-
- Konu Sahibi burcubahar0635
Kıyafet kaşesi alınBizde krese basladik, hergun birsey eksik geliyor ama ogretmenlerimiz sahip cikiyor ertesi gun donuyor.
Ama birsey sormam lazim, esyalarin icine isimleri hangi tur kalemle yaziyorsunuz ben yikanirken solar diye yazmaya cekindim acikcasi :)
Kayıp bürosunda yok. Öğlen bahçede atmış bi yere gören bilen yok.Okulun kayıp brosu yok mu ? Temizlikçiye bir sorun. Kim alacak ki. İlla ki fark edilir.
Ahahahhsh ben kizima adinin okunusunu ogrettim okuma yazma bilmiyor ama o sekilleri taniyor (yani tanidigini umuyorum en azindanBen siyah pilotla yazmıştım boyası çıkmıyordu. Ama okuma yazma bilmediği için zaten eşyasını tanıyamıyor :) bir yetişkin bulursa getirir işte
Aa o neymis nerden aldiniz? Benim ilk velilik tecrubem :) cok cahilim bu konuda.Kıyafet kaşesi alın
Bu sene öyle bişey aldım ben solmuyor güzel oldu her eşyaya bastım :)
Çok ilginç gerçektenHadi o çocuk unutuyor, fark etmiyor vs vs. Ben alan çocuğun (ki onda da suç bulamiyorum) ailesi "bu senin değil, nereden getirdin?" diyip okula geri götürmüyor onu anlamıyorum.
Aa çok ilginç. Ne bileyim dediğiniz gibi alan çocuğun ailesi ne oluyor ya bu kimin demiyor mu ? Bir kaç gün bekleyin grup varsa yazın gören bilen belki getirir. Mont sezonu açıldı mı bu arada.Kayıp bürosunda yok. Öğlen bahçede atmış bi yere gören bilen yok.
Oğlum orta okulda ama hala çok pahalı ayakkabı almam teneffüste top oynuyor ayakkabı bir ayda pertYok yok ben okula da ucuz ayakkabı giydiriyorum. Teneffüslerde burunlarını sürte sürte geziyorlar herhalde okulda ayakkabılar da bir tuhaf oluyor.
Okula ayrı en ucuzlardan seri yapmak lazım da montta olmuyor maalesef.
Oğlan çocuğu çok değişik bir varlık zaten.Oğlum orta okulda ama hala çok pahalı ayakkabı almam teneffüste top oynuyor ayakkabı bir ayda pert
İlkokuldayken sürekli eşofmanının dizi yırtılıyordu meğerse teneffüslerde koridorda dizlerinin üzerinde kayıyorlarmış
Geçen gün okulda ki birinci sınıftaki erkek çocukları dizlerinin üzerinde koridorda kayıyorlardı önce yüzümde acı bir gülümse belirdi sonra yapmayın evladım dedim ama arkamı döner dönmez yaptıklarına eminim.Demek ki bunlar yaşlarının gereği yapmaları gerekiyormuş diye avutuyorum kendimi
Açıklamanızı okudum hala eşyaların kaybolması ile bir alakası yok. Öğretmenin görev tanımında eşya peşinde koşmak yoktur. Öğretmene sallarken sorun yok da itiraz ettim diye mi polemik yaratmış oluyorum? "Sizin gibi insanlar" kelimeleriyle filtreleyen de polemik yaratan da sizsiniz hanımefendiBu sorunun amacı nedir polemik yaratmaya mı geldiniz? Okul başladığından beri her gün söyleniyor çok yoruldum çok bunaldım bilmem ne diye. Çocuk her gün öğretmen çok sinirli çok bağırıyor diyor. Üstüne bir de bunlarla uğraşmaz zaten demek istedim, gerçi kötü niyet aramayanların basitçe bağlantı kurabileceği kadar net.
Olamaz mı? Çok mu garip böyle öğretmenlerin olması? Sürekli bir sorunu anlatırken bir şeyleri filtrelememiz mi gerekiyor sizin gibi insanların konuya doluşmaması için?
Bizim taş koleksiyonumuz bile var(bildiğimiz anam babam usulü taşOğlan çocuğu çok değişik bir varlık zaten.
Ben kaç kere taş yıkadım çamaşır makinesinde. Forma ceplerine çer çöp ve taş topluyor.
Çantasının ön gözünde bir yığın kozalak ve çalı çırpı var, arkadaşıyla mangal yakıyorlarmış teneffüslerde bahçede topluyorlarmış ondan.
Bu yaşa gelip okuduğunuzu anlayacak akli olgunluğa erişemediğinize üzüldüm fakat benden size ekmek çıkmaz. Bye.Açıklamanızı okudum hala eşyaların kaybolması ile bir alakası yok. Öğretmenin görev tanımında eşya peşinde koşmak yoktur. Öğretmene sallarken sorun yok da itiraz ettim diye mi polemik yaratmış oluyorum? "Sizin gibi insanlar" kelimeleriyle filtreleyen de polemik yaratan da sizsiniz hanımefendi
Ay inanamıyorum az önce dizinde bulduğum yırtık yoksa bundan mıymış. siz buraya yazdıkça yeni keşif yapıyorum resmen.Oğlum orta okulda ama hala çok pahalı ayakkabı almam teneffüste top oynuyor ayakkabı bir ayda pert
İlkokuldayken sürekli eşofmanının dizi yırtılıyordu meğerse teneffüslerde koridorda dizlerinin üzerinde kayıyorlarmış
Geçen gün okulda ki birinci sınıftaki erkek çocukları dizlerinin üzerinde koridorda kayıyorlardı önce yüzümde acı bir gülümse belirdi sonra yapmayın evladım dedim ama arkamı döner dönmez yaptıklarına eminim.Demek ki bunlar yaşlarının gereği yapmaları gerekiyormuş diye avutuyorum kendimi
Kesin bişey söyleyemem ama olma ihtimali yüksekAy inanamıyorum az önce dizinde bulduğum yırtık yoksa bundan mıymış. siz buraya yazdıkça yeni keşif yapıyorum resmen.
Bende unutup eve gelince hatırlamıştim tekrar gittim onu almaya . Tekim sanıyordum teşekkür ederimBen kardeşimi unutmuştum okulda