Okula dönüş yolunda yardım

ssaryms

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2014
382
143
53
32
3 sene önce organik tarım bölümünü 1. Sınıf sonunda stajımda haksızlık yapıldığı için bıraktım 4 ay öncede evlendim 3 yıl içinde bi eksiklik hıssetmedim ama yeni yeni üni okumadınmııı denince sinirim kalkıyor. Acaba dedim hem kendimi geliştirmek hem diplama sahibi olsam dedim açıköğretimde aklıma yattı evimide ihmal etmemiş olurum hem ama hangi bölümü seçmeliyim bilemedim ona göre sınavlara gircem yardımınızı bekliyorum hanimlar bittikten sonra işime yaramıcak bişey istemiyorum bankada falan çalışcak bi tip deilim o yüzden iktisad eledim acaba ilahiyat çok zorlarmı?

Ben de imam hatibi okuyorum dışardan bu sene 3. Yılım ilerde ilahiyatıda düşünüyorum ama arapça zor biraz daha önceden temelinin olması lazım ama yapabilecegini düşünüyorsan kendine güveniyorsan hiç durma güzel bi bölüm.

Hmm bana yararda sağlıyacağını zannediyorum aslında bilgime bilgi katar die bakalım hayırlısı

Eğer daha önceki okuduğunuz okuldan kaydınızı sildirmediyseniz aöf ilahiyata sınavsız kayıt olabilir siniz kayıt zamanı o zaman yas ile uğraşmaya gerek yok.Eğer sınava girmek istiyorsanız şimdiden çalışmaya başlayın zira az bir zaman kaldı ve aöf puanları bu yıl yükseldi.

Evet kaydımı sildirmedim harç yatırmadığım için derslere katılamıo gözüküyorum die biliorum şuan ama puan yüksekse genede kayıt yaptırabilirmiyim o seneki ygs lys puanım çokta yüksek deildi

Evet kaydımı sildirmedim harç yatırmadığım için derslere katılamıo gözüküyorum die biliorum şuan ama puan yüksekse genede kayıt yaptırabilirmiyim o seneki ygs lys puanım çokta yüksek deildi
Kayıdınızı sildirmediyseniz 2. Üniversite kapsamında aöf ilahiyata kayıt olabilirsiniz yas sınavına girmenize gerek yok,şuran öğrenci olarak gözüküyor olabilirsiniz yine.Okuduğunuz üniversiteyi arayabilirsiniz yani kaydınızın olduğu yeri.

bacım "halkla ilişkiler" oku, en kolayı o

bilgi için blog incele istersen

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…