• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlköğretim Yorum ve Soruları okul önerisi lütfennn.... oğlum 1. sınıfa başlayacak :)

figooo

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Haziran 2007
9
0
86
41
İstanbul
Merhaba arkadaşlar,

Oğlum bu sene 1. sınıfa başlayacak, Beşiktaş'ta oturuyorum ve Okmeydanı'nda çalışıyorum. Bu civarlarda bildiğiniz kaliteli eğitim veren, etütlü devlet okulu arıyorum.
Önerilerinize ihtiyacım var. :44:

Okmeydan'nda bu okullar işyerime çok yakın ama eğitim nasıl bilemiyorum tabi

Hüseyin avni Kurşun İ.Ö.O. (darülaceze arkası)
Cevdet Şamikoğlu İ.Ö.O. (perpa karşısı)
Atatürk İ.Ö.O. (cevahir oteli yanı)

Bilgisi olan arkadaşların fikirlerini bekliyorum, teşekkürler...

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar,

Oğlum bu sene 1. sınıfa başlayacak, Beşiktaş'ta oturuyorum ve Okmeydanı'nda çalışıyorum. Bu civarlarda bildiğiniz kaliteli eğitim veren, etütlü devlet okulu arıyorum.

bildiğim kadarıyla etüdlü okulların başvurusu çoktan bitti hatta pazartesi günü kuraları çekildi.etüdlü için geç kaldınız sanırım.geçen yıl benim oğlumda fındıklı namık kemal ilköğretime gitti etüdlü.ama önceden başvuruları var bunların evrak istiyorlar çok.siz genede araştırın.

bildiğim kadarıyla etüdlü okulların başvurusu çoktan bitti hatta pazartesi günü kuraları çekildi.etüdlü için geç kaldınız sanırım.geçen yıl benim oğlumda fındıklı namık kemal ilköğretime gitti etüdlü.ama önceden başvuruları var bunların evrak istiyorlar çok.siz genede araştırın.

öncelikle merhaba,

etüt beslenme için ön kayıt yaptırmıştık Şair Nedim'e ancak kurada çıkmadı oğlumun adı. normal 16:30'a kadar etütlü okullar var tam gün de diyorlar, bu okullardan birine vermek istiyoruz. onların kayıtları Eylül'e kadar devam edecek.

Merhaba arkadaşlar,

slm benim oğlumda bu sene 1.sınıfa başlıyacak bende cevdet şamıkoğlu ilköğretim okulu ile ilgili bilgi toplamaya çalışıyorum siz bilgi aldıysanız paylaşırmısınız lütfen nasıl bir okul eğitim nasıl..teşekkür ederim..

Deneyimli bir anne olarak size nacizane tavsiyem okuldan ziyade öğretmen araştırmanız..Ya da şöyle diyeyim,okul
araştırırken mutlaka öğretmenlerini de araştırın.

Biz de oğlumuz 1.sınıfa başlarken aman iyi bir okulda okusun dedik ve oğlumuzu yaşadığımız bölgeye
makul uzaklıktaki sözüm ona elit bir devlet okuluna dünya bağış yaparak yazdırdık.1.sınıf öyle böyle
bir şekilde geçti fakat ikinci sınıfa geldiğimiz de öğretmenimizle ilgili olarak bir sürü problemler
yaşamaya başladık ve bir türlü sorunlarımızı karşılıklı çözemedik,çözmeye yanaşmadı.
(Eski gönderilerimde bahsettim bunlardan) Ve bu sene oğlumu, dünya para verip yazdırdığım okuldan
alıp başka bir okula (Ve tabii öğretmene) yazdırmak zorunda kaldım..

Bu yüzden herkese,aman öğretmen araştırın,gidin okullardaki (mesela gelecek sene 1.sınıfları alacak
olan öğretmenlerin şimdiki velileri ile) veliler ile görüşün diyorum.Çünkü çocuğunuzun bu yılları tekrar etme
gibi bir şansı maalesef yok...

Back