Ben de imam hatibi okuyorum dışardan bu sene 3. Yılım ilerde ilahiyatıda düşünüyorum ama arapça zor biraz daha önceden temelinin olması lazım ama yapabilecegini düşünüyorsan kendine güveniyorsan hiç durma güzel bi bölüm.3 sene önce organik tarım bölümünü 1. Sınıf sonunda stajımda haksızlık yapıldığı için bıraktım 4 ay öncede evlendim 3 yıl içinde bi eksiklik hıssetmedim ama yeni yeni üni okumadınmııı denince sinirim kalkıyor. Acaba dedim hem kendimi geliştirmek hem diplama sahibi olsam dedim açıköğretimde aklıma yattı evimide ihmal etmemiş olurum hem ama hangi bölümü seçmeliyim bilemedim ona göre sınavlara gircem yardımınızı bekliyorum hanimlar bittikten sonra işime yaramıcak bişey istemiyorum bankada falan çalışcak bi tip deilim o yüzden iktisad eledim acaba ilahiyat çok zorlarmı?
Eğer daha önceki okuduğunuz okuldan kaydınızı sildirmediyseniz aöf ilahiyata sınavsız kayıt olabilir siniz kayıt zamanı o zaman yas ile uğraşmaya gerek yok.Eğer sınava girmek istiyorsanız şimdiden çalışmaya başlayın zira az bir zaman kaldı ve aöf puanları bu yıl yükseldi.3 sene önce organik tarım bölümünü 1. Sınıf sonunda stajımda haksızlık yapıldığı için bıraktım 4 ay öncede evlendim 3 yıl içinde bi eksiklik hıssetmedim ama yeni yeni üni okumadınmııı denince sinirim kalkıyor. Acaba dedim hem kendimi geliştirmek hem diplama sahibi olsam dedim açıköğretimde aklıma yattı evimide ihmal etmemiş olurum hem ama hangi bölümü seçmeliyim bilemedim ona göre sınavlara gircem yardımınızı bekliyorum hanimlar bittikten sonra işime yaramıcak bişey istemiyorum bankada falan çalışcak bi tip deilim o yüzden iktisad eledim acaba ilahiyat çok zorlarmı?
Evet kaydımı sildirmedim harç yatırmadığım için derslere katılamıo gözüküyorum die biliorum şuan ama puan yüksekse genede kayıt yaptırabilirmiyim o seneki ygs lys puanım çokta yüksek deildiEğer daha önceki okuduğunuz okuldan kaydınızı sildirmediyseniz aöf ilahiyata sınavsız kayıt olabilir siniz kayıt zamanı o zaman yas ile uğraşmaya gerek yok.Eğer sınava girmek istiyorsanız şimdiden çalışmaya başlayın zira az bir zaman kaldı ve aöf puanları bu yıl yükseldi.
Kayıdınızı sildirmediyseniz 2. Üniversite kapsamında aöf ilahiyata kayıt olabilirsiniz yas sınavına girmenize gerek yok,şuran öğrenci olarak gözüküyor olabilirsiniz yine.Okuduğunuz üniversiteyi arayabilirsiniz yani kaydınızın olduğu yeri.Evet kaydımı sildirmedim harç yatırmadığım için derslere katılamıo gözüküyorum die biliorum şuan ama puan yüksekse genede kayıt yaptırabilirmiyim o seneki ygs lys puanım çokta yüksek deildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?