Okula devam etme, 3 aylik bebegim ve kocamın olumsuzluğu

Devam mi beklemek mi

• Devam

OY: 50 56,2%
  • Bekle

OY: 39 43,8%

• Ankete Katılan
    89
Tehdit nedir yani eşin mi çocukla cikamazsin diyor, öğretmen olmuş kendi ayakları üzerinde duran bi bayana bunu nasıl diyebilir hayret ediyorum. Tabiki öncelik her zaman çocuk olmalı.
iki günde bütün dersleri verebilirsen çalış bence iki gün dediğin nedir ki? okula giderseniz kayınvalide mi bakacak belki kayınvalide bakmak istememiş olabilir Eşiniz ondan çalışmayın diyordur. Ama evde çocukla tıkılıp kalma olayını anlayamadım yani bebegin ne zaman dışarı çıkıp çıkamayacağını her anne bilecek kadar zeka sahibidir. Çalışmadığım halde bu konuda asla eşime karışma hakki vermem. oldukça saçma bi konu. Anne çocuğun yaninda çalışan baba buna nr karışır. gerçi çalışsan da huzur vermeyecek bu adam çalışmasan da yanı iyi düşün

Bence eşiniz size bırakmamış kararı. Demiş ki nasıl olsa oturur bakar çocuğa, okulu da unutur. Seneye de diyeceği şey bu olacak eminim. Ayrıca arkadaşımızla buluşmanıza filan da karışıyormuş bariz baskı altındasınız. Neden izin veriyorsunuz?

Sorunuza gelecek olursak da eğer bakacak kişi iyi ilgilenecekse bırakın. Yoksa hasta çocuğu başkasına emanet etmek oldukça saçma. Hem de o sadece okula git gelle bitmez. Evde de çalışmanız, dersiniz olur. Zorlanırsınız. İşiniz kolay olmayacak. Bir de merak ettim, adam okulunuz bitse de çalışmanıza izin verecek mi? Bana biraz şüpheli geldi durumunuz.

Kendinizi yeni krizlere hazırlayın.

3 aylık üstelik rahatsızlığı olan bebek bırakıp okula gidilmez. Önce okulunuzu okuyup sonra evlenip cocuk yapsaydınız bebek olunca mı okumak geliyor aklınıza bilmiyorum ki. Erteleyin tabiki size en ihtiyacı olan dönem şu an

Disardan devam edilemiyor mu gittigin bolum
Hayir
Samimiyet kurmayın işinize geldiği gibi davranın bırakın övünsün bir sene değil mi geçer azıcık dişinizi sıkın önemli olan bebeğinize iyi bakılması ve sizin okula devam etmeniz

Aynen bencede baksa yeter fazla bir bagimiz olmaz ...
Hersey belirledigimiz sirayla olamayabiliyor.
Olmadiginda ah boyle olsaymış keske diyip dovunmek fayda vermiyor

Biz oglumu almadan hastaney ve sigorta isleri icin kosturmaya gittigimizde kv min gayet iyi baktigini ve bebegimin sorun cikarmadigini gordum

Hasta ama sabah aksam sutine ilac kqtiyor ve sabah aksam demir damlasi veriyorz.
Agir seyreden bir hastalik degil

O derslere nasıl çalışacak ve çocuğu evde olduğunuz sürelerde nasıl ihmal etmeyeceksiniz?
Su cumlen beni farkli acidan bakmaya ve grrcekten yarimgynde okula gitsem tum gece uyumayan (neredeyse) gunu gunuene tutmayan bir ccukla idare edebilie miyim dusuncesi olustu.
Kimi zaman bwni yordugundan onla ilgilenmekten kahvalti bile yapmiyorum
Tek öğünle koca gunu gecistiriyorum.

1 yasindan sonra ya da 8 aylikken beni bu kadar yormaz diye umuyorum
Teşekkürler farkli acidan baktigin icin

Vallahi bana da bu sene gitmezseniz bir daha gidemeyecekmissiniz gibi geldi. Konusun eşinizle, dört ders almayın. 2 alın. Hatta 1 ders alın. Yarım gün için cocugunuzq bakacak birini ayarlayın. Ama bunları yaparken esinize rest cekmeyin. Onun da gonlunu hoş edin, yaptiginiz tabizi gösterin. Ama mutlaka devam edin.

2 tam gun ayri kalmak yerine 5 yarim gun ayri kalmak da cozum olabilir.

Bir tanidigim bebegi ile birlikte yuksek lisans yapmis, hocalarindan izin isteyip bebegiyle girmis derse, ama bebegi huysuzluk yaparsa da dersten cikmis tabi ki. Tam nasil yapti bilemiyorum tabi, bana dusunmesi bile zor geliyor ama, hocalar da devam konusunda destek olmuslar sanirim.

Yanınızda olsanızda garantisi yok ama size ihtiyacı var. Temel ihtiyaçları da sizde. Emzirmek gibi...
emzirme şansınız varken süt sağıp bırakmayın derim. Ve kan değerlerinde düşüklük var diyorsunuz.

Bilmiyorum kararsizim

Goturemem okula sanirim soğuk kapar altini degistirmesi beslenmesi
Mama agirlikli besleniyor
Canim mama agirlikli besleniyor .
Ben geceleri ful emzieiyoeum birde beslendikten sonra tensel temasimiz kesilmesin diye...

Fotoğrafta hay binasını yazınca anladım:) sınıf yönetimi kolaydır hocan da zorlamaz. Ölçme hocan iyi anlatır ama sınavları kolay değildir. İkisi de devam ister. Beden ve müzik kolay zaten müzikte ksilafon çalıyorlar sanırım. Fen dersine kim giriyor bilmiyorum. Çocuk hukuku okuma ister. Bilimsel araştırma giren hocaya bağlı olarak sıkıntılı. Ücretsiz izinde olduğum için hepsini bilmiyorum.
Dersler bir gün iki saat de olsa sonuçta yarım gününü yer.
Madem kayıt oldun başla bakalım. Altından kalkabildiğin derslere devam eder yapamadığını bırakırsın.
Vize final haftası çalışma gerektirecek gününü gününe çalışmayı zorlamayacak dersler.
Ancak yaşın itibariyle çocuğa bağlanma-aile olabilme-iş ve okul konularını oturtamadığını düşünüyorum. Ben yerinde olsam başlamazdım bebeğime odaklanırdım ama hayata karşı korkuların var sanırım. Hayırlısı.

Ben her kadının çalışması gerektiğini kendi ayaklarını üzerinde kimseye muhtaç olmadan hayatını sürdürmesi gerektiğine inanıyorum

kocam istemedi ihtiyaçımız mı var gibi örneklerde erkekler kadınları kendilerine muhtaç ediyorlar boşanma durumundada kapının önüne koyuveriyor 3 kuruş nafakayı bile ödemiyor burda kaç tane konu gördük buna örnek bence okula mutlaka gitmelisin eşinede kesin çizgini çiz evlendiniz diye senin hayatını ömür boyu etkileyecek bir kararı başkasına bırakamazsın

Sende orda görevlisin sanirim

Dedigin gibi hayata karsi korkularim var ve bu benim hayalim
Dedigin gibi muzik( metalafon )beden kolay
Hukuk fen ve olcme ile ilgili bikgim yok
Bilimsel arastirma hocayi taniyorm calisirim ona
Sinif yonetimine gecen sene grdm hoca halledilir boyutlarda konu anlatiyordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…