Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kontrol sağlanırsa neden olmasın erkek kardeşim liseye gidiyor gönderdik bizİyi günler okullar açılınca çocuklarınızı gönderecek misiniz. Ben çok kararsızım.
Ben de öyle düşünüyorum ama vakalar fazlalaştığı için kararsız kalıyorum şimdilik göndermeye başladım bakalım.Merhaba. Ben ilkokul öğretmeniyim ve kesinlikle göndermenizi tavsiye ederim. Uzaktan eğitim hem öğretmeni hem de öğrenciyi çok yoran fakat yetersiz bir yöntem maalesef. Yüzyüze eğitim gibi asla olamaz ve telafisi de yapılamıyor.
Ona katılıyorum ama canlı dersten çok iyi artık canlı dersten sıkıldılar ama bu ara hastalık çok arttı ve havalarda değişken sanırım nisana kadar göndermeyi düşünmüyorum şimdilik. Ama çocuklarıda evde tutabilirsem tabi her pazartesi salı Bi kere biri Bi kere diğeri illa gitmek istiyoBenim oğlum 1.sınıf ve gidiyor okula. Canlı dersten daha iyi kesinlikle. Okul hijyene dikkat ediyoruz diyor. Önlem alıyorlar diye biliyorum. Tabii ki tedirginiz, tedbir alıyoruz ama bazen de işte...
Amin sizinde içiniz rahatlamıştır gönderirken.Bizim okula müfettiş onayıyla 4 gün gidiyor çocuklar. Uygun bulunmuş. Sabahtan öğleye kadar. Öyle olunca canlı ders yok artık.
Rabbim korusun bizi ve kuzuları.
O konu benimde canımı sıkıyor zaten maskeni indirdinmi diye kaç kere soruyorum çocuklar bıkıyo iki gün gittilerdeDerslerde ayrı oturtsak, sınıfları ikiye bölsek bile tenefüslerde sarmaş dolaş geziyorlar. Maskeyle konuşulanlar çok zor anlaşıyor maskeler sürekli iniyor. Yoklamanın da bir geçerliliği yok bence göndermeyin
Açıkçası gönderip düşünmemeye çalışıyorum. Maskesi, el dezenfektanı var. Okulda tuvalete gitmiyor pek. Öğretmen eşya alış verişi yaptırmadığını söyledi. Herkes beslenmesini kendi getiriyor. Okulda da her kata temizlik elemanı olduğu, dezenfektan noktaları olduğunu biliyorum.Amin sizinde içiniz rahatlamıştır gönderirken.