Çocuk Hastalıkları Okula yeni başlayan çocuklarda hastalık

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

adyali

sil baştan
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2008
271
2
96
51
Yalova
merhabalar, benim kızım 6 yaşında ve anasınıfına gidiyor 20 güne kadar sık sık ateşli rahatsızlıklar yaşıyordu okula bir-iki gün gidiyorsa, dört-beş gün gidemiyordu dr. umuzun önerisiyle imuneks e (eczanelerde satılıyor) başladık ve 20 gündür çocuğum çok iyi bağışıklık sistemi kuvvetleniyormuş içtiği sürece. benimle aynı dertten müzdarip arkadaşlara dr larına sorup kullanmalarını tavsiye ediyorum gerçi yan etkisi yokmuş. biz çok rahatladık darısı herkezin başına.......:teytey:

merhabalar, benim kızım 6 yaşında ve anasınıfına gidiyor 20 güne kadar sık sık ateşli rahatsızlıklar yaşıyordu okula bir-iki gün gidiyorsa, dört-beş gün gidemiyordu dr. umuzun önerisiyle imuneks e (eczanelerde satılıyor) başladık ve 20 gündür çocuğum çok iyi bağışıklık sistemi kuvvetleniyormuş içtiği sürece. benimle aynı dertten müzdarip arkadaşlara dr larına sorup kullanmalarını tavsiye ediyorum gerçi yan etkisi yokmuş. biz çok rahatladık darısı herkezin başına.......:teytey:

Bende geçen yıl anasınıfına giden oğluma kullanıyordum ımmuneks kapsülü.İlaç niteliği taşımıyor zaten beta glukan diye bir madde.Bende geçen yıl hastalık için değilde oğlumun bağışıklık sistemi güçlensin diye kullanmıştım.Çünkü ağzında sürekli aft çıkıyordu bizde çareyi imuneks ve çinko kullanmakta bulduk şimdi iyiyiz.Tabiki dr. tavsiyesi üzerine :)

büyük oğlum birinci sınıfa gidiyor küçüğü iki buçuk yaşında küçük olan çok hastalanıyor hemen hemen her ay antibiyotik kullanıyoruz denilen her şeyi yaptım imuneks kullandım kulak enfeksyonu çok olduğu için pnomokok vurdurdum grip aşısı vurdurdum inanın her saat kalkıp üzerini örtüyorum bitkisel şeyler veriyorum

şimdide öksürüyor bana tavsiye edeceğiniz birşey var mı

Canım çok üzerlerine düşme derim.Seni çok iyi anlıyorum aslında büyük oğlumda ben öyleydim ve ne kadar iyi baksam o kadar hastalanırlardı.Küçük oğlumu çok daha rahat büyütüyorum mesela uykudan kaltığında büyük olana yelek hırka vs. giydirmezsem hemen o gün şifayı kapardı ama bunda öyle değil;sabahları kalkar garibim hırka yok çorap elime geçerse işte bende özellikle çorap falan yoksa onada giydirmem ihtiyacı yoktur diye.Yani umarım anlatabilmişimdir :)
Öksürüğe gelince geçen gün haberlerde bir dr. anlatıyordu pekmezi tavada biraz ısıtıp içinde bir yemek kaşığı tereyağı eritip günde 6 defa içirin diyordu.Dr. hanım kendi çocuğumada bunu uyguluyorum öksürdüğünde dedi.Denedim memnun kaldım istersen bir uygula.Geçmiş olsun..

şimdide öksürüyor bana tavsiye edeceğiniz birşey var mı

merhabalar öksürük için biz çareyi oyulmuş karaturp içine bal koyup 1 gece beklettikten sonra çıkan sıvıyı günde iki kez kullanarak çözüm bulduk tabi k.k.b dr.una danışıp başlamıştık ben öneririm geçmiş olsun.

merhabalar öksürük için biz çareyi oyulmuş karaturp içine bal koyup 1 gece beklettikten sonra çıkan sıvıyı günde iki kez kullanarak çözüm bulduk tabi k.k.b dr.una danışıp başlamıştık ben öneririm geçmiş olsun.

inanırmısın arkadaşım denemediğim sadece o kaldı şu an pekmezi deniyorum sıra ona gelmeden geçer inşallah onlara ilaç vermeden tedavi edebilmek için elimden geleni yapıyorum ama beceremiyorum sonuçta antibiyotik kullanmadan geçmiyor

Back