okul yöneticilerinden şikayetçi olmak.

ilkbahar1982

Guru
Kayıtlı Üye
24 Eylül 2011
1.818
500
evimin tam karşısında engeliler okulu var.bu okulla ilgili şikayetler yıllardır sürüyor.imza bile toplandı kaç kere.insanlar yöneticilerden şikayetçi.kimsenin öğrencilerle alakalı bir sorunu yok.okulun önü bomboş.gelip bizim öne park ediyorlar.kaç kere söyledim.dalga geçmeler.laf söylemeler.posta koymalar.

geçen gün komşum okuldakileri şikayet edeceğim.sende konuşur musun polisle dedi.(annesini azarlamışlar.kadın aracı biraz öteye park etseniz çöpleri görmeyecekler demiş.)konuşurum dedim.
polis sırf park yüzünden bir şey yapamam.kavga olsaydı okuldaki ile alırdım dedi.karakola ya da en iyisi savcılığa dilekçe verin dedi.yani çok net bir sonuç alamadık.peki ne oldu?aynı tas aynı hamam.araç park etmiyorlar.yalnız böyle imalı bakışlar falan.

dün polisler geldi gitti. bunlar bugün hala bizim evin önündeler.oturmayın ya burada dedim.girdim içeri.sonra köpeğimi dolaştırmaya çıkaracağım.bariz bir alay.en başlarındaki yüzüme söylese de göreyim diyor.nasıl söylendiğini artık siz tahmin edin.kaç metre gittim.tuttum kendimi en sonunda dayanamadım patladım.bir iki kelime edip döndüm yoluma devam etmek istedim.arkamdan bile laflar ,alayalar, aşalamalar.tedavi ol gibi laflar.inanın korkuyoruz bayanlar olarak bunlar bizi darpta ederler diye.neyse böyle yaptılar ya direkt karakola gittim.olanları anlattım.park için bir şey yapamayız.hakaret için olay anında arayın dedi.zaten bunu bilerek gittim.amacım gene olay çıkardıklarını göstermekti. bunu da sordum.tabii kayda alınır dedi.

şu an ne kadar gergin olduğumu anlatamam.tıkanıyorum resmen ara vermek zorunda kalıyorum.

bu tarz kişilerle ne yapıp başa çıkabilirim.imza topluyacağız. milli eğitime şikayet edeceğiz.

Rabbim okuldaki çocukları korusun.

ME e şikayet ederseniz hatta bu şikayet bireysel değil toplu olursa dikkate alınır ve en azından okula bir teftiş gönderilmesi ya da uyarı yazı yollanması sağlanabilir.
.
Belki o zaman mahalle serserileri gibi kapı önünde çevre sakinlerine sataşmak "yemez"

servis araci
veya acil durumda saglik görevlilerin rahat girişi icin olmaz mi?
Ne kadar bencil insanlarsiniz ya?
Yoneticinin odasinda gidip konuştunuz mu?
Hemen şikayet anasini satayim, bimere yazin, cevap gelmezse fosforlu yeşil kurbagalari yasatma derneğine bile yazin.. Allahina kadar cemkirin!
Ama gidip medeni insan gibi derdinizi tiz ciglik atmadan, yan komşuyla dertleşirmiş sakinliğinde muhatabınıza anlatmayin
Sakın haa!!
Önce polise ağlayin, olmayan hukuk bilginizle sonraki adimda polisi kötüleyin :KK66:

Yok artık eğitimci değil çete olmuşlar resmen bunların meb e bağlı olduğundan emin misin?

bir ara mebte çalışmıştım.çıktıktan sonra açıldı bu okul.ama ortak tanıdıklarımız var.ondan dolayı bağlı olduğunu biliyorum.tabii kimse bilmiyordur bu yaptıklarını.

servis araci
Hemen şikayet anasini satayim, bimere yazin, cevap gelmezse fosforlu yeşil kurbagalari yasatma derneğine bile yazin.. Allahina kadar cemkirin!
Ama gidip medeni insan gibi derdinizi tiz ciglik atmadan, yan komşuyla dertleşirmiş sakinliğinde muhatabınıza anlatmayin
Sakın haa!!
Önce polise ağlayin, olmayan hukuk bilginizle sonraki adimda polisi kötüleyin :KK66:

okulun giriş çıkışıyla ilgili bir problem yok.öyle olsa elbette ağzımı açmam.hatta kendi aracımı uzağa park ederim.kaldı ki bunlar normal çocuklardan bile hassas davranmamız gereken çocukların eğitim gördüğü bir kurum.

okulun her türlü aracı tek tek toplu halde
ne şelide sterlerse rahat girip çıkabileceği alanları var.artı okul dediysek kocaman bir okul değil.kurs gibi desek daha doğru olur.

hemen şikayette bulunmadık.defalarca geldik gittik.laf lar ve hakaretlerden sonra polise gittik.sorun çıkartanlar onlar.

ayrıca yanlış ifade ettim galiba.polisleri şikayet etmedik.hatta söylemezsem ayıp olur gayet ilgilendiler.

ayrıca benim kişiliğime hakaret eden birine karşı tabii bencil olurum.beni geçtim kaç yaşındaki kadına hakaret etmişler bunda hoşgörülü mü olmamız gerekti.

avukat değilim.hukuk bilgim olsaydı buraya yazmazdım zaten.herkes hukuku yalayıp yutacak diye bir durum yok.tavsiyelerinize harfiyen uyacağım.:rapci:

bütün eğitimcileri suclayamam ama bir yer car arkadasımın calıstıgı özel eğitime muhtac bir cocuk iyileşme göstermiş dersleri de cok iyi olmus . okul sırunlusu hocalara ders notlarını düsürün diye baskı yapıyormus sırf öğrenci gitmesin diye para alıyor ya devletten o cocuk yerine

bütün eğitimcileri suclayamam ama bir yer car arkadasımın calıstıgı özel eğitime muhtac bir cocuk iyileşme göstermiş dersleri de cok iyi olmus . okul sırunlusu hocalara ders notlarını düsürün diye baskı yapıyormus sırf öğrenci gitmesin diye para alıyor ya devletten o cocuk yerine

Allah ım ne kötü insanlar var

Rabbim okuldaki çocukları korusun.

ME e şikayet ederseniz hatta bu şikayet bireysel değil toplu olursa dikkate alınır ve en azından okula bir teftiş gönderilmesi ya da uyarı yazı yollanması sağlanabilir.
.
Belki o zaman mahalle serserileri gibi kapı önünde çevre sakinlerine sataşmak "yemez"
MEB müfettişleri artik sadece evrak teftişi yapiyor, derse bile girmiyorlar :KK66:

servis araci
Sakın haa!!
Ne kadar onyargıli bir yorum. Başka bir yaraniz var galiba bu konuda. Nerden biliyorsunuz insanların konuşmadıgini?nerde geçiyor yazıda arkadaşın polisi kötülediği? Ayrıca niye şikayet etmesin gibi şikayet etse ne olur ne değişiyor hep birilerinin tekelinde bazı şeyler.

Ne kadar onyargıli bir yorum. Başka bir yaraniz var galiba bu konuda. Nerden biliyorsunuz insanların konuşmadıgini?nerde geçiyor yazıda arkadaşın polisi kötülediği? Ayrıca niye şikayet etmesin gibi şikayet etse ne olur ne değişiyor hep birilerinin tekelinde bazı şeyler.

yolun hizasında başka bir okul daha var mesela.hemde şikayet ettiğimiz okuldan daha kalabalık.niye birine bütün mah. şikayet yağdırıyor da diğerine yağdırmıyor.bunuda düşünmek gerek.desteğiniz için teşekkürler.

X