okul öncesi öğretmenliği mezunu arkadaşlar burrdayızz:)

çok garip ya kimi beklediğinden yüksek kimi düşük almış ...bu yıl ki alım ne kadar bir bilgin var mı?ya her sitede bir şey yazıyor neye inansak bilemedik

bende öylesine girdim bir heves işte zaten 3.sınıfım herhangi bir geçerliliği yok sanki olsa işe yarayacak bir puan aldım da :)

çok garip ya kimi beklediğinden yüksek kimi düşük almış ...bu yıl ki alım ne kadar bir bilgin var mı?ya her sitede bir şey yazıyor neye inansak bilemedik
alım hakkında kesin bir şey söyleyemeyizz kontenjan açıklanana kadar. benim tahminim 2000 civarı olur. mebin sitesinden geçen seneki puan sıralamasına baktım da 71 puanla 1132. kişi görünüyorum

alım hakkında kesin bir şey söyleyemeyizz kontenjan açıklanana kadar. benim tahminim 2000 civarı olur. mebin sitesinden geçen seneki puan sıralamasına baktım da 71 puanla 1132. kişi görünüyorum

canım ne kadar doğru olur bilmiyorum ama bir sitede 1800 civarı yazıyordu ilk sırada pdr 4500 daha sonra türkçe 3941 din kült 3200 . ilk.mat 3115 beden eğitimi2900 şeklinde bir sıralama yapılmştı illere göre öğretmen açığı falan yazıyordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…