Saç Kesim Şekilleri Okul saç şekillerimizi paylaşalım!!

• Konu Sahibi Konu Sahibi karamsar_tarz
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel
saç modelleri önerileri yazsanıza buraya kızlar, iyi bir topic olmuş. Madem toplamanızı yada örmenizi istiyolar,şu model hoş oluyo: saçınızı ortadan ikiye ayırın,en önden sağ ve soldan birer parça alın, arkaya doğru gerin,üzerine altından saç koyup onuda arkaya gerin (burarak) böyle böyle arkaya kadar yapıp arkada tutturun her iki tarafıda. sonra serbest kalan saçınızı örün veya toplayın at kuyruğu. keyfinize göre. Her halükarda çok hoş duruyo ve bıkmazsınız uzun süre.a.s umarım anlatabilmişimdir.kaydirigubbakcemile4

Son düzenleme:
:) bu modeli yarattım benden sonra okuldaki bütün kızlar ( ki 50 tanecik var:) hepsi yaptı tabi bayan hocalarında gözüne girdim:)

aynen yaa naßıcaz ßöle ßilmiorum ama ßen genelde topuz,at kuyruğu falan yaparım hem rahat oluo hem güzel kaydirigubbakcemile3 dağınık dağınık topla sonra tel tokalarla tuttur :kedi: perçemim önümde :umursamaz: hocalar ne kadar kızsa da :olmaz:

Belki isinize yarayabılır ben yaptım.

oneriss_1251196982.jpg

ya valla ya
hergün önde perçemimi bırakıyorum arkadan da topluyorum başka bişe yapamıyoruz zaten
bir de örmek var ama benm saçlarım katlı olduğu için o da olmuyo toplamak zorundayım
tek çare atkuyruğu :(((

ne tatli ya türkiyede en azindan böyle kurarlar var almanyadaki okula istedigin gibi gidersin saci acik mini etek apacik istedigin gibi kimse birsey demez ah keske türkiyedeki uniforma buralara gelse de bizim almanlar da bi hoca dan laf yese ne güzel olurdu ya ama hos benim okul hayatim bitti ben giyinemem ama yine de gelmesini isterim =)

bence boyle bisey cok guzel ama ustteki saclar biraz daha daginik olmali

bnce insanın yüzü güzelse her saç onda güzel durur.Ama eğer yüzünüz fazla güzel değilse bazı modeller yakışır bazı modeller yakışmazz...!

o gun bu gundur okulda saclarimi acmiyorum zaten acsamda bi faydasi olmuyor sclarim kisa artik:bbo:
aramzda bole bi diyalog gecmisti>
Mudur>Naaaaaaaz o saclar ne ole? okuldan mi atilmak istiyosun? annen baban yok mu senin? saclarimi tutuodu bide
ben> aglamaya baslamistm.
mudur>aglama ayaklari bana sokmez fazla nazlanma yikil karsimdan adsadsad
ben>aglayarak uzaklasmistm :D
ogun bugun sacim hep yukardan toplu ve kahkullerm onde yanlardan biraz cikartiyorum o modeli kullaniyorum

kızlar ben saçlarımı kestirmeyeli baya bi zaman oldu şekilsiz şekilsiz uzadı işte düzleştirsemde güzel durmuyo ama kestirirsemde kısalıcak biraz daha uzayana kadar bu şekilsiz saçımı ne yapabilirim düzleştirince dümdüz duruyo uçları bide önüme kakül kestirdim berbat oldu hiç beğenmedim mafoldumben kaküller çok yukardan başladığından at kuyruğuda güzel durmuyo artık :bbo:

bandana yasak mı? yasak değilse ve yakışıyosa kahküllerini bandananın altına gizleyebilirsin, biraz uzayınca başka bi kuaföre istediğin kahkül modelinin resmiyle gidip kestirirsin.
bandana yasaksa bunu bu yıl moda olan 2'li, 3'lü ince bantlarla da demeyebilirsin.
geriye kalan saçlar da uçlar kötüyse mecburen örgü veya topuz...

mervexx5.. cnm resmini koyarmısın cok merak ettm =))

kızlar ben saçlarımı kestirmeyeli baya bi zaman oldu şekilsiz şekilsiz uzadı işte düzleştirsemde güzel durmuyo ama kestirirsemde kısalıcak biraz daha uzayana kadar bu şekilsiz saçımı ne yapabilirim düzleştirince dümdüz duruyo uçları bide önüme kakül kestirdim berbat oldu hiç beğenmedim mafoldumben kaküller çok yukardan başladığından at kuyruğuda güzel durmuyo artık :bbo:

kız turp işi nası gdıyo :D

kız turp işi nası gdıyo :D

nasıl gitsin işte yaz daha yeni bitti alamadım daha turp zaten üşeniyorumda o eski hevesim kaçtı :1rolleyes: ama şu kaküllerimin uzaması için kullanmak zorundayım :sinifsinif:

saol budapest ablacım valla bandana yasak :sinifsinif: kaküllüm sağ tarafını kendim düzeltmeye çalıştım iyi oldu gibi ama yıkayınca nasıl olur bilemem mecbur örücem bu şekilsiz saçları mafoldumben

saç modelleri önerileri yazsanıza buraya kızlar, iyi bir topic olmuş. Madem toplamanızı yada örmenizi istiyolar,şu model hoş oluyo: saçınızı ortadan ikiye ayırın,en önden sağ ve soldan birer parça alın, arkaya doğru gerin,üzerine altından saç koyup onuda arkaya gerin (burarak) böyle böyle arkaya kadar yapıp arkada tutturun her iki tarafıda. sonra serbest kalan saçınızı örün veya toplayın at kuyruğu. keyfinize göre. Her halükarda çok hoş duruyo ve bıkmazsınız uzun süre.a.s umarım anlatabilmişimdir.kaydirigubbakcemile4

bu modeli yapan bide foto koyabilrmi acaba :kedi::Saruboceq:

sositososito valla okula gitmiyorum ama işe giderken salık bırakıp fön çekiyorum
fakat hiç rahat olmuyor ağıza bakmak için eğildiimde saçlarda benimle geliyor
saçlarım katlı perçemimi yukardan toplayıp hafif dağınık topluyorum
değişik bişey oluyor yeni tarzım bu şutarafagitti

bizim okulda hepsi yasak ya :( bağlayıp örmek zorundasın. arkadaşlar böyle modeller bulursanız paylaşır mısınız?

daha önce paylaşan oldu mu bilmiyorum ama bunlar bana çok hoş ve ideal geldi. özellikle alttaki ikisi çok güzeller. alt soldakini arkadan bağlayıp ya da örüp tamamlayabilirsiniz de. ayrıca kahkülle de çok hoş olur bu örgüler.

orgusacmodelleri19613.jpg

bir tane daha...

orgulusacmodeli7436.jpg

orgusaclar2.jpg

bu da çok güzel. yapacağınız şey saçın önünü 2 ye ayıracaksınız, sonra sağdan ve soldan birer tutam ayıracaksınız, arkayı ayırdığınız saçlara karışmaması için toplayacaksınız. sonra bir taraftan örmeye başlayacaksınız, şakak hizasına gelince balıksırtı örer gibi yandan da saç alıp örülen tutamı başa sabitleyeceksiniz. ucunu minik lastikle bağlayıp diğer taraftaki tutamı da aynı şekilde öreceksiniz ve bağlayacaksınız. arkayı da minik tokalarla dağınık topuz şeklinde toplayabilirsiniz, ya da okul çok sıkıysa 5-6 tutam şeklinde ayırıp belik örüp uçlarını minik lastikle bağladıktan sonra mandal tokalarla başınıza tutturabilirsiniz.

Back