okul öncesi öğretmeni olan var mı?

kurabiyeler

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Ağustos 2013
730
99
okul öncesi öğretmeni olan bu bölümü okuyan var mı? Üstten ders alarak okulu 3 yılda bitirmek mümkün müdür? Eğer biterse o yıl direk kpss ye girebilir miyim ? :)

Ben okulöncesi öğretmeniyim ,2007 de mezun oldum 2008 de atandım şükür.O sene bi sınıf arkadaşımız üstten ders alarak 3 yılda mezun olmuştu sanırım mümkün.Üni.ye göre de değişiyo olabilir ama bu durum.Biz o zamanlar 3. sınıfta da KPSS ye girebiliyodum geçerli olabiliyodu puanlar ama dediğim şeyler eskide kalmıi biraz şu an durum ne emin değilin

çok teşekkür ederim..ilk sınıf olduğum için bilgim yok henüz eğer yapılabiliyorsa yapmak istiyorum :)

Üstten ders alarak yaz okulu da varsa 3 yılda rahatça bitirebilirsiniz evet ve kpss ye girebilirsiniz :)

okul öncesi öğretmeni olan bu bölümü okuyan var mı? Üstten ders alarak okulu 3 yılda bitirmek mümkün müdür? Eğer biterse o yıl direk kpss ye girebilir miyim ? :)
ben de okul öncesi öğretmeniyim. şimdiki aklım olsa ben de 3 yılda bitirdim. çünkü her geçen yıl atnmak daha da zorlaşıyor. sana tavsiyem biraz sık dişini bitir 3 yılda 1 yıl daha önce maaş alır hayata 1 yıl erken başlarsın. çok keyifli bir meslek bakma sen kimseye. her mesleğin sıkıntısı olur. azimle hakkından gelinmeyecek şey yok. mesleğinle ilgili kitapları çok oku kendini geliştir. başarılar dilerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…