canım ben kılo vermeye calısıyom sende almaya bak canım pastanelerde tahınlı corek satılıyo al ye bak ne oluyo bıde pekmez ıc ıkı uc kasık gece yatmadan arada ballısut tatlıda yersen zayıflama dıyet gunlklrnde beraber nasıl kılo verceğimizi öğrenırız bunlarla rahat kılo alırsın canım
arkadasında dediği gibi sabah okula giderken ugra bi pastaneye börekleri cörekleri neler sewiosan tatlı tuzlu al okulda ye işte bunlardan :)Kızlar önerilerinize ihtiyacım var1.70 boyundayım . Kilom 50-51 arasında . Yazın 58dım herkes çok beğeniyodu ama şuan resmen çöktüm burnum çenem alnım ortaya çıktı kemiklerim sayılıyo yanak desen hiç yok . Kaburgalarım belli resmen . Şimdi benim sorunum şu . Okula gidip geliyorum . 15 tatilde burda ki konulardan faydalanarak çok şey uyguladım düzene soktum beslenmemi ve 15 günde 1.5 kilo aldım . Bu bile bişey benim içiiin :) Ama şuan okul başladı ve yine düzensizleşti öğünlerim bunun yanında sınav stresi filanda var tabi. Kahvaltımı yapıyorum 8de evden çıkıyorum ve akşam 6ya kadar okuldayım . Okul kantinlerini bilirsiniz işte . Tost , döner , bisküvi vs. Bundan ibaret hep . Oysa evdeyken mutfağa girdikçe pekmezler helvalar makarnalar yiyordum Ve şimdi kilo vermeye başladığımı iştahımın yine kapandığını farkettim Bana okulla birlikte yürütebileceğim besin önerisi olan varmı??? Lütfen yardııııııım
doğum kontrol hapı iştah açıyor mu?
cn iştah yoksa p ile başlıyan bir iştah şurubu var onu kullan uyku yapıyor azcık alışasıya kadar gece yatar ken iç sabah saldırıyorsun yemeklere 1 ,2 güne kalmaz:))birde bugüb bişey aldım onuda deniyeyim girabulu meyvesinin nektarı iştah açıyor dediler denicem onuda bende 53 kiloyum boy 1.70 60 olmam lazım yaza kadar .....faydasını görürsem yazıcam cnm......
Teşekkür ederiim:) ama o surubu çok arastırdım aşırı uyku ve halsizlik yapıyormuuşşe benimde okulum var malum.. Yine pekmezlere bebe bisküvilerine kaldık..
rica ederim cnm nedemek ortak derdimiz.....benimde oğlum var bende uyku yaptığı için içmek istemedim eczacı dedi gece yatarken iç bende öyle yaptım çok rahat hiç birşey yapmadı uyku falan sende gece yatarken iç yat sabaha gzl kalkıyosun hem rahat uyuyosun....... birde gece yatarken 2 dilim tereyağlı ekmek ye yat ben öyle yapıyorum 1 haftada 2 kilo civarı aldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?