İğneli Epilasyon Okula giderken iğneli yaptırılır mı?(nolur yazın)

Papatya129

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
2.472
Puanlar
133
Ben yeni uni.ye gectim
Yuzume igneli yaptirmak istiyorum faul bolgesinden ceneme dogru sari sari bir suru tuy var.

Cekindigim konu ise, kirmizi kirmizi nokta olmasi kabuk baglamasi onlarin dokulme evresi bilmem ne
Yani sonucta okula yeni baslicam oyle izlerle dolasmak istemiyorum.
İnsan icine cikamayacak kadar iz mi oluyor ilk basta? Bu evre ne kadar suruyor. Lutfen bu soruma cevap ariyorum..

Bir de ilk yaptirdiginiz an fotonuz varsa atabilir misiniz.

Yaptırdığın gün gitmediğin sürece çok sıkıntı yok. Ben yaptırdığım gün gittiğim bile oldu; ama arkadaşlarım çok dikkatsizler zaten. Sorun olmuyor yani. Ama güneş kremi kullanmayı unutma sakın.

Yaptırdığın gün gitmediğin sürece çok sıkıntı yok. Ben yaptırdığım gün gittiğim bile oldu; ama arkadaşlarım çok dikkatsizler zaten. Sorun olmuyor yani. Ama güneş kremi kullanmayı unutma sakın.

O gunu cumaya getirsem mesela hafyasonu okul yok. Pazartesiye duzelmis olur mu? Bi de nasil oluyo yara seklinde mi

Ben de üniversiteye yeni başlıcam ve ben de aynı bölgeye iğneliye başlamayı düşünüyorum ve iz olur mu diye ben de düşünüyorum. Bayağı aynı durumdayız yani... Lazer yaptırdığım yerde korkuttular beni 1 haftaya anca düzeliyo çok kızarıyo falan dediler ama bence uydurdular gibi. Öyle olsa kimse sokağa çıkamaz yani

O gunu cumaya getirsem mesela hafyasonu okul yok. Pazartesiye duzelmis olur mu? Bi de nasil oluyo yara seklinde mi

Küçük kırmızı nokta ya da sivilce gibi ama belli belirsiz. Bu kadar da kafaya takmayın. Pazartesiye kadar düzelir. Önemli olan işi yapanın uzman olması.

Bir sürü farklı seçenek varken neden illa iğneli? Acısı da cabası

Ben de üniversiteye yeni başlıcam ve ben de aynı bölgeye iğneliye başlamayı düşünüyorum ve iz olur mu diye ben de düşünüyorum. Bayağı aynı durumdayız yani... Lazer yaptırdığım yerde korkuttular beni 1 haftaya anca düzeliyo çok kızarıyo falan dediler ama bence uydurdular gibi. Öyle olsa kimse sokağa çıkamaz yani

Ya aynen! Beni de lazercim korkuttu gel sarartalim cukur cukur oluyo dedi

Baska ne secenek var kesin cozum
Ben ıpl yaptırdım bitti. Aleksandry sanırım ismi yengem de ondan memnun kaldı. İğneli yaptırmıştı kuzenim nokta nokta kan olmuştu hep bölge. (Sülalece epilasyonculardayız yalnız :deli:)

Ben ıpl yaptırdım bitti. Aleksandry sanırım ismi yengem de ondan memnun kaldı. İğneli yaptırmıştı kuzenim nokta nokta kan olmuştu hep bölge. (Sülalece epilasyonculardayız yalnız :deli:)

Benim sari sari lazer gormuyor bacagimi bile.
Ayrica yuze lazer yaptirilmayacagini biliyorum hele alexle hic

Benim sari sari lazer gormuyor bacagimi bile.
Ayrica yuze lazer yaptirilmayacagini biliyorum hele alexle hic
Niye yapılmıyo alex yüze. Yüzüne yaptıran yok bizde de bilelim yani aklımızda olsun

Merhaba bende yeni başladım sayılır ve okul zamanı cuma gününden yaptırmayi dusunuyorum. Nacizane gozlemledigim kadariyla fikirlerimi söylemem gerekirse ilk yapıldığı gün benim yuzumde baya bi kızarma oluyo ve noktalar bariz belirgin oluyo. Bunun dışında kizariklik güneşe çok maruz birakilmadigi sürece gün geçtikçe hafifler. Benim kabuklar 2. gün oluşmaya basliyo kabukları tarif edecek olursam kırmızı nokta nokta şeklinde katta kahverengi. Belli olacak vaziyette hemde. Yüzümde gerginlik hissediyorum ve dokununca aciyo biraz sonuçta işlem gördü. Onun haricinde 1 hafta da kabuklar dokuluyor. Benim yuzumde kabuklar dokuldukten sonra hiçbi şekilde bir nokta izi felan kalmadı ancak güneşten koruyamadigim için yapılan bölge kızarık hala. Suan yaptıralı 1 ay oldu hemen hemen ve iz kalmadı kızarıklık haricinde. Cukurluk felan da yok çok şükür. Daha önce yüzüme her hangi bir işlem yaptirmadigim içinde yapılan yerlerden hemen hemen çıkmadı diye bilirim :) anlatacaklarim bu kadar umarım yardimci olabilmisimdir

Merhaba bende yeni başladım sayılır ve okul zamanı cuma gününden yaptırmayi dusunuyorum. Nacizane gozlemledigim kadariyla fikirlerimi söylemem gerekirse ilk yapıldığı gün benim yuzumde baya bi kızarma oluyo ve noktalar bariz belirgin oluyo. Bunun dışında kizariklik güneşe çok maruz birakilmadigi sürece gün geçtikçe hafifler. Benim kabuklar 2. gün oluşmaya basliyo kabukları tarif edecek olursam kırmızı nokta nokta şeklinde katta kahverengi. Belli olacak vaziyette hemde. Yüzümde gerginlik hissediyorum ve dokununca aciyo biraz sonuçta işlem gördü. Onun haricinde 1 hafta da kabuklar dokuluyor. Benim yuzumde kabuklar dokuldukten sonra hiçbi şekilde bir nokta izi felan kalmadı ancak güneşten koruyamadigim için yapılan bölge kızarık hala. Suan yaptıralı 1 ay oldu hemen hemen ve iz kalmadı kızarıklık haricinde. Cukurluk felan da yok çok şükür. Daha önce yüzüme her hangi bir işlem yaptirmadigim içinde yapılan yerlerden hemen hemen çıkmadı diye bilirim :) anlatacaklarim bu kadar umarım yardimci olabilmisimdir

Cok mutlu oldum yazdiginiz icin tesekkur ederim :)
Siz yuzunuzun tam olarak neresine yaptiriyorsunuz? Ben faul bolgesine ve ceneme istiyorum.
Bir de istanbuldaydaniz gittiginiz yeri yazar misiniz?
Arkadaslariniz falan hic sordu mu yani o derece kotu duruyor mu o kabuklar? 1 hafta baya uzun bir sure

Cok mutlu oldum yazdiginiz icin tesekkur ederim :)
Siz yuzunuzun tam olarak neresine yaptiriyorsunuz? Ben faul bolgesine ve ceneme istiyorum.
Bir de istanbuldaydaniz gittiginiz yeri yazar misiniz?
Arkadaslariniz falan hic sordu mu yani o derece kotu duruyor mu o kabuklar? 1 hafta baya uzun bir sure
Benim yanaklarimdan faul kisimlarima dogru her yerde var aslında ince ve gri renkte. Saçlarımı sürekli acik biraktığım için faul kısımlarımı zaten görünmüyor benim için önemli olan kısım yanak elmacık kemiği aslında. Şimdilik oraya yaptırıyorum bir kaç gün sonra yine gideceğim merkeze. Yaptırdigim yeri mesaj olarak yazdım sana canım :) bu arada evet belli oluyo soruyorlar yüzüne ne oldu diye. Ama yuzunun yağlı karma veya kuruluguna göre kabuk oluşması ve dökülmesi etkili olur diye düşünüyorum herkeste aynısı olmaz yani cilt yapısının farklılığı etkendir.

Back