• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Okul servis ablası kızlar acıl fıkır verırmısınız??

blackberry__

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Ağustos 2011
674
0
0
Antalya
Selamlar.:3:
arkadaslar kurslarım tum haftamı kapladıgı ıcın calısma ımkanım yok suanda kendımı gelıstırıyorum.:31:
kendım hıc alanım olmamasına ragmen sempatı duydugum ve cocukları cok sevdıgım ıcın
cocuk egıtım kursunada gıdıyorum.

sormak ıstedıgım su dun duydugum kadarıyla servıs ablası olan arkadaslarım varmıs.
sabahları ve okul cıkıs saatlerınde calısarak part time iş bulmuslar.
ama ısın kötusu onlar tanıdık vasıtasıyla bulmuslar.

bu konuda nasıl ıs bulabılecegım konusunda fıkrı olan varmı:50:
artık calısıp kendı paramı kazanmak ıstıyorum yasımda kucuk degıl okul bıtene kadarda olsa( acıktan okuyorum.)
kendı ayaklarımın ustunde durmak ıstıyorum:58:

Son düzenleme:
Selamlar.:3:
arkadaslar kurslarım tum haftamı kapladıgı ıcın calısma ımkanım yok suanda kendımı gelıstırıyorum.:31:
kendım hıc alanım olmamasına ragmen sempatı duydugum ve cocukları cok sevdıgım ıcın
cocuk egıtım kursunada gıdıyorum.

sormak ıstedıgım su dun duydugum kadarıyla servıs ablası olan arkadaslarım varmıs.
sabahları ve okul cıkıs saatlerınde calısarak part time iş bulmuslar.
ama ısın kötusu onlar tanıdık vasıtasıyla bulmuslar.

bu konuda nasıl ıs bulabılecegım konusunda fıkrı olan varmı:50:
artık calısıp kendı paramı kazanmak ıstıyorum yasımda kucuk degıl okul bıtene kadarda olsa( acıktan okuyorum.)
kendı ayaklarımın ustunde durmak ıstıyorum:58:

hangi ildesin cnm..

turizm şirketleri oluyoya onlara başvurabilirsin,yada çevrendeki okullara bir bak hangi servis aracıyla gidiyolar,öğrenip başvuru yapabilirsin...

evet bende yaptım geçen yıl izmirdeyim ben mesela .........turizm di şirketin adı,ve okullara da servis yapıyorlardı,hatta uluslar arası ve gelir düzeyi çok yüksek olan kişilerin çocuklarını taşıdık gayet iyi hem kendi dükkanımı açıyordum hem ek gelir oluyordu,gayet de iyi para geçiyordu elime ama yabancı dilden dolayı.varsa ingilizcen bu tarz okulları tercih etsen güzel para kazanırsın....

bende bu işte çalıştım ve tanıdık vasıtasıyla geneldede böyle oluyor tanıdık yakın çevre falan..
aynen ya tanıdık lazım oluyo malesef kı..

evet bende yaptım geçen yıl izmirdeyim ben mesela .........turizm di şirketin adı,ve okullara da servis yapıyorlardı,hatta uluslar arası ve gelir düzeyi çok yüksek olan kişilerin çocuklarını taşıdık gayet iyi hem kendi dükkanımı açıyordum hem ek gelir oluyordu,gayet de iyi para geçiyordu elime ama yabancı dilden dolayı.varsa ingilizcen bu tarz okulları tercih etsen güzel para kazanırsın....

yok canım ıngılızcem var da yeterlı sevıyede degıl:5:
olmaz sanıtım ama koşulları ıyı gıbı benımde bole bı ıse ıhtıyacım var..

Back