Okulda yaşadığım sorun.

Yarın okul idaresi ile görüşün. Eğer olumlu yanıt almazsanız hiç kimseyle tekrar konuşup tartışmaya girmeden ( nitekim çocuğunuz o sınıfta) cimere şikayet edin. Cimer aracılığı ile öğretmene soruşturma açılır. O esnada sonra sınıf annesi ve öğretmen tüm bunları İNKAR ederler. Çünkü yaptıkları suç. O yüzden WhatsApp görüşmelerinizi kayıt altına alın ki, onlar da kanıt teşkil eder.

bilmiyordum tebrik ederim

cidden ben de çok yoruldum. Hayır çocuk için de endişeleniyor insan. Okul başladığından beri bir düzen kurdu, bunlara karşı çıksak bir dert çıkmasak insan zaten bir yere kadar sabredebiliyor. Hayır tek istediğim kurallara yasaya uygun normal bir eğitim hayatı. Bunu elde etmek bu kadar zor olmamalı.

Öğretmene soruşturma açıldığında da yine şikayetin benden gittiğini bilecekler ve çocuğa ayrımcık yapacaklarsa o noktada da yaparlar zaten. Ama bir şeyleri de göze almam gerekiyor. Çünkü başka bir şey düşünemez oldum kaç gündür. Konuşmaları kayıt altına aldım ama maalesef veli toplantısı videosunu kaydetmemiştim daha önce onu silmişler.

Siz gerekirse şikayet edeceğinizi söylerseniz okul idaresi de bu duruma göz yummaktan başı yanacagini düşünerek öğretmeni bu konuda uyarabilir diye düşünüyorum. İlk etapta güzellikle ve kararlılıkla okul idaresiyle konusmanizda fayda var. Bence sınıf annesini bu konuda hiç muhatap almayın. Yoksa iyice havaya girecek. Bu olayın asıl suçlusu öğretmen ve eğer biliniyorsa okul idaresidir.

Sınıf annesi seçilse bile sınıf dışında ki işlerle ilgilenir. Derse girmesi KESİN ve NET YASAK. Müdürle bir konuşun, belki haberi yoktur. Olmazsa milli eğitim müdürlüğüne gidersiniz. Pedagojik formasyon diye boşuna uğraşmıyor insanlar. bir belgeden daha fazlası pedagojik eğitim...

Aslında bu olaya öğretmen kapı aralamış, kendi rahatı için kadının ogretmencilik oynamasına müsaade ediyor. Evet hoş değil, okul idaresi biliyor mu? Kadın çocuklara kötü mü davranıyor?

Kendini bilmez bir din öğretmeni bir sanatçının heykelini kuran yırtan kız diye derste gösterdiği için benim yıllarım korkuyla geçti. Bu kadın ne diyecek ne anlatacak. Belki psikolojilerini etkileyecek. Kesinlikle engel olunmalı

Aaa ne saçma iş . Böyle bir şey hayatım da ilk kez duyuyorum . Öğretmen yoruluyor diye yerine sınıf annesi girmesi de absürt. O zaman doktor da yorulunca temizlik görevlisi girsin. Hemşire yerine , hasta bakıcı kan alsın ..

Bu ne ya?? Ben de öğretmenim, sinif annesi disaridaki isler ve para toplama isleri ile ilgilenir ögretmene yardımci olur. Bu sekilde öğretmenin siniftan cikip dinlenmesi icin yedekte beklemez. Ayrica bir insan bunu nasil gururuna yedirip kabul eder anlayamadim.idareyle konuşun acilen.

Gittiniz mi bugün mudure

çocuk için endişeleniyorsunuz evet doğru haklısın da
yaptıkları direk suç

yanınıza bikaç yandaş bulamaz mısınız birde?

hiç duymadım veliden öğretmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…