Okulda tecavüz dehşeti! İlk iş gününde...

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.837

İlk iş gününde kız çocuğuna cinsel istismardan tutuklandı
AFYONKARAHİSAR’ın Sinanpaşa İlçesi’nde 22 yaşındaki Selçuk Y., temizlik personeli olarak işe başladığı okulun bahçesinde oynayan 7 yaşındaki kız çocuğuna cinsel istismardan tutuklandı.
Sitene Ekle

Onur BAYRAM/SİNANPAŞA (Afyonkarahisar), (DHA) -

Olay geçen hafta Sinanpaşa’ya bağlı Düzağaç Beldesi’nde meydana geldi. Bir süre önce askerden gelen ve iş bulamayan Selçuk Y., İŞKUR’a başvurdu. Selçuk Y. bir süre sonra eleman ihtiyacı bildiriminde bulunulması üzerine İstiklal İlkokulu’nda temizlik personeli olarak görevlendirildi. İlk iş gününde öğretmen ve okul yöneticileri gittikten sonra okulu temizleyip kilitlemesi gereken Y., bahçedeki çocuk parkında oynayan öğrencileri izlemeye başladı.

Öğrencilerden N.I. bir süre sonra tuvalet ihtiyacı için okul binasına geldi. Kız çocuğu içeri girdikten sonra okulun kapısını kilitleyen Selçuk Y., bir bahaneyle çocuğu okulun ikinci katındaki sinema sınıfına çıkardı. İşitme ve konuşma engelli olduğu belirtilen N.I.’ya salondaki koltuklarda fiili livata yoluyla cinsel istismarda bulunan Selçuk Y., daha sonra çocuğu bıraktı. Olay sonrası Selçuk Y. okulu temizleyip evine dönerken, kız çocuğu ise evine gidip durumu ailesine anlattı. Bunun üzerine baba C.I. önce okula, ardından Selçuk Y.’nin evine gitti. Selçuk Y.’ye saldıran babayı araya giren komşular uzaklaştırdı. Eve gelen jandarma tarafından gözaltına alınan Selçuk Y. ise olayı itiraf etti. Jandarmadaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Selçuk Y., çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

http://www.milliyet.com.tr/ilk-is-gununde-kiz-cocuguna-cinsel-gundem-2243298/

bu okullarda çalışanlara test yapmıyorlar mı elin sapığını ödül diye okula vermişler yazık ya.. milli eğitim anca okulları imam hatip yapmanın derdine düşsün okullar çöküyor..

O temizlik yaptığın süpürgenin sapını bi tarafına, tövbe ya.

Allah kahretsin ya, Allah kahretsin bunları, kızım var ve her gün endişelenmekten bıktım. Yavrularımızı kime, nasıl emanet edeceğiz ya. Her yer tehlike artık. Erkek milletinden tiksindim bu ne yaa?

rezil sey ya bide gidiyor normalmis gibi temizligi bitirip eve gidiyor igrenc pis sey babayı uzaklastırcaklarına komsularda girisseydi

rezil sey ya bide gidiyor normalmis gibi temizligi bitirip eve gidiyor igrenc pis sey babayı uzaklastırcaklarına komsularda girisseydi

Ya bi de bu gerzek elinde kalıcak adamın, boşuna hapse girecek. Çünkü ben o babanın yerinde olsam (Allah korusun) kesin boğardım ya ne demek ya bu, 1 dakikalık zevk için bir bebeye kıymak. Bir de engelliymiş canım ya.

Allah'ım sen koru, nefret ediyorum erkeklerin uçkur sevdasından, hayattaki en önemli şeyleri bir uzun et parçası, rezil şeyler. Kessinler şunların şeyini artık yeter ya. Nerede adalet??

Allah kahretsin bu adamı. canım yanıyo yeter artık yeter çekilin elinizi yavrularımızdan

daha 7 yaşında bunca yuk yüklendi zaten engelliymiş bu çocuğun ne sucu vardı bu adamı bana verseler işkence ede ede öldürürüm yeminle

hastane okul gıbı kurumlarda hangı alan olursa olsun calısanlara ozel testler ve egıtımler verılmelı
her onune gelen işe alınmamalı
cok cıddı arastırma ve testler yapılmalı

Alah belanı versin bir de bekarete dokunmamış heralde inkar eder yırtarım diye düşümdü kuş beyniyle şerefsiz ! Bunu hapiste temizlik sopasıyla yalama etsinler canım acırsa ne olayım !

ceza evlerinde genelde bi güzel dövüyorlar bunları .

Okullarda çalışanlar da belirli eğitimlerden geçse keşke! Allah belalarını versin ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…