- Konu Sahibi Bugunneselibirgun
-
HayirDisardan devam edilemiyor mu gittigin bolum
Samimiyet kurmayın işinize geldiği gibi davranın bırakın övünsün bir sene değil mi geçer azıcık dişinizi sıkın önemli olan bebeğinize iyi bakılması ve sizin okula devam etmeniz
Hersey belirledigimiz sirayla olamayabiliyor.3 aylık üstelik rahatsızlığı olan bebek bırakıp okula gidilmez. Önce okulunuzu okuyup sonra evlenip cocuk yapsaydınız bebek olunca mı okumak geliyor aklınıza bilmiyorum ki. Erteleyin tabiki size en ihtiyacı olan dönem şu an
3 aylık bebeği nasıl bırakıp da gideceksiniz? Çok çok erken. Hani açlık sınırındayız bebeğimin ihtiyaçlarını karşılayamıyoruz deseniz, işe dönmeyi mantıklı bulabilirim ama okul bu, gayet de dondurulabilir.
Okul öncesi falan okuyorsunuz anladığım kadarıyla. Bittikten sonrası da sıkıntı, bence hiç acele etmeye gerek yok.
Bebeğe annesinden iyi kimse bakamaz. Oğlum 21 aylık, birkaç hafta önce başladım işe ve bütün düzenimiz alt üst oldu. Siz gerçekten 3 aylık bebeği bırakıp nasıl gideceksiniz?
Su cumlen beni farkli acidan bakmaya ve grrcekten yarimgynde okula gitsem tum gece uyumayan (neredeyse) gunu gunuene tutmayan bir ccukla idare edebilie miyim dusuncesi olustu.O derslere nasıl çalışacak ve çocuğu evde olduğunuz sürelerde nasıl ihmal etmeyeceksiniz?
Yanınızda olsanızda garantisi yok ama size ihtiyacı var. Temel ihtiyaçları da sizde. Emzirmek gibi...Kv bakicak.
Yetiştirme asamasinda cocugum benle olsun istiyorum.
Suan temel ihtiyaclari karsilansa yetiyor.
Ek olarak bazi durumlar icinde kv me birakmistik zaten onlar idare edebiliyor.
Esimde sagligi yerinde olmazsa yetistrmenin ne onemi var diyor ama bana bagli degil ki bu durum. Yaninds olsamds garantisi yok.
Bilmiyorum kararsizimVallahi bana da bu sene gitmezseniz bir daha gidemeyecekmissiniz gibi geldi. Konusun eşinizle, dört ders almayın. 2 alın. Hatta 1 ders alın. Yarım gün için cocugunuzq bakacak birini ayarlayın. Ama bunları yaparken esinize rest cekmeyin. Onun da gonlunu hoş edin, yaptiginiz tabizi gösterin. Ama mutlaka devam edin.
Goturemem okula sanirim soğuk kapar altini degistirmesi beslenmesi2 tam gun ayri kalmak yerine 5 yarim gun ayri kalmak da cozum olabilir.
Bir tanidigim bebegi ile birlikte yuksek lisans yapmis, hocalarindan izin isteyip bebegiyle girmis derse, ama bebegi huysuzluk yaparsa da dersten cikmis tabi ki. Tam nasil yapti bilemiyorum tabi, bana dusunmesi bile zor geliyor ama, hocalar da devam konusunda destek olmuslar sanirim.
Canim mama agirlikli besleniyor .Yanınızda olsanızda garantisi yok ama size ihtiyacı var. Temel ihtiyaçları da sizde. Emzirmek gibi...
emzirme şansınız varken süt sağıp bırakmayın derim. Ve kan değerlerinde düşüklük var diyorsunuz.
Program görünmüyor. İzmir’de Deu mu Ege mi? Deu da bir materyal dersi var evlere şenlik. Çocuklar sabah akşam çalışıyor. Binaya giren çıkan herkes öğrencileri ve emeklerini konuşuyor.Ders programim alttaki. Kizlar..
BencedeB Bugunneselibirgun devam etmelisin seneye eşin bşka birşy der kalır gider sonuçta birden büyümüyor her yaşın ayrı problemi var, güvenilir bkacak biri varken bitirmeye bak okulu kim ne derse desin kv konuş ailenle konuş destek olmaları konusunda
Fotoğrafta hay binasını yazınca anladım:) sınıf yönetimi kolaydır hocan da zorlamaz. Ölçme hocan iyi anlatır ama sınavları kolay değildir. İkisi de devam ister. Beden ve müzik kolay zaten müzikte ksilafon çalıyorlar sanırım. Fen dersine kim giriyor bilmiyorum. Çocuk hukuku okuma ister. Bilimsel araştırma giren hocaya bağlı olarak sıkıntılı. Ücretsiz izinde olduğum için hepsini bilmiyorum.
Fotoğrafta hay binasını yazınca anladım:) sınıf yönetimi kolaydır hocan da zorlamaz. Ölçme hocan iyi anlatır ama sınavları kolay değildir. İkisi de devam ister. Beden ve müzik kolay zaten müzikte ksilafon çalıyorlar sanırım. Fen dersine kim giriyor bilmiyorum. Çocuk hukuku okuma ister. Bilimsel araştırma giren hocaya bağlı olarak sıkıntılı. Ücretsiz izinde olduğum için hepsini bilmiyorum.
Dersler bir gün iki saat de olsa sonuçta yarım gününü yer.
Madem kayıt oldun başla bakalım. Altından kalkabildiğin derslere devam eder yapamadığını bırakırsın.
Vize final haftası çalışma gerektirecek gününü gününe çalışmayı zorlamayacak dersler.
Ancak yaşın itibariyle çocuğa bağlanma-aile olabilme-iş ve okul konularını oturtamadığını düşünüyorum. Ben yerinde olsam başlamazdım bebeğime odaklanırdım ama hayata karşı korkuların var sanırım. Hayırlısı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?