Anket Okula gitmeyi sever misiniz ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi murmble
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Okula gitmeyi sever misiniz ?

• Hayır , mecburiyetten gidiyorum

OY: 7 24,1%
  • Evet , keske hep öğrenci kalsam

OY: 10 34,5%
  • Sadece arkadaşlarım icin gidiyorum

OY: 4 13,8%
  • Eğitimim benim için çok önemli

OY: 8 27,6%

• Ankete Katılan
    29
okulu bitireliçok oldu ama çok özlüyorum o gönleri şimdi kurslara gidiyorum geçen sene ingilizceye gittim bu sene de arapçayı fethedeyim dedim :Roflol:
nakışa falan da gittim bakalım sene ye hangi kursa giderim

Sadece arkadaşlarım icin gidiyorum ben zaten öğrenceğimizi dershanede öğreniyoruz okulda ders anlattıklarıda yok zaten muhabbet olsun die gidip vakit geçiriom vala

bayılırım.çünkü öğretmenim.

keşke lise son sınıfımı geri verseler bana hem hocalarıyla hemde öğrencileriyle tam bir aileydik..simdi nerde öyle öğrenci ve öğretmen ilişkileri.Nereye baksam bir kavga..

okulu bıtırelı baya oldu okul günlerımı özlüyorum ün. arkadaşlarla konuuyon bazen keşke okul hiç bitmeseymiş diyee elimizle olsada hep ögrencı kalsaydıkk

keşke lise yıllarıma geri dönebilsem.ama ünvstye asla.çünkü eşimle aynı okuldaydık dersrden nefret ederdim bi a önce yanına gitmek isterdim

Bende lise yillarina falan degil de,üniversite yillarina geri dönmek isterdim.Keske hep ögrenci kalsaydim..

ögrenciye destek olan aile ve okulu sevdirecek ögretmen gerek egitim önemli elbet

şakamı bu :1shok: okuldan nefret edıyorum tabıkı!! yanı daha acık bır ıfadesı olamaz herhalde :oklava: keske hep ogrencı kalsam sıkkı guzel aslında hanı dert yok tasa yok fılan bakımından ama ben ogrencıykende derde tasaya soktum kendımı ogrencılıgın de tadı tuzu kalmadı senağlama

Offf...
Ben bitse de gitsek modundayım...
Ama ne yazık ki...
Bu yıl öğrenci olarak son sınıfım ama gelecek yıl öğretmen olarak ilk yılım olacak...
Yani ömür boyu okullllllllllllllll..............

ah ah o günler olsada gitseydim ben artik okula gidemiyorum cocuklarim sirada ama devam okuyamadim diye cok üzülüyorum....

sırf arkadaş için:27::27::27::27::27:şaka bi yana eğitim içinde tabi

Eğitimim benim kesinlikle için çok önemli

Back