Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
kızlar siteyi aradım taradım ve bu konuyu açmanın en uygun yerinin burası olduğuna karar verdim ben diyorum ki okula giderken saçlarınızı nası yaptığınızı anlatırsanız hatta bikaç fotoda koyarsak çok güzel olur eminim ki sizde bnm gibi aynı modellerden sıkılmış yeni şeyler denemek istio, ama şekil bulamıosunuzdur cokacimcoook birbirimize yardımcı olursak çok sevinirim a.s.
bu arada ben genelde at kuyruğu yapıyorum sıkıldım artık mirmirmirmir
öndeki kaküllerimi ikiye ayırıp yukardan tutturuorum tel tokayla ya da iki yandan birer tutam alıp buruo burup arkadan kurdele yada bşka sevimli tokalarla tutturuorm yandan örgüde güzel oluo ama bnde sıkıldım artık hp aynı
Ben arada sırada değişik modeller denemeye çalışıyorum ama sonuç hep hüsran...Çok abartılı görünmesini istemiyorsan sürekli yaptığımız atkuyruğunu değiştirebilirsin. Mesela önlerden alıp örerek toplayabilirsin.Ya da aynı şekilde yapıp yarım toplayabilirsin saçlarını düzleştirirsen de ayrı güzel durur canımcım yerimseniben
bnde cok aradım ama yok genelde üstü şişirim at kuyruğu yapıyorum coğu zaman acık bırakıyorum yada mandallı tokayla tutturup yana sarkıtıyorum bu kadar :))
bende hep aynı model çok skldm artık...saçımı geçen yaz kısa kestirdim fönlü olduğu zaman gerçktn güzel duruo fakat her zaman fön çekmek zor geliyor bnde arkadan kçük kçük tokalarla tutturup dağınık topuz yapıyorum güzel oluyor ama dediiğim gibi çk skldm...biran önce uzasın we değişik modelleri yapmak istiyorum...:1rolleyes:
saçınız zaten düzse düzletirmenizi önermem.Benimde düz saçlarım düzleştirdikçe deli dalga oluo ve gerçekten çirkin duruo bence hiç alıştrmayın bou boşuna yıpratmayın düzgün durması için briyantin yeter hem parlak görünür
okulda saçlarım hep açık zaten düz ,arada daha düz olması için düzleştiririm bazen taç takarım onun dışında toka tutturmam toplayınca da yakışmıo ama sürekli aynı olmasından sıkılıorm bazennn !
kızlar siteyi aradım taradım ve bu konuyu açmanın en uygun yerinin burası olduğuna karar verdim ben diyorum ki okula giderken saçlarınızı nası yaptığınızı anlatırsanız hatta bikaç fotoda koyarsak çok güzel olur eminim ki sizde bnm gibi aynı modellerden sıkılmış yeni şeyler denemek istio, ama şekil bulamıosunuzdur cokacimcoook birbirimize yardımcı olursak çok sevinirim a.s.
bu arada ben genelde at kuyruğu yapıyorum sıkıldım artık mirmirmirmir
:) bu konuya ben çözüm getirdim :) saçlarım katlıydı arkadan normal topladığımda çıkıyordu ve sevmiordummm ufak mandal tokalardan aldm bkaçtane onu ykardan tpladım sonrada aşağıdan öne doğru iki keçi kulak :) bi de gözlük tmamdır:)
:) bu konuya ben çözüm getirdim :) saçlarım katlıydı arkadan normal topladığımda çıkıyordu ve sevmiordummm ufak mandal tokalardan aldm bkaçtane onu ykardan tpladım sonrada aşağıdan öne doğru iki keçi kulak :) bi de gözlük tmamdır:)