Okulda öpüştüğü suçlamasının ardından camdan atlayan öğrenci yürüyemeyecek

Teknoloji cagindaki ergenler ölüme daha cok meraklı oluyorlar. Aha bak sakat kaldin. Yazik gunah..
Umarim iyilesir. Cok uzuldum..

vallahi zaman kötü arkadaşım,bizzim zamanımızda sınıfta öpüşmek yoktu mıllet dağa bayıra çıkardı:))allah evlalarımıza akıl fikir versin,çocuk sahibi olunca çocuk yetiştirmenin zor ötesi zor olduğunu anladım,iyi yada kötü herşey ters gelebiliyor bazen

sen çocuğun olunca umarım anlatabilirsin sakıncalı davranışların zararlarını

Çogu insan anlatıyordur zaten, bazı çocuklar anlar bazıları anlamaz. Her şeyin suçu ögretmene ya da velilere annelere babalara kesmenin alemi yok. Çocuklara da beyinsiz robot muamelesi yapılmasın artık. Ne yaptıklarının farkındalar, sanki emekleyen bebekmiş gibi muamele etmeyin ya şunlara.

sen 15 yaşında olmadınmı merve,olgunlaşmak zaman ve tecrube gerektirir biliyorsun değilmi

15 yaşında olunca zıvanadan çıkma hakkına sahip olmuyorsun. 15 yaşında camdan böyle bir konu için atlamazdım.
of of sen akıllı bir insansın her genç senin gibi makul olur diyemi düşünüyorsun,bu işin genetik etkileri var,yasanılan aile ortamı var varda var

of of sen akıllı bir insansın her genç senin gibi makul olur diyemi düşünüyorsun,bu işin genetik etkileri var,yasanılan aile ortamı var varda var

Milyonda bir olan bu ekstrem olay için velileri de, ögreetmenleri de, çocukları da genellemenin alemi yok diyorum.

Bu çocuk atladı diye kimse çocuklara karışmasın da liseler iyice yiyişme mekanına dönsün denilmesin diyorum.

Bu ögretmen bu çocuga fazla baskı yaptı diye ögretmenleri aşırı baskıcı olmakla suçlamayalım.

Bu çocugun ailesini de suçlu ilan etmeyelim...

diyorum yani. Milyonda bir olan olay için gündeme gerek yok. Geçmiş olsun, aptallık etmiş. umarım iyileşir deyip geçebilmek lazım bazı bazı.

Şu çocuklara doğru şeyi öğretcez diye zıvanadan mı çıkılması gerekiyor
yazık günah ..

Bu çocuk evet sapsallik yapmış, aşırı tepki vermiş ama çocuğun nasıl bir ortamda büyüdüğünü, neler yasadigini, psikolojisinin ne durumda olduğunu bilmiyoruz. Biz bilmiyoruz ancak öğretmenlerinin biliyor olması gerekir. Öğretmenlik derse girip çıkmaktan ibaret olmamalı kanımca.

Bu çocuk özelinde değil genel konuşuyorum. Yukarıda da yazdığım gibi öpüsmek disiplin suçu olmamalı. Bu demek değil ki okullarda öpüşmek serbest diye ilan etsinler. Yakalanınca uyarı yapılsın, arkadaşlarını rahatsız etmeye izin verilmesin ama disiplin cezası vermek çok ağır. 15-18 yaş arası hormonları tavan yapmış gençler bunlar. Onlar öpüşmeyecek oynasmayacak da 70 yaşındaki teyzeler amcalar mı yapacak? Hepimiz o yaşlarda olduk, o yollardan geçtik. Anlayış şart...

Kizlar, idari sorusturma kapandi adli sorusturma devam ediyor ne demek? Bilen biri aydinlatabilir mi? Idari sorusturma hakkinda fazla bilgim yok.

Nerede istiyorlarsa öpüşsünler ama okul öpüşme yeri değil.

Demişim ki;

Bu ögretmen bu çocuga fazla baskı yaptı diye ögretmenleri aşırı baskıcı olmakla suçlamayalım.

Yani buradaki ögretmenin fazla baskısının yanlış oldugunu söyledim zaten, hemfikiriz. Ama baskı ne olursa olsun çocugun atlaması aptallıktır. Burada da hemfikiriz. Okul yiyişme yeri degildir, burada da hemfikiriz.

Muhalif degiliz yani şu anda, sana öyle geliyor. Sebebi de motivasyonlarımız farklı. Senin motivasyonun bireysel özgürlük, benimki ise otorite ve disiplin. O yüzden aynı şeyleri söylerken bile muhalefet ediyormuşsun hissine kapılmana gerek yok. Tek fark senin aklın bunun baskılanmaması gerektigine kayıyor her ne kadar baskılanması gerektigini düşünsen de, ben ise direkt baskılanması gerektigini düşünüyorum. Baskı deyince çocugu yerin dibine sokmaktan da bahsetmiyorum, ki yukarıda alıntıladım zaten kendi yorumumdan baskının abartı oldugunu...

jooker'a yazdıklarına da burnumu sokayım; okulda öpüşenlerin içinden iyi insan da çıktı kötü insan da çıktı, öpüşmeyenlerin içinden de iyi ve kötü insanlar çıktı... Yani ilerde bu insnaların nasıl insanlkara dönüştügünün konumuzla bir alakası yok o soruların.

Kizlar, idari sorusturma kapandi adli sorusturma devam ediyor ne demek? Bilen biri aydinlatabilir mi? Idari sorusturma hakkinda fazla bilgim yok.
Okulda geçtiği için olay idari soruşturma da başlatılır. Burdan hatalı bulunursa öğretmenler için idari yaptırım uygulanır.

Adli soruşturma bildiğimiz ceza hukukuna göre yapılan soruşturma.

Oyy ben seni mi alintilamisim mervecik. Hiç yazmadım say.

Yazık çocuğa, çok üzüldüm.
Yaşı ergen de olsa bir çocuğun kendini camdan atması için çok uç şeyler gerekiyor.Ve bu öğretmen baskısı olamaz diye düşünüyorum.
Hiç disipline gitmemiş bir çocuğun bile okulda disipline gittiğinde bu yola başvurduğuna rastlamadığımıza göre ailesiyle alakalı bir durum olmalı.
Ancak çok yoğun bir aile baskısı altında olan, disipline gittiği duyulduğunda çocuğa olmadık cezalar verecek bir ailenin çocuğu bunu yapar diye geçti aklımdan.
Okulda öpüşmek yasak olmalı mı sorusunun cevabı da bence evettir. Okulda öpüşmeye izin verirseniz 2 gün sonra sevişmeye kalkacak ergen çok bu devirde. Bazı yasaklar gereklidir.
Ve bu baskı değildir.

aynen

başlık altında okuduğum en mantıklı yorum

Fazla anlayisin sonu kürtajla bitebiliyor bazen. Okul tuvaletinde, bodrumunda vs. hamile kalanlari duydu bu kulaklar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…