• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Okul sorunu

Cileklivanilinn

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2018
6.821
17.729
248
28
Hanımlar daha önceden de bunla ilgili konu açmıştım ama kesin bir karar vermem gerekiyo şuan bulunduğum şehirde özel bir üniversitede okuyorum ama okulda profösör bile yok zaten belli başlı vakıf üniversiteleri dışında diğer vakıf üniversitelerine bakış açısı da pek iyi değil yüksek lisansta falan sorun olur gibi geliyo hep hacettepe ya da ege istemiştim bu yıl baya çalıştım sınava ama kendi okulumdaki vizeler finaller falan sıkıntıya giriyo ikisine birden yetişemez oldum sizce tekrar sınava girip devlet üniversitesi yazmak mantıklı mı yoksa aynen devam mı edeyim okulun bitmesine iki yıl var daha hazırlık falan okumadım mezuna da kalmadım ilk yılımda girdim sizce ne yapmalıyım?

Sınava tekrar girip hacettepe egeyi kazanacağınızın garantisi yok. Birçok arkadaşlarım da sizin gibi 1.sınıfta okulu takmayıp sınava tekrar hazırlanmıştı ama sonuç hüsran.. dönemin uzaması da caba..üstelik sen bölüm değil okul değişmek istiyorsun, bölümünü sevmesen tekrar hazırlan diye hiç düşünmeden derdim ama kendi okulunda da kendini geliştirerek birçok devlet üniversitesindekilerden çok daha iyi konumlara gelebilirsin. Ben de özel üniversitedeyim dün kendi bölümümden meslekte çok iyi bir konumda olan bir meslektaşımıza okul ziyaretimiz oldu ve kendisi de özel bir üniversiteden mezun "piyasada kendi farkınızı ortaya koyduktan sonra kimse sizin özel mi devlet mi mezunu olduğunuza bakmıyor" dedi. zaman çabuk geçiyor umarım doğru kararı verirsiniz..

Back