasyonu olsun diye göz mü yumalım diye düşündüm bu saçmalığa. Umarım doğru dürüst ilgilenir çocuklarla. Öğleden sonra çocuğu almaya gittiğimizde konuştuk. Ben yılların öğretmeniyim, biraz tembellik ettim haklısınız ama kendim bu işi yapamayacak değilim dedi. Umarım dediği gibi olur.

Bir öğretmen olarak böyle öğretmen sıfatlı tembellere pişkinlere iş ahlakı olmayanlara hakkımı asla helal etmiyorum.Toplumda bozulan imajımızda o kadar büyük payları var ki.Konu sahibi lütfen bu kişiyi müdüre vs değil direkt bulunduğunuz ilin milli eğitimine şikayet edin.4 aylık geçip giden bir zaman var,ki bunun daha öncesinde de bu kişi mesleğini böyle savsaklayarak yapmıştır.Yanına kalmamalı gözü korksa o bile yeter

Standart olarak yasal olmasa bile çoğu öğretmen arkadaşım zaten bu tarz şeyler yapıyor, ama madem siz istemiyorsunuz ki haklısınız bu suç o zaman biz de çözüm buluruz dedi.

Belliki akli dengesi yerinde degil. Lutfen en ufak saçmalığında direkt sikayet edin. Cocuklarin bu insana maruz kalmasini engelleyin.

Buradaki herkesin ağız birliğinden anlamışsınızdır, öğretmenin yaptigi çok çok yanlış.
Lütfen duruşunuzu bozmayın bu konuda.
Öğretmen yoruluyormus, olabilir mi böyle birşey

Öğretmenin verdiği cevaplara inanamadım. Kadının hiç vazgeçesi yok bu durumdan halinden çok memnunmuş, inanılır gibi değil.
Sizin okul değişikliği gibi bir düşünceniz yok anladığım kadarıyla, o yüzden ensesinden ayrılmayın diyorum yoksa bu öğretmenin hak ettiği şey çok sağlam bir ceza alması.
Yorulan gitsin evinde dinlensin.

Standart olarak yasal olmasa bile çoğu öğretmen arkadaşım zaten bu tarz şeyler yapıyor, ama madem siz istemiyorsunuz ki haklısınız bu suç o zaman biz de çözüm buluruz dedi.
Ülkemin atanmak için bekleyen pırıl pırıl öğretmenleri varken, mesleğinden bıkmış bir öğretmen bile demek istemiyorum şahsın küçücük yavrulara dinlenmek icin boş vakit gecirtttirmesi .. çıldırmamak elde değil

Yalan söylemiş, herkes dersine tek başına giriyor. Okulu ve öğretmeni bakkaldan, konu komşudan araştırın

Ay ben şok öğretmene bak hahah

Bu konuşma sınıfta,diğer öğrencilerin önünde mi oldu,o kısmı anlayamadım

Öğretmen, öğretmen gibi değil ki...
Nasıl bir kadın bu? Özel hayatında büyük sorunları falan mı var.(varsa bile makul karşılanmaz o ayrı) Her şeyi salmış, dünyaya boşvermiş gibi bir hava. Derse kim girerse girsin, etkinlik yapası yok falan. Delirmiş mi?
Emekli olsun yaşı varsa. Bıraksın ya da. Binlercesi bekliyor atanmak için.
Öğretmen böyle sorunlu olmasa veli bu kadar densizleşemezdi.
Sorunun büyüğü öğretmende.
Umarım sözünde durur ve son verir bu duruma.
Yoksa gerçekten 1 gün bile beklemeyin, müdür, meb, cimer her yere gidin.
Böylesini asla duymadım....

En zoru eğitimli cahille uğraşmak. O kadınlarla bir olup sizi aptal ve kötü bir duruma sokacak gibi geliyor. Lütfen bu sürede toplayabildiğiniz bütün deliller toplayın. İki gün sonra herkesi sizin üstünüze salacaklar o zaman şikayet edeceksiniz. Bugün olmamış ama bu iş şikayette çözümlenecek göreceksiniz

Öğretmeninizin kadın mı erkek mi? Başta kadın olduğu algısı oluşmuştu ama konuşma tarzına bakılırsa erkek gibi. Yani umarım öyledir. Bir kadinin böyle konuşma ihtimalini düşünmek istemiyorum.

iyi yapmissiniz keske konustuklarini kayit altina alip sikayet etseydiniz. bide su cumleleri kuran bir ogretmen dersi nasil anlatacak ki. 1 sinif cok onemli.
boyle birinden cocugunuzun ders almamasi gerekir bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…