• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Okul öncesi öğretmenliğinden müdür yardımcılığına geçmeyi planlıyorum

mrvmrv1

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
14 Ocak 2025
22
6
1
Merhaba, okul öncesi eğitim kurumlarında müdür yardımcı olanlar yardımcı olabilir mi? Seçimlerinden memnunlar mı? Anaokullarında müdür yardımcısı olmak zor ve yorucu mu? Okul öncesi öğretmeni olmak mı yoksa müdür yardımcılığı mı daha zor? Siz niçin müdür yardımcılığını seçtiniz? Lütfen bilgilendirebilir misiniz?

Merhaba, okul öncesi eğitim kurumlarında müdür yardımcı olanlar yardımcı olabilir mi? Seçimlerinden memnunlar mı? Anaokullarında müdür yardımcısı olmak zor ve yorucu mu? Okul öncesi öğretmeni olmak mı yoksa müdür yardımcılığı mı daha zor? Siz niçin müdür yardımcılığını seçtiniz? Lütfen bilgilendirebilir misiniz?
+ ları - leri neler size böyle bir teklif geldi mi geldiyse maddi-çalışma saati- sorumluluk olarak hangisi önde

Bence bu artısı eksisi şu denebilecek bir şey değil, karaktere bağlı diye düşünüyorum. Hayır diyemeyen, sınır çizemeyen ,ne konuşacağını bilemeyen, empatiden yoksun , eşitlik ve adaleti sadece sözlükte bir kelime olarak bilen, gözlem yeteneği sıfır insanlar idareden uzak durmalı diye düşünüyorum.

Back